41

Re: Lietuviu kalbos teksto interpretacija

Martyna, 19 wrote:
Linas, 19 wrote:
Martyna, 19 wrote:

Bet kaip, Rasa, ar patiko tekstukai? smile
Aš laikiau valstybinę, tai nustebau mažumėlę, kad "Dievų mišką" įdėjo, nes šiaip jau šitas kūrinys ir apskritai Sruogos kūryba turėjo būti tik vienas iš galimų interpretacijos kontekstų :::041
O šiaip buvo labai smagu smile smile smile

na <Martyna pasakokis kaip sekesi ? :-)

smile o sekėsi normaliai...
Ruošiausi bent kiek tam egzaminui, per pasiruošimo savaitę penketą analizių parašiau, krūvą knygų nuskenavau (kiek tai įmanoma buvo), klausiausi, ką sako mokytoja ir šiaip džiaugiausi, nes dvylika metų atsimokius norisi jau kažkaip realizuoti tas žinias...
Vakare prasivedžiau meditacijos seansą, muzikytės ramios paklausiau ir tiek smile Buvo nerimo, bet proto ribose big_smile
Didžiausią dėmesį šiaip skyriau autoriams nuo Donelaičio iki Škėmos, nes tie šiuolaikiniai man ne prie širdies kažkaip, kai analizuot prisireikia :::818
Labiausiai norėjau Radausko - negavau, bet Donelaitis irgi smagu :::833
Rašėm visi draugiškai dailioj sporto salėj smile
Pusvalandžiu anksčiau išėjau, nes juodraščiu ne ką tesinaudojau - bijojau, kad nesuspėsiu smile
Manau, turėčiau gaut virš 50, tai mane ir tenkina smile
Pasipasakojau :::818

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na svarbu ramiai jautiesi o kai kiti ten nervinasi gi jau viskas jei ka perlaikysi bet manau nereikes wink
> man Skema tai laabai patinka
>> viskas db kitiems ruoskis ir nesinervink gi jau per 12 emtu ismokai sio bei to wink

42

Linas, 19 wrote:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na svarbu ramiai jautiesi o kai kiti ten nervinasi gi jau viskas jei ka perlaikysi bet manau nereikes wink
> man Skema tai laabai patinka
>> viskas db kitiems ruoskis ir nesinervink gi jau per 12 emtu ismokai sio bei to wink

Nežinau čia su tais perlaikymais... aš bent jau žiūriu realiai į savo galimybes, kam nervus gadintis ir verkšlent, jei normaliai viskas klostėsi. Galų gale ne gyvenimo pabaiga tie abitūros egzaminai..
O Škėma ir man liuks smile
Taaip, dabar svarbiausia neatsipalaiduot, tai paklausysiu tavo patarimo ir eisiu pazūbrint big_smile

43

Linas, 19 wrote:

na kaip as sakau reikia moketi is fekaliju pyraga iskepti :::b02

taikliau interpretacijos ir neapibudinsi!:::639:::639:::833
o seip gana normaliai ir man sekesi, svarbiausia kad minciu pakankamai atsirado ir i laika tilpau=)

44

i laika nera sunku tilpti smile bent jau man smile anksciau kai klasej rasydavom tai dvi pamokas teturedavom o cia net 3 valandos:)

45

man amzinai tos pacios problemos budavo: per maza apimtis ir i laika netilpdavau.. o dabar ir apimties per akis, ir i laika tilpau. nors vos vos;D perrasinejau kosminiu greiciu ir kaip robotas, bet vis tiek baigiau tik gal minutei ar dviem likus iki 12;D

46

Va va, kad su tais juodraščiais paskui galima per ilgai užsižaist... Vis tiek už darbo tvarkingumą balų niekas neduoda, tai pamaniau, ką aš čia vargsiu perrašinėdama, geriau jau pasiplanuoti, ką ir kaip rašyti, ir pilti tiesiai į švarraštį! big_smile

47

aisku neduoda, gaila jiems tu balu:D bet va mano klasioke laike valstybine, tai sake girdejo, kad uz svarrascio braukyma musa balus:::041

48

Nelabai man patinka tas tavo teiginys, bet reiks labiau pačiai pasidomėti, ar tik nebūsiu čia prašovus :::041

49

seip nzn as pati nesidomejau, bet vat ta mano klasioke tai truputi nepatenkinta, kad svarrasty pabrauke

50

As mokyklini rasiau smile Pagal R. Granausko apsakymo istraukele smile Nebuvo sudetinga, tai vienas is man geriausiai pazystamu rasytoju, buvau jo gimtinej (visaj salia mzk), maciau ne viena filma apie ji smile Tai ir issisukt nebuvo sunku, o be to ir kuryba jo man idomi smile O del Skemos smile Tai as ji laiko psichikos ligoniu ir jo kurybos nepernesu smile

51

as irgi rasiau Granausko istrauka ir man nepasirode sunku smile

52

O kaip jums testukas? wink Patiko?

53

Visai nieko, nesudetingas smile Po valandos jau nebebuvo ka veikti smile Tad laukan isejau smile

54

:::209 ...tai tu turbūt kažkokių kosminių-fenomenalių sugebėjimų turi. Šaunuolis wink

55

Na as dar pasedejau ten biski ant vaizdo smile Isejau praejus 1.20, bet klasiokas neistempe ir valanda po pradzios jau dingo big_smile

56

Neištempė sakai :::041 o tai gal neištempė, nes neką parašyt turėjo? big_smile

57

Seip tai viska parase smile Dar nusivaipem is teksto suvokimo big_smile Kas toki gali dvyliktokam duot? big_smile Suprantu jei cia 10tokai kokie laikytu, tada dar, dar  smile O dabar big_smile

58

Duok tu man jo numerį, išsiaiškinsiu aš, kas ten per vunderkindas big_smile

59

O seip kas tau ten tokio sunkaus buvo? big_smile

60

Ačiū big_smile)
Man tai ten viskas sunku buvo smile laimė, kad ne man vienai big_smile