Topic: kaip manot ....?
....apie vaikinus kurie kelia save iki pat dangaus,tipo uz ji geresnio nera ir t.t...ka manot apie tokius pagyrunus,savimylas?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → kaip manot ....?
....apie vaikinus kurie kelia save iki pat dangaus,tipo uz ji geresnio nera ir t.t...ka manot apie tokius pagyrunus,savimylas?
nieko Nuli net kalbet neverta
- einu prie kitos temos ;D
o as manau kad labai puiku buna,kai juos greit nusodini:D
o man idomu su visokiais zmonemis pabendraut pazistu viena toki veikeja po tuo "kas tai as" slepiasi visai kitas zmogus, kai bendrauji akis i aki
na taip,tie "krutuoliai" dazniausiai buna miemej...o tik vaidina,kad pasirodytu esantys "geriausi"
nu va kaip kalba eina apie pasikelusius ;D
na kiekvienas vaikstom su kauke kad tik jums panos padarytume ispudi
nu ir aciu dievuj...jei vien tokie vaiksciotu tai nu n*... ;D
na taip,tie "krutuoliai" dazniausiai buna miemej...o tik vaidina,kad pasirodytu esantys "geriausi"
na as ne tai turejau omeny.. nors... visokiu buna visokiu reikia
o siaip reikia ismokt zvelgt truputuka giliau, ir pamatyt kas slepiasi uz kaukes va as daba pasigirsiu: kiaurai as jus, vaikinus, permatau
NU TIE vaikinai paskui nulesti paprotingeja ir taip paskui nebesielgia
pritariu;)
pritariu;)
nu bet ir merginoms tas pats galioja esam vienodi ir lygus
as tai irgi pats geriausias,kieciausias ir tt...:)
kazkaip neiseina man su tokiais bendrauti
Mane toki nervina...Galiu netycia juos ir toli pasiusti, jei dar nuotaika ne ta...:)
kaip ten sako.. nepatinka... nebendrauk... jei man netrugdo, tai tegul gyvena.. kwepuoja.. myli sawe ar ka ten..
oj mane kaip siutina tokie "tiuningiukai" kurie save dievina labiau uz.. hmz.. prada,versaci,D&G ir t.t yra gyvenimo tikslas.. Em.. man tokie zmones tik juoka kelia ;D
kad ir koks vaikinas bebutu tikrai yra geresnis nes kiek zmoniu tiek nuomoniu
tai jau jo...amen...
Tokie mano akim neegzistuoja kai toki sutinku ar pasitaiko kokia tusia ar siaip kur nors paprasciausiai man js automatiskai dingsta nes jie yra Dideli nuliai....
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → kaip manot ....?