61

Re: Gal kada apie tai pasvajodavai ? - Ieškau mūzos!

Ne maniau kad as tycuojus as tiesiog mazdaug kaip papuga pakartojau tai ka pasake tik taip kaip as tai supratau o jei kazka izeidziau tai sorry...
bet visvien as tuom netikiu kaip gali buti nemokama foto sesija? tai ka norejau parasyti geriau nerasysiu bet visvien man keista ir tiek...

62

ir mes sulauksim atsakymo kazin ar ne :?

63

Alesia, 21 wrote:

Ne maniau kad as tycuojus as tiesiog mazdaug kaip papuga pakartojau tai ka pasake tik taip kaip as tai supratau o jei kazka izeidziau tai sorry...
bet visvien as tuom netikiu kaip gali buti nemokama foto sesija? tai ka norejau parasyti geriau nerasysiu bet visvien man keista ir tiek...

gal tu geriau mastyk tyliai.. yikes

64

kodel zmones netiki kad buna tokiu dalyku...
> visi galvojat kad tik i snuki vveltui gali gauti :? big_smile

65

Linas, 19 wrote:
Alesia, 21 wrote:

gal tu geriau mastyk tyliai.. yikes

gerai pirma pagalvosiu gerai o po to tik pasakysiu

66

Lina, 23 wrote:

na as manau kad jau atsakiau na bet jei taip neatrodo tada nezinau ka pasakyti

67

netikiu nes nenoriu tiketi stai ir viskas

68

Alesia, 21 wrote:
Lina, 23 wrote:

na as manau kad jau atsakiau na bet jei taip neatrodo tada nezinau ka pasakyti

as ne tavo atsakymo laukiu big_smile as Lino atsakymo

69

aaaaaaaaaa aisku big_smile

70

matit ilgai teks laukti...

71

O as noriu viesai musu gerbiama fotografa/menininka/muzos ieskanti vyruka pasveikinti su pagrazejusiu skaiciuku po vardo :::228 :::906 linkiu sulaukti daug daug sekmes darbe, neblestancio ikvepimo ir daug daug zmoniu dar pradziuginti savo nuotraukomis wink Tesk tai, ka darai, nes Tavo darbas daro pasauli grazesni :::920 :::035 :::a20

72

as ir tada pritarsiu visi cia gire ji taip smile

73

Linas, 24 wrote:

Laba diena lietuvaites baikscios ;]
siek tiek gal daugiau informacijos del sito mano uzmanymo ..
Visu pirma , pagal plana , tai neturetu buti aktai , du trecdaliai lauke , trecdali studijoje . Tomas cia kelis pasiulymus gana taikliai isdeste - man reikia ne per daug , bet tikrai savim pasitikincios , siek tiek pamaivos , siek tiek aktoriskumo , visa tai turi plaukt is jos pacios - visdelto muza ..
teoriniai dalykeliai - ka turbut reikejo pasakyt is anksto , kad visdelto N-18 , kadangi reikes pasirasyt sutarti ,kur bus numatytos visos fotografo ,modelio ir nuotrauku panaudos detales . Kelios nuotraukos bus atrinktos zurnalui , taip pat ivairus konkursai etc ir tt pan ...

dekui visoms atsiuntusioms ir laukiam kitu besiruosianciu siust wink

p.s. nesiuskit man labai "menisku" fotkiu , pasislepusios po pagalve , akiniais per visa veiduka ir pan ,visdelto man reikia vadinamuju "polaroidu" smile

jeigu nesunku butu, tai gal galetum permesti sutarties kopija i pizaminis@gmail.com? smile buciau dekingas.. big_smile

74

Kodel visiems is pat karto pinigai rupi...Jeigu jau siulo nemokama fotosesija,esi linksmas,graziai sypsaisi,jautiesi laisvai pries kameras,pabandyk,juk pirmas zingsnis gerai,tave jie aprengs ir isdazyskaip lele,o tau liks prisiminimas...Nemanau,kad pirmiausia viska zmogus turi pasverti pinigu naudai