141

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

Evelina, 18 wrote:

daugelis zmoniu sako kad kai isgeri...tai vaikinai/merginos atrodo graziau neigu kai tu i jas/jos blaiviomis akimis ziuri...kaip jum? man tai pvz. vienodai... man zmones nuo alkoholio graiziau ne atrodo^^...

graziau neatrodo bet kuo daugiau pajemi tuo maziau rupi ta isvaizda... or so ive heard big_smile

on topic tai ka as zn... nu prigeriu apsinesu pradedu nusisneket nes liezuvis pinasi. nekoordinuotai judu... bet siaip neesu prisigeres tiek kad nesuprasciau apie ka galvoju... kazkada girtas matematika sprendziau... ir ka gerai o siaip matematikos nekertu big_smile

142

Dovydai...tai gal cia ir visu mokiniu sprendimas...isgerk ir tapsi protingesniu big_smile

man tai nesvarbu kiek isgeriu vistiek zinau ka sakau ir ko nereikia sakyti...iesiog galiu susivalditi...pas mane tik va jausmas kai isgeriu kaip 7 danguje...viskas graziai ir nuostabiai atrodo...

143

Auste, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Auste, 19 wrote:

man tai labai sneket norisi ir issipasakot;D o paskui labai norisi ka nors apsikabint ir griut miegot;D

kai eisi miegot, pasikviesk ir mane, nes miegodamas visalaik norisi ka nors apkabinti :::818 bandziau suni net jis manes bijo :::036 neprieina net jei mesos duodu ,turbut bijo kai prisigeriu :?

o nuo manes katinas bega;D nesvarbu ar girta ar blaiva, su juo galiu miegot tik kai jis to nori:D bet todel ir myliu katinus.. su charakteriu velniai;D
tai vat o seip gaila kad ne visada buna ka apsikabint;D nes man kazkaip nuo girtumo zmones mielesni ar grazesni nepasidaro, tai per ta isrankuma ir tenka miegot vienai;D;D

Nu net tai manau geriau kai kontoliuojam tuos dalykus big_smile  tai ir sunys neisilakstys big_smile

144

Evelina, 18 wrote:

pas mane tik va jausmas kai isgeriu kaip 7 danguje...viskas graziai ir nuostabiai atrodo...

o man kaip tik ne:::042 jei liudna del kazko, bet blaiva dar sugebu visas niurias mintis nukist kazkur, paslept po kazkokia veikla, tai isgerus jos islenda visu savo bjaurumu ir grauzia..

145

Auste, 19 wrote:
Evelina, 18 wrote:

pas mane tik va jausmas kai isgeriu kaip 7 danguje...viskas graziai ir nuostabiai atrodo...

o man kaip tik ne:::042 jei liudna del kazko, bet blaiva dar sugebu visas niurias mintis nukist kazkur, paslept po kazkokia veikla, tai isgerus jos islenda visu savo bjaurumu ir grauzia..

man tai panasiai kaip Evelinai. aisku nebuna viskas nuostabu ir stebuklinga bet kad prisimint kazka labai blogo tai neuna.... nebent geriu is liudesio (taip buvo 1 kart per laidotuves siaip neskandinu bedu alkoholyje)

146

o man kaip tik. kai isgeriu tai visos bedos dingsta. tik apie gerus dalykus galvoju todel ir sakiau kad jaucios kaip 7 danguje

147

man labiau patinka stebet kaip geria o tada pasakot ir nervint juos kai jiems galva skauda ... as pati negeriu nes tai slikstu mano nuomone yra tokia ir nesiulau niekam gert bet cia jau jusu pasirinkimas....

148

Nieko cia slykstaus neyzwelgiu,Negi slykstu su wiena kokteilio stiklinaite per wisa wakara waikscioti?
Juk nieko tokio kai wiskas ribose.

