Re: Dainuojamoji poezija?
Dainuojamoji poezija kavos tetutėms. Neįdomu.
dainuojamojoje poezijoje daznai gali isgirsti tokiu sakiniu kurie vercia susimastyti...(bent jau man taip yra)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dainuojamoji poezija?
Dainuojamoji poezija kavos tetutėms. Neįdomu.
dainuojamojoje poezijoje daznai gali isgirsti tokiu sakiniu kurie vercia susimastyti...(bent jau man taip yra)
jop,,, alina orlowa yra mldc,,, wisos jos dainos, s.mykolajtis - arbata daina nereali )))) oj butinaj apsilankykit dpoezijos tinklapy nes ten yra jega , kartais ir nojaus dainu ymeta tai buna geris :DDD
labai super Alina Orlova dainuoja siam stiliuje....nzn...tai muzika kuria klausydamas gali sedet kazkur NIdos pajury ant laiptu nakti ir gert arbata
grazu... man tikrai patinka, ypac kai kurios dainos, kuriu zodziai turi prasme
DOMANTAS RAZAUSKAS ir viskas tuo pasakyta
patinka;] S.Mykolaitis, alina orlova, pieva;]
ojh...pasirodo tai ner toks gudus miskas;)))
jo dainuojamoji poezija - geris...zodziai prasmingi, gitaros brazdesys...veza..alina orlova nuostabi, bet jau isliaupsinta per daug...tuoj nosi uzries ir nupopses..
juo labai jėga buvau per rugsėjo pirmą katalikų kiemely rengtame mini koncerte įspūdžiai labaaaaai nerealūs
Mykolaitis, Jieva, Egel, alina...
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dainuojamoji poezija?