1

Topic: Vaikyste

Isvis kaip kartais pagalvoju noretusi sugryzti i vaikyste kuri tikrai yra nuostabi,nereiktu skubeti niekur,nes ji tikrai vienintele gyvenime..Kartais pasiimu pavartau pasaku knygute,paskaitau ja pusbroliukuj,net pati pasijuntu dar mazu vaiku,pagalvoji dar taip neseniai buvai mazyte lakstei pievomis,kelyje po balutes pliuskenaisi,zaidei smelio dezeje,su lelemis,ziurejimai filmuku...
Atrodo dar tik vakar tau buvo 6m.,o dabar jau 20m. Kad nors kas padovanotu viena diena sugryzti i vaikyste tikrai sugryzciau! Nes tie metai tikrai buvo nuostabus!Nes tau juk niekas nesuka galvytes,niekas nerupi,tu tik zaidi...
Ar jus daznai prisimenate savo vaikyste? Kokia ji jums buvo? Ar noretumete pabuti nors viena diena mazu vaiku?

2

Re: Vaikyste

kaip noriu kad man 20 butu dabar

3

Dažnai..Tikrai labai dažnai:)Kartais tikrai noris gryžt į vaikystę...Į laiką kai gali daryt beveik viską;D

4

prisimenu:)nors man ir dabar nera blogai gyventi,isskyrus mokslus,daugiau neturiu jokiu rupesciu...kadangi esu vienturte ir gimineje vos ne jauniausias vaikas,tai ir dabar mane visi lepina...bet kartais pagalvoju gal ir neblogai butu sugrizti,tuomet galejai daryti ka nori...ir jei ka iskresdavau,nieks nepradedavo priekaistauti,kad elgiesiu kaip mazas vaikas,nes tokia ir buvau...

5

taip norisi gryst i vaikyste... na dabar paauglyste-kvailyste irgi geru dienu buna, kuriu nepamirsiu gyvenime... oi kaip gera prisimint antradieni, kaip buvo smagu...:D na vaikyste tikrai buvo nuostabus metas kai niekas nerupejo... smile

6

wat jau kelios dienos sedziu namuose vartau mazu vaikuciu nuotraukas ir apsikabinusi dideli meskina galvoju,kaip smagu buti mazu vaiku,nei mokykla,nei universitetai,nei darbas...
Nz labai smagu kaip vaikutis nuostabiai praleidzia savo vaikyste ir ji giliai islieka tavo atmintyje..Patinka kaip mama pasakoja,kada pradejau zengti pirmaji zingzni,istariau zodzius,lauke laksciau..

7

nu nugyvenam, kas mums priklauso ir tiek :-)
>>gera ir miela ta mano vaikystele buvo... :V gerai neatsimenu, kas ir kaip... bet zinau tai, kad didziausias galvos skaumas buvo, kaip issokineti treciukus ar ketvirtukus ;D, kaip pastatyti tvirciausia smelio pili  ;D

8

man ir dabar labai gerai..nors tiesa,kartais prisimenu vaikystę ir pasidaro taip gera..:)

9

Sedziu ir galvoju,kaip noreciau pabuti mazu vaiku...Nueini i parka ziuri kaip zaidzia vaikuciai,juos apkabina teveliai,tikrai net asara nubraukiu,kartais taip buna sunku,kad net nz kur ir be dingti,atrodo sugryztum i vaikystes laikus,kur tave mamyte apsikabindavo,paguosdavo,pasakeles pasekdavo..
O dabar keliauji po pasauli,tai ten tai sen,kaip sunku,net nera prie ko prisiglausti,o man tikrai kartais reikia to vaikisko prisilietimo

