141

Re: DIEVAS

netikiu ir nesilankau ten

142

Diva, 34 wrote:
Tomas, 24 wrote:

Manau zmones nepazista Dievo :? ir nezino ko Jis nori  hmm pasake milekit vienas kita ir linkekit jiems gero (labiau ne savi)taip pat melskites uz juos /melstais tai kas :? kazkokia nesamone:? kaip gali su Dievu kalbet :? (kai kurie taip galvoja :::111 as manau kad visdelto neismaneliai jie nes negali suprsti to zodzio esmes ta malda tai ir ira tas linkejimas gerio savo draugui ir aisku priesui .

Jeigu tarsim, kad mes Dievo vaikai, tai malda yra pokalbis su tėvu... smile Kaip tu jaustumeis, jei pas tave ateitų vaikai perkreiptom nuo tikėjimo ekstazės išraiškom berdami kaip pupas iškaltos maldos žodžius? smile arba ištisai kartotų: duok man to, duok man ano... ir dar va mano draugui... smile o kaip gali su Dievu kalbėt - tai tik tau pačiam spręst... smile taip pat ir dėl to, ar turi, ką pasakyt... smile

tame ir esme, kad zmone yprate Dievo visko prasyti, bet patys nieko neduoda...
Dievo Zodis ir mokina, kaip reikia melstis, o ne kalti maldos knygoje surasytas kitu maldas.
Visada buvo lengviau prasyti o ne atiduoti, bet klausimas ar taip ir turetu buti, ar normalu visad prasyti, prasyti ir prasyti... o jei, manes kas nors paprasys, ar as sutiksiu atiduoti?
   ...cia tik savo nuomone iterpiau, sorry smile

143

tkėti tikiu,bet ejnu njes mama liepe:::840 o tju pats ar tiki, kodėl tau swarbi kitų nuomonė???? smile

144

Malda ir yra bendravimas su Viespaciu, o ne pastovus "melzimas", atsiprasau uz issireiskima, taciau taip yra...

145

Saulė, 19 wrote:

tkėti tikiu,bet ejnu njes mama liepe:::840 o tju pats ar tiki, kodėl tau swarbi kitų nuomonė???? smile

Ash pats tikiu, o kitu nuomone tiesiog idomi. Visdelto Lietuva del man nesuprantamu priezhaschiu vadinama Marijos zheme ir Katalikishku krashtu su didzhiausiu savizhudybiu skaichiumi Europoje, todel ir idomi jusu jaunosios kartos nuomone apie Dieva.

146

Dina, 23 wrote:

Malda ir yra bendravimas su Viespaciu, o ne pastovus "melzimas", atsiprasau uz issireiskima, taciau taip yra...

Chia tokia mintis kilo ish paskutiniuju komentaru. VIsdelto zhmones labiau linke ieshkoti Dievo kai kazhkas atsitinka rimto, nekasdienishko. Juk sutikite patys kaip dazhnai po dideles nelaimes zhmones sako: Ash isitikinau Dievo tikrai nera. O kai viskas sekasi tai nereikia nieko, tarytum jautiesi pats viska pasiekes, viska padares ir nereikia niekam uzh tai dekoti. Visos nelaimes dazhniausiai suverchiamos Dievui nes taip lengviau. Turiu gera pavyzdi. Mano vieno draugo dukte zhuvo avarijoje ir jis pasake, kad Dievo nera ir NIEKADA juo netikes, nes jei jis butu, to nebutu atsitike. Zhmones masto savaip bet ish tiesu viskas turi prasme. Aishku velgi zhmogui sunku paaishkinti pvz kodel tiek daug gimsta nesveiku vaiku kurie kenchia nuo pirmu sekundzhiu. Zhmogishkumas visada prates deretis ir tarytum pardavneti, tu man ash tau, tu man geras ash tau busiu geras, kas man ish to, ir t.t. ir pan. Dievishkumas visai kitoks. Ash esu 100 proc isitikines kad jei Jezus vel ateitu (aishku taip nebus) zhmones ji vel nukryzhiuotu.

147

Tomas, 27 wrote:

Ash esu 100 proc isitikines kad jei Jezus vel ateitu (aishku taip nebus) zhmones ji vel nukryzhiuotu.

Koks stiprus tikėjimas :::833 Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?

148

Koks stiprus tikėjimas :::833 Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?[/quote]

Jei tiki Biblija tai ji sako kad Dievas i zheme siunte sunu viena karta. Antras kartas bus, bet tai bus kartu ir pasaulio pabaiga. Del to vieno karto tai tiesiog jei idomu pasiskaityk naujaji testamenta ir suprasi kodel vieno karto uzhteko:):):)

149

Saulė, 19 wrote:

Shiandien turejome toki idomu pokalbi apie tai ka reishkia tiketi ir kada gali save vadinti tikinchiu. Maniau jog save galiu, dabar jau suabejojau.
Viskas prasidejo nuo tos istorijos Turkijoje apie krikschionius misionierius kurie skleide Biblijos moksla ir Jezaus darbus zhemeje vienoje koplychioje. I vidu isibrove keli musulmonai - fanatikai ir liepe rinktis arba ju tikejimas arba gyvybe. Kas ju akivaizdoje paneigs savo tikejima ir atstums Dieva bus paleistas. Ne vienas ish ju neatsisake ir buvo letai ishpjaustyti kol nukraujavo. Nukrypsiu bet labai keista, kad Turkija nori buti priimta i Europos sajunga su tokio lygio betvarke savo viduje. Dabar labai suabejojau ar ash paskutine minute nepagailechiau saves ir pasakychiau kad netikiu.

150

Tomas, 27 wrote:

Koks stiprus tikėjimas :::833 Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?

Jei tiki Biblija tai ji sako kad Dievas i zheme siunte sunu viena karta. Antras kartas bus, bet tai bus kartu ir pasaulio pabaiga. Del to vieno karto tai tiesiog jei idomu pasiskaityk naujaji testamenta ir suprasi kodel vieno karto uzhteko:):):)

O tai pala, kuo tu tiki? Biblija? Dievu? Jėzum? Ar tuo, ka žmonės šneka? :?
Na aš tiesiog pamaniau, kad galėtum sutrumpintai papasakot jei nesunku, nes visą tą testamentą skaityt ir ieškot vietos apie jėzų ir jo atėjimą, man asmeniškai atrodo laiko gaišimas tiesą pasakius..