61

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

manu zmones labai uzsicikline rutinoi todi ir nebegalvoja apie paprastus dalykus smile siuksles ir ne galvoi ,nes ten jau problemos uzijeme vieta  :::036:::b18

62

visko gali buti

63

Fiodoras, 25 wrote:
Alesia, 21 wrote:

Na kaip supratot issiuskit si laiska visiems as tiek daug zmoniu nepazystu todel parasiau ji cia

Alesia kaip garzu :::818
Suprata si eilerasti  kaip zmogu labai norinti gyventi :::818
Man tai primena pfaze ... nu nezinau kaip ji tikslai rasos rodos (karpes dijom)diom :? nu bet mintis ta kad "gyvenk sia diena " kaip miela :::b25<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ir dar gerai kad eilerasti buvo daug klausimu, net daugiau, nei tris:::b18 bet manau kad hicas nesupyks wink

labai aciu... as tik norejau padet tai mergaitei ir tiek nors... pati mastau kitaip... bet cia esantis zmones masto galbut panasiai tai va norejau kad jums primintu... ir paplatintumet aciu is anksto

64

nu Alesia,.. vakar neparasiau as tau, nes man tai jau lyg ir rankos nebeveike, bet patikek, kazkas veike, kad suprasciau, kokia absoliuciai totalia nesamone tu ten su ta mergiate ir tuo jos eilerasciu suvartei..
zinai,kada as su tuo eilerasciu susipazinau.. pries belekiek tukstanciu metu.. ir tu nori gal man iteigti, kad ta mergaite vis delto nemirtinga ir gyvena iki siol ir krauna babkes po 3ct big_smile as net juoktis siandien nebeistegiu, bet tau pasakysiu... zn, tas zinutes, issiusk per 10min, nes kitaip tu prarasi viska, ka turi, ir dar atims tai, ko neturi  << tipo avansu ;D na, tai sitas ta lygiai toikio pacio pobudzio... zdz... betvarke.. visiska.. na, sekmes, lekiu, nes ir taip jau koma
><> o eilerastis, tai zdz.. tele 2

65

taigi tas eilerastis ir e-mailu ir skype eja, vienas is mano kontaktu man pernai ji vasara buvo pasiuntes, o per e-maila berots rudeni ar kazkada... :? vienu zodziu cia tikrai ne tas kas rasoma...

66

aisku dabar zinosiu esu patikli kvaile ir tiek... tikiu visais o kas cia blogo? man jei pasakytu kad jau pasaulio pabaiga ir to matyt patikeciau.. na tada sorry istrinsiu ji lauk

67

Nijolė, 20 wrote:

nu Alesia,.. vakar neparasiau as tau, nes man tai jau lyg ir rankos nebeveike, bet patikek, kazkas veike, kad suprasciau, kokia absoliuciai totalia nesamone tu ten su ta mergiate ir tuo jos eilerasciu suvartei..
zinai,kada as su tuo eilerasciu susipazinau.. pries belekiek tukstanciu metu.. ir tu nori gal man iteigti, kad ta mergaite vis delto nemirtinga ir gyvena iki siol ir krauna babkes po 3ct big_smile as net juoktis siandien nebeistegiu, bet tau pasakysiu... zn, tas zinutes, issiusk per 10min, nes kitaip tu prarasi viska, ka turi, ir dar atims tai, ko neturi  << tipo avansu ;D na, tai sitas ta lygiai toikio pacio pobudzio... zdz... betvarke.. visiska.. na, sekmes, lekiu, nes ir taip jau koma
><> o eilerastis, tai zdz.. tele 2

Taip Nijole TU teisi tik vienas dalykas!!! Manau, kad ta mergaite ne paskutine tokia:::818 manau  kad yra daug panasiu i ja ir turincios panasu likima .O  nepykau kad eilerastis  cia buvo parasytas nes jame BUVO KELI KLAUSIMAI todel ir nekritikavau ja:::818 Eilerastis buvo sios temos ribose iskyrus tai kad klausymu buvo daugiau nei tris !!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
o dabar dar vienas klausimas visiems ??? Ar zinot forumo taisykles :?

1. Nesikeikite ir gerbkite čia kitus esančius!
2. Turint tris geltonas korteles ir jeigu gausite dar vieną, būsite pašalintas (išmestas) iš forumo. Turėsite teisę tik skaityti.
3. Nerašinekite nereikalingų ir visiškai netikslingų žinučių, pvz.: ":)", "taip", "aha", "nu", "ne".
4. Nerašinėkite vien tik didžiosiomis raidėmis.
5. Pageidautina, kad diskusijos nenukryptų nuo temos. Kitaip temą tenka pripažinti išsemta ir ją privesrsti būsime užrakinti.
6. Tema turi tiksliai atitikti pranešimo turinį. Temos "Ka manote?", "Klausimas" nebus toleruojamos.
7. Nerašykite kelių iš eilės savo žinučių. Naudokite funkciją redaguoti ir taip papildykite/pakeiskite savo pranešimą.
8. Moderatoriai ar adminai turi pilną teisę keisti/trinti jūsų temas žinutes, kurios neatitinka forumo taisyklių ar kertasi su LR įstatymais.
9. Šios taisyklės tobulinamos ir mes turime teisę jas keisti papildyti.

