Re: ka darytumet jei suzinotumet kad jusu antra puse serga ziv? ar kita lpl?
Na jo pirmiausia reiketu paciam isitikinti ar neuzsikretes.... O veliau tai turbut skirtis su tuo zmogum ir jei dar mane butu uzkretus tai jau nzn.... Butu speju ne kas...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka darytumet jei suzinotumet kad jusu antra puse serga ziv? ar kita lpl?
Na jo pirmiausia reiketu paciam isitikinti ar neuzsikretes.... O veliau tai turbut skirtis su tuo zmogum ir jei dar mane butu uzkretus tai jau nzn.... Butu speju ne kas...
man atrodo kad apie tokius dalykus tureciau buti ispeta pries seksa. kitu atveju jausciausi taip, kad mane bande apgauti ir pan....
Na cia nevisada imanoma ypac jei tu su tuo zmogum sugulei netycia.. Arba jei tai vienos nakties nuotykis, arba tiesiog tas zmogus gali to nezinoti...
nu man atrodo "netycia" nepasakyti tokio dalyko negalima. aisku kas kita jei to pats nezinojo. is kitos puses kaip tam zmogui pasakyt, kad jis serga.... man atrodo jam net sunkiau...
sunku tai sunku, bet jei tave gerbia tai turi pasakyt.
aš pati likčiau tuo atveju, jei sirgčiau ir aš. kitu atveju priklausytų nuo aplinkybių... šiaip jei tą ligą mylimasis būtų parsinešęs nuo kokios ke****ės, tada jau goodbye forewer jam. bent dabar taip manau :V
rumunijoj vaiku ligoninej per plaunamus svirkstus buvo net 4000 tukst vaiku uzkrete ziv.pati tragiskiausia medicinos klaida istorijoje
sunku tai sunku, bet jei tave gerbia tai turi pasakyt.
aš pati likčiau tuo atveju, jei sirgčiau ir aš. kitu atveju priklausytų nuo aplinkybių... šiaip jei tą ligą mylimasis būtų parsinešęs nuo kokios ke****ės, tada jau goodbye forewer jam. bent dabar taip manau :V
ne tik taip uzsikreciama.
gal as cia ne i tema bet rakim hepatitu galima uzsikresti ir ligoninej. kitom ligom ir duriant auskarus ar darantis tatuiruites. taip kad kartais zmogus buna aplinkybiu auka...
Gintauto komentaras irgi apie ta pati kalba
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka darytumet jei suzinotumet kad jusu antra puse serga ziv? ar kita lpl?