You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Ligita, 15
- Forumo Vanagas
Re: Žvilgsnio magija
Martyna, 19 wrote:Į mano akis pažvelgus tai jau tikrai kad ne viską pamatysi... esmė tame, kad jei žmogus nenori, tai nieko tos jo akys ir "nerodys".
Bet šiaip, aišku, kad yra toks dalykas kaip "žvilgsnio magija". Čia faktas, o ne kažkas, kuo reikia tikėti
nepyk bet pastebejau kad tu biskeli tokia.... kitokia... nezinau bet tavo mintys keistos. visur sakai savo nuomone, bet ji skiriasi nuo kitu zmoniu. na cia gerai kad turi savo tvirta nuomone... o del tavo akiu tai butu idomu jas pamatyti tikrovej ka jos sakytu
- Aleksandras, 29
- Forumo Vijurkas
Martyna, 19 wrote:Į mano akis pažvelgus tai jau tikrai kad ne viską pamatysi... esmė tame, kad jei žmogus nenori, tai nieko tos jo akys ir "nerodys".
Bet šiaip, aišku, kad yra toks dalykas kaip "žvilgsnio magija". Čia faktas, o ne kažkas, kuo reikia tikėti
galiu tave nuliudint tavo zvilgsnis labai israiskingas ;o) jame daug ka galima pamatyt ;o)
- Aleksandras, 29
- Forumo Vijurkas
Ligita, 16 wrote:Martyna, 19 wrote:Į mano akis pažvelgus tai jau tikrai kad ne viską pamatysi... esmė tame, kad jei žmogus nenori, tai nieko tos jo akys ir "nerodys".
nepyk bet pastebejau kad tu biskeli tokia.... kitokia... nezinau bet tavo mintys keistos. visur sakai savo nuomone, bet ji skiriasi nuo kitu zmoniu. na cia gerai kad turi savo tvirta nuomone... o del tavo akiu tai butu idomu jas pamatyti tikrovej ka jos sakytu
man ir butu labai smalsu ;o)
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
Ligita, 16 wrote:Martyna, 19 wrote:Į mano akis pažvelgus tai jau tikrai kad ne viską pamatysi... esmė tame, kad jei žmogus nenori, tai nieko tos jo akys ir "nerodys".
Nepykstu, svarbu tik, kad kitiems tos mano mintys pernelyg netrukdytų. Tai eisim, Ligita, kada į pasimatymą, galėsi apžiūrėt......... (čia aš juokauju ;])
- Ligita, 15
- Forumo Vanagas
Martyna, 19 wrote:Ligita, 16 wrote:Martyna, 19 wrote:Į mano akis pažvelgus tai jau tikrai kad ne viską pamatysi... esmė tame, kad jei žmogus nenori, tai nieko tos jo akys ir "nerodys".
Nepykstu, svarbu tik, kad kitiems tos mano mintys pernelyg netrukdytų. Tai eisim, Ligita, kada į pasimatymą, galėsi apžiūrėt......... (čia aš juokauju ;])
ne netrukdo tokios mintys, dar idomiau kai gali su kuo nors pasigincyti, kam nors priestarauti
Pages Previous 1 2
You must login or register to post a reply