Dziaugiuosi NERIJAU 19 kad pataisei savo pastraipa ir isvaliai nu linko wink Nenoriu kad mano tema geltuonuotu:::917 ir tau gerai neturi geltonos :::920

68

o is kur tu zinai kad pirmas atsirado kiausinis tai tada is kur wista

69

Kamilė, 12 wrote:

o is kur tu zinai kad pirmas atsirado kiausinis tai tada is kur wista

Nes pirma kiaušinius dėjo visokie dinozaurai, kurie visaip kaip keitėsi ir evoliucionavo ir kaskart jiems dedant kiaušinius, išsirisdavo skirtingi mažyliai, o vieną kartą išsirito višta. Tai va big_smile Taigi neklausė kas pirmiau atsirado, ar višta, ar VIŠTOS kiaušinis wink

70

na va ir vel apsirikau eh naivi arba kvaila esu sorry sad(

71

Mano klausimas toks: Kodel zmones kartais yra tokie pikti, pagiezingi?

72

Alesia zmones nepakantus kitiems :::818 tiesiog blogis perisduoda ir ju sirdys palieka uznuodytos pykciu ,tai kad ir ka jie darytu nuodija aplinkiniu sirdys pagieza ir nepikanta o uzkrestieji  uznuodia paskui kitus neutral o stai geris taip pat  keliauja ir persiduoda is sirdies i sirdi.Taip kovoja blogis ir geris tarpusavi :::818 vieni zudo,niokoja,griauna,kiti gelbeja gimdo atnaujina gyvenima. Nu cia tai fiolosofija big_smile o siaip tiesiog kai vienas gauna i galva ir tas gaves negali atsiliginti skriaudejusi ir duoda silpnesniam arba pagal herarhija zemesniam savo seimos nariui ar kam nors!!!:::036

73

Na taip gal ir tavo tiesa... bet pagalvojus ar verta tai daryt? na vargu ar bus atsakymas i si klausima... o pykti valdyti galima zinau is savo patirties smile)

74

Alesia, 21 wrote:

Na taip gal ir tavo tiesa... bet pagalvojus ar verta tai daryt? na vargu ar bus atsakymas i si klausima... o pykti valdyti galima zinau is savo patirties smile)

mhaaahahgaaa !!!!:D :::b02 taip galima ,bet kiti nenori big_smile net specialiai skatina prievarta ir agresija,turetum zinoti tai is savo patirties big_smile

75

zinau ir tai tongue  daug ka galim valdyt jei yra sveikas protas o jei ne...??????? o pasakymas kad patyriau savo kailiu tai is tos puses kuri gauna as apie tai esu gavusi i marmuze ne viena karta... man as meniskai geriau... ir pakankamai pasaipu girdejau todel ir klausiu kodel tokie zmones pikti vat sad tongue

76

pikti buna todel kad juos vieni ar kiti dalykai erzina, o pagiezingi nes ilgai laiko pykti, as dabar pikta esu kad tu ant saves varai. tad klausimas tau paciai> >>> kodel vadini save patiklia kvaile :?
naivumas nera blogai tik reik moket atskirt tiesa nuo melo

77

Alesia, 21 wrote:

zinau ir tai tongue  daug ka galim valdyt jei yra sveikas protas o jei ne...??????? o pasakymas kad patyriau savo kailiu tai is tos puses kuri gauna as apie tai esu gavusi i marmuze ne viena karta... man as meniskai geriau... ir pakankamai pasaipu girdejau todel ir klausiu kodel tokie zmones pikti vat sad tongue

BET KAS gauna pasaipu doze :::818 ir as ne isimtis neutral taik reikia moketi atsilaikyti pries visus ir visada as visalaik manaiu ,kad esu vienas ir turiu pries viska kovoti : pries save,pries netikrus draugus,pries likima,pries nusistovejusia tvarka ir nuomone ,pries daug ka ... ir visalaik vienas !!!! tai kartais atsirasdavo draugu ir prarasdavau juos issikirus nuomonei . visko buvo ,o dabar apsiziuriu aplinkui kad neberandu nei priesu nei nuomoniu ANTITOMISKU :::036 o jei kas atsiranda jau nebetaip svarbuios!!! nei tokios stiprios atrodo:) kad einu pirmin,nekreipdamas demesio ka pasake, jei ka naudingo tai nepamirstu :::036  Jauciuos ,kaip buldozeris stumdydamas ne tik zmones nahalus bet ir nuomones ir nusistovejuses tiesas del kuriu kiti galva atiduotu, na yra daliku kurias nereiktu griauti :::818 Na niera taip kad stenguos kazka irodyti zemei , tiesiog stengios remtis teisingais faktais ,o veltis i beviltiskas situacijas suprantu ,kad neverta( kokia nauda pilstiti is pilno i pilana )tai ir nekisu nosies kur ne mano svera ,ar  ne mano aplinka big_smile o jei kas idomu tai susizinau apie tai pirma, o paskui ikeliu kojas i naujus vandenys big_smile ir atirenku sve supancius zmones.Tai ziurek kokia tavo aplinka .Jeigu  