10

kai menesines prasidejo atsimenu baaisiai norejau nors kelis metus atgal sugirzt;D;D;D galvojau ir uz ka man tokia bausme;D o seip jei rimtai, tai pasakiska mano vaikyste buvo:D gal pries kokius 4-5 metus pagalvodavau kaip butu faina vel buti maza:D pasiilgstu savo vaizduotes.. kazkaip kai maza buvau, tai nebudavo taip, kad netureciau ka veikt, gal del to kad trys seses augom, tai amzinai zaisdavom kartu:D ko tik neprisigalvodavom..:D:D o dabar atrodo siaubas, vakare internetas dingo tai pirma reakcija buna aaa, ka veikt?;D paskui tik pradedi galvot, kazka sumastai:D pasiilgstu ir tos veiklos.. karstymosi po medzius:D:D keliavimo prie upelio per dilgeles iki pazastu:D ciuzinejimo ziema su "bliudais":D besmegeniu lipdymo:D urvu kasimo, kai sniego iki puses kieme buvo:D visa pieva iskasinejom su sesem..;D (dabar tiek net nebeprisninga..) iglu statymo:D slepyniu, gaudyniu:D lasiniu kepimo ant pagaliuko virs lauzo:D sakes koks skanestas budavo..;D bet dabar jau nebenoreciau sugrizt=) smagu prisimint, bet tikrai nenoreciau visko gyventi is naujo.. per daug patirties, prisiminimu turiu ne is vaikystes, kuriu tikrai nenoreciau prarasti=)

11

Gabriella, 14 wrote:

man ir dabar labai gerai..nors tiesa,kartais prisimenu vaikystę ir pasidaro taip gera..:)

Nu kaip pagalvoju man tie keturiolika buvo pati vaikyste :::036
as tai dar zadu grzsti i Lietuva ir pavaikscioti po pieva ir po rugiu laukus :::818 ten salia miskelis ir stirnos ateina prie vandens tvelkinio:::b18 taip kaip vaikystei dariau :::818 busiu kadanors ten ...

12

Noriu noriu noriu...gryzti :>>> Ir dabar au leidziu elgtis kaip mazytei :>p ir kas man :>p xD Bet vistiek vaiksyte geras dalykas;)

13

Kaip tomas sako kazkada ir as sugrysiu i lt ilgiasniam laikuj,kur lakstydavau po pievas,pindavau is pieniu vainikelius,statydavau namus is smelio,atsisedusi taip linksmai traukdavau vaikiskas daineles,net mama juokdavosi kaip kieme visa gerkle paleidus tiek jau dainuodavau,kad visa gatve skambedavo :::810
o dabar pas mama sugryzti tik kelioms minutems ir tau to,kad pasiijustum vaiku neuztenka:::818

14

Nenoreciau gryzt i senus laikus, noriu megautis tuom, ka jau pragyvenau ir patyriau, bet sunku, nes turiu lakia vaizduote ir megstu svajoti...
Bet vistik pamanau, kad gryzus i praeitu, sutuacija galima tik pablogint... tad stengiuosi apie tai kuo maziau svajotis, nes jei rimtai, tai tokie dalykai juk neymanomi... :V

15

sigitas baik jau visi,mes atsigule prisimename tuos grazius metus nuo pat gimimo,pirmojo zingsnio ir zodelio..iki seseriu metuku,kaip tau daugiau niekas nerupejo,kaip zaislai ir uzsikarti ant teveliu :::810

16

Linute, tai ir pasakoju, kad prisimint tokiu dalyku nenoriu, tai juk kazkokia nostalgija, kurios jau nebepatirsi... tai kam save "kankinti" tokiu budu... :V big_smile

17

o ka neturi geru prisiminimu is kuriu galetum pasijuokti..
mano vaikyste buvo kreizi,sumaniau islyginti kilima,tai tik sudeginau plema..Norejau pabuti siuveja,tai sukarpiau saliono uzuolaidas,dar norejau pabuti meninenke,pro langa ispyliau seses rasala i vyru garaza kur jie dirbo,turbut begalo troskau buti sportininke,kad viena karta patepiau slides is darzelio :::034:::034:::034

18

Gal ir smagu prisiminti, kada prisiminimai geri, bet vistik i tokius prisiminimus stengiuosi nesileist... Bet velgi, kas mane supras... :V

19

sigitai manu kiekvienas supras,nenori prisiminti vaikystes cia tavo reikalas ir nesvarbu ka kiti pagalvos,svarbiausia ziurek ka tu pats jauti ir niekada nekreipk ka kiti tau sakys,tu gyveni savam pasauli su savais prisiminimais ar be ju:::818

20

na i pacia ten vaikyste tai nlb bet i tuos laikus kai buvo 15-16m tai noreciau sugrizti wink :V labai faina buvo big_smile