149

Na o as laaabai miego noriu kai girtas bunu:D:D Cia pries pusmety taip:D
KAi tik girtas taip miego miego ir miego,nieko daugiau nenoredawau:D

150

Evelina, 17 wrote:

Tikriausiai esi kadanors per daug isgeres taip kad negalejai prisiminti ka ka esi padares ir poto teko klausitis ka draugai ir visi kiti pasakojo apie tave, tai labai idomu paskaititi ka esi tokio padares big_smile

Na tame ir pamatai draugus kokie jie buvo, o nesamoniu padariau ir zhiauriu ir nelabai ir policija yra ishvezhus zhodzhiu ash ALKOHOLIKAS pilna programa. Niekam nelinkiu tokio likimo kaip mano, chia priklausomybe. Buvau sustabdes traukini girtas atsigules ant begiu. Buvau ikrites i ekete girtas. Buvau ishkites per balkona. Chia isimintiniausi zhygiai, o tokiu kad ten i nosi gauni ar susibari ar pasiunti ka nors neskaitau. Shlykshichiausia kai draugai prifilmuoja ir persiunchia per visus pazhistamu pazhistamus ir t.t. ne kas

151

vaikinai prisipazinkit kuris girtas sakot tiesa... na man idomiu pasidare kiek procentu vaikinu prigere sako tiesa ?:))

152

as niekad negeriu bet visada meluoju smile

153

as niekada to nepatyriau kiek ir visada viska prisimenu mano atmintis nereali.... jega man tai patinka viska atsiminti tada ziuri kas nores tave appgauti ir pasakoks ka tu darei...

154

Eglute, 20 wrote:

as niekada to nepatyriau kiek ir visada viska prisimenu mano atmintis nereali.... jega man tai patinka viska atsiminti tada ziuri kas nores tave appgauti ir pasakoks ka tu darei...

Eglute...As tokia pat as irgi nuolat viska prisimenu...

155

Alesia, 21 wrote:

vaikinai prisipazinkit kuris girtas sakot tiesa... na man idomiu pasidare kiek procentu vaikinu prigere sako tiesa ?:))

tai va kaip tik girti ir kalbam tiesą, visas savo slaptas mintis išreiškiam.....vot durniai mumy, tokias paslaptis išduodam ;D

156

... tikra tiesa... ishgere vyrai viska kaip ant padeklo.... pateikia... visas paslaptis..:-)

157

:::914

158

Rita, 17 wrote:

:::914

arba tu prisigeriai iki zemes graibimo kad nebezinai ka darai arba nezinai forumo taisykliu :::022

1. Nesikeikite ir gerbkite čia kitus esančius!
2. Turint tris geltonas korteles ir jeigu gausite dar vieną, būsite pašalintas (išmestas) iš forumo. Turėsite teisę tik skaityti.
3. Nerašinekite nereikalingų ir visiškai netikslingų žinučių, pvz.: ":)", "taip", "aha", "nu", "ne".
4. Nerašinėkite vien tik didžiosiomis raidėmis.
5. Pageidautina, kad diskusijos nenukryptų nuo temos. Kitaip temą tenka pripažinti išsemta ir ją privesrsti būsime užrakinti.
6. Tema turi tiksliai atitikti pranešimo turinį. Temos "Ka manote?", "Klausimas" nebus toleruojamos.
7. Nerašykite kelių iš eilės savo žinučių. Naudokite funkciją redaguoti ir taip papildykite/pakeiskite savo pranešimą.
8. Moderatoriai ar adminai turi pilną teisę keisti/trinti jūsų temas žinutes, kurios neatitinka forumo taisyklių ar kertasi su LR įstatymais.
9. Šios taisyklės tobulinamos ir mes turime teisę jas keisti papildyti.

pazeidei trecia taisykle padejei tik  ikona ":)" bet ne ta problema :::022 problema kad tavo zinutes visos tokios ir po visas temas ;( jei dabar sudejus geltonas visur kur pridirbai tai tu jau ismesta imk ir isistaisai viska ka parasiai :::917 spausk pries tema virsuje migtuka redaguoti smile ir imi ir parasai normalia zinute :::110
nu bet jei ikalai drilitri snabes tai nebepates nei redagavimai big_smile

159

Fiodorai> tai gal žmogutis išmoko šias taisykles??? ;D

1. Registruodamiesi, sugalvokite sau įdomų niką, pavyzdžiui: ##@22^^&^^!! Arba: FrAggWvvEk-OppDm, šitaip visi iškart supras, kad esate originalus žmogus.

2. Būtinai rašykite štai taip: „Noriu psaKYTi kat aš tokIS“ – visi iškart ims gerbti jus už tai, kad nepakenčiate jokių normų, rėmų, suvaržymų, netgi gramatinių.

3. Daugelyje forumų suteikiamos visokios žvaigždutės ir statusdai už dalyvavimo intensyvumą. Kad jaustumėtės pilnateisiu ir kietu forumo gyventoju, rašykite pagal tokį šabloną: du smailikai (pageidautina, kad būtų skirtingi) + žodis“Taip“ ( o dar geriau „Aha“ arba „Hm“).

4. Jeigu tema jau turi daugiau kaip du puslapius, neeikvokite laiko jų skaitymui, argi gali ten būti kažkas protingo? Todėl iškart rašykite savo atsakymą. Kaip jį parašyti, jūs jau žinote iš ankstesnio punkto.

5. Niekad nesivelkite į ginčus – jus gali nuginčyti. Todėl iškart išvadinkite pašnekovą durniumi, nieko neišmanančiu gyvenime snargliu ir drąsiai judėkite į kitą temą.

6. Tam, kad jus gerbtų, būtinai raskite temą, kurioje yra daug atsakymų, įsiminkite jos pavadinimą ir ruojau pat sukurkite temą su maždaug tokiu pačiu pavadinimu.

7. Atminkite: NIEKADA, kartoju, NIEKADA nesinaudokite Paieška, juk jūs atėjote į forumą, o ne į kažkokį ten Google.

8. Kad galutinai išverstumėte visus iš koto savo intelektu galite kopijuoti patarimus iš kitų forumų. Forumuose temos paprastai būna daugmaž panašios ir kai kuriuose iš jų kartais pasitaiko gana protingū minčių, taip kad drąsiai paleiskite į darbą dešinį pelės klavišą.

9. Norite sublizgėti savo dizaineriškais gabumais? Nėra nieko lengvesnio! Drąsiai naudokite įvairiaspalvius šriftus ir ypač jų dydį! Toks pranešimas forume iškart atkreipia dėmesį ir išsiskiria iš bendros pilkumos.

10. Jeigu jūsų atidarytoje temoje niekas nieko nerašo, tai ji greitai nuslinks kažkur už regėjimo ribų… Skaudu? Todėl rašykite į ją patys. Kaip rašyti – žr. 3 punktą.

11. Sukurkite sau „virtualią šeimą“. Užsiregistruokite keliais nikais ir aktyviai juos naudokite. Tada bet kurioje jūsų šakoje viešpataus džiaugsmingas pagyvėjimas.

12. Norite pritraukti dėmesį prie savo temos? Tai labai paprasta! Svarbiausia - pavadinimas! „Šyčia mana nuogos fotkęs“, „Užsukite – nesigailėsit“ arba „Man auga plaukai ant delnų“ – sėkmė garantuota!

13. Susiraskite forume auką. Sekite visus jo įrašus ir palikinėkite tulžingus komentus. Išjuokite jo avatarą. Kuo dažniau rašykite į jo privačius adresus visokias bjaurastis ir kurkite balsavimus „Ar Jonas tikrai toks durnius?“ Kai Jonui nuvažiuos stogas ir jis paspruks iš forumo, persimeskite prie kito dalyvio. Tegu visi jūsų bijo ir mato, koks jūs kietas.

;D

O šiaip tai ką daro su mumis alkoholis??? ką daro??? ;D ogi nieko jis nedaro, prispuntam kaip šernai ir tiek ;D

160

as tai pasaulio drauge pasidarau :H nors siaip ir moku nusisneketi. bet tada man smagu pasidaro tai daryti.. ir pradedu nesamones sneketi, ieskoti pasauly taikos ir gerio...arba trinti akytes ir eiti liulio. nzn... nuo situacijos priklauso :V
>> niekad nesu pasakius to, ko nepasakyciau blaiva << nes cia nesamone :? >> o siaip atsimenu, kad sokau su grupioku i baseina su drabuziais, nes neturejau maudymkes, ir kadangi jis pasake, kad nenufilmavo (o as naivus vaikas :::818 patikejau), tai sokau dar karta, kad ivykis butu uzfiksuotas big_smile) ... ai,,, nu va.. kai isgeriu, visais tikiu.. tikeciau, net jei pasakytu, kad dramblys lauke ;D rimtai ;D eiciau paziuret ;D