Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o siaube... zodziu isnaudoja kaip nori...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o siaube... zodziu isnaudoja kaip nori...
sveiki brangieji va pagaliau interas veikia ( nuo penktadienio buvo dinges) o reik visokiu reikalu sutvarkyti o man kaip sekas ... :? kaip cia pasakius :? buna ir geriau bet dzin va issilaikiau paskutini egza ir laukiu tik diplomo
Šaunuolė, sveikinu!
sveiki brangieji va pagaliau interas veikia ( nuo penktadienio buvo dinges) o reik visokiu reikalu sutvarkyti o man kaip sekas ... :? kaip cia pasakius :? buna ir geriau bet dzin va issilaikiau paskutini egza ir laukiu tik diplomo
nu ir pas mani kai sugenda tai nei 5 nei 10 net kompa kai ismeti pro langa ,vistiek neveikia ;(
;D tai gal kad ismeyi per langa ir neveikia
Jau šiemet tęčas kas toliau bus:?
Pirma išskyniau iš bezbolkes antra tėškiau i žemę;( o tręčia išmečiau pro langa ,tiesiai į šiukšlędiėžę
Dabar ketvirtas ant stalo MELUOJU ištikro išskyniau daug daugiau bet ten buvo mokyklos o sudauziau tik viena, nes žaizdamas dejau su kumsčiu kad užstrigo
----------------------------------------------------------------------------------------------------
nu db tai pasikeites taip nibidarau
niaaaaaabiaaaadarau
ooooo koks svelnumas su daiktais ;D
Nijolė, 20 wrote:ogo go Diana, kas cia per meiles su 30meciais :? nu jau tu visai sakyciau....
muaahahaaha haaaaaa Nijoli !!!! na zmones nori buti milimi jei ne sendi tai rytoi jei ne rytoi tai poryt
trugsta tos meilas
truksta, netruksta, bet Tomuk, mielasis :H su 30meciais net as neprasidedu
nu bet mausus sutraiskau sutraiskau
Tomas, 25 wrote:Nijolė, 20 wrote:ogo go Diana, kas cia per meiles su 30meciais :? nu jau tu visai sakyciau....
muaahahaaha haaaaaa Nijoli !!!! na zmones nori buti milimi jei ne sendi tai rytoi jei ne rytoi tai poryt
trugsta tos meilas
truksta, netruksta, bet Tomuk, mielasis :H su 30meciais net as neprasidedu
nu kame reple:? 30m buna ne metai o geras Zmogus va :? nu kad labai geru30m tai nezinau nu tiai Tau 10 skirtumas o pasitaiko tos trisdesimtmetes visai nieko :V o vyrai gal ir galvoja gauruotai ir ne vien 30tes
ogo go Diana, kas cia per meiles su 30meciais :? nu jau tu visai sakyciau....
ne meilė čia nea ;D tik ekperimentas ;D kurio galutinių rezultatų nelaukiau... ;D
Lina, sveikinu! manau greit prabėgs tas laikas ir jau diplomas bus tavo rankose
Nu jo! Reiktu Nijolei to daktaro laipsnio
cia gi Lina diplomo laukia :?
Šendien man kažkas yra ir nepagaunu kampo ;(
kodėl? ar jau taip dažnai pasitaiko, kad nepagauni?
kaip vakaras einas
dekui uz sveikinimas, bet cia tik bakalauras bus
o gaila... manėm profesorę turėsią
smegeninė susisuko jau bet nieko
o kaip pačiai?
tai gi as juk pasakojus kad testinuma tik studijavau kad bakalaura gauciau, popieriaus lapelis dar nera svarbu, svarbiausia kas galvoje ir kiek tu moki... man tai keisciausia kai ivertina zmogu 10 ir salia paraso PUIKIAI... juk tada reiskia kad jis tiek pat moka kaip ir destytojas arba mokytojas :? juk tai nesamone... as niekad nenorejau kad man 10 rasytu, nes tada prilimpa etikete kad tu viska puikiai moki...man pakakdavo ir 9
Na Dianuk ta kampa vakar nepagavau
---ą ! štai ir obiektas Lina nu tas dešimt reiškia, kad kaip moksleivė savo užduotį atlikai puikiai, o mokytoja tai jau visai kitas dalykas ir kitas vertinimas
---na kai aš laikiau egzus, nu mokyklos, tuoos paprastus ir valstybinius tai tie kas gavo iš mokyklos egzu dešimt ar devynius buvo silpnesni už tuos kurie uz valstybini gavo tik 1 bala ;D nors tai ne tiesa žianau, kad kai kurie buvo daug protingesni už tuos kas kaaaaas laike valstybinius Stai teo nuejo biologios valstybini laikit ,o jo draugelis pamate kad theo isirašė valstybiniam tai jis ir panorejo, nes manė kad draugas draugui lygus ;D nu žinot kaip galvoja:D"ka as negaliu jei draugęlis gąli "ir jis neišlaikė tai theo laike savę kaltu kad neatkalbejo ypač žvengė draugai iš ju kokia kopija;D;D bukas ir bukesnis tik theo tikrai ne vieną
balą gavo,o daugiau nė 40
nu taip va su tais mokytoju vertinimais tai nesamone kartais gaunas nes vertina neobjektyviai, pavyzdys geras yra musu psichologijos ir pedagogikos egzas, musu moksliukes gavo po 8 ir 9 balus, o ta is kurios maziausiai tikejosi gavo 10 balu. tai tos dvi buvo labai nustebe kad musu vilija gavo daugiau uz jas, akis tik joms jau ne prestizas kad kazkas uz jas daugiau gavo.
ir kartais destytojai del savo prestizo jaudinasi, nes man vidurinej neleido vokieciu valstybinio laikyt nes mane kad neislaikysiu ir jos procentu vidurkis kris nes visi jos mokiniai islaikydavo beveik 100%, ba svyruodavo nuo 90-100%, o mokykliniam man nebuvo kas veikt, dar kitiems padejau ir gavau10balu, tai paskui ta mokytoja pasake galejai ir valstybini laikyti, tai man sokas buvo
nu taip vienas pas mus visus valstybinius pasijeme ir tik viena neislaike ir paskui perlaike paprastam ta kuri neislaike ir gavo desimt abaldiet galima
siaip nesazinainga del prestizo griauti zmoniu gyvenima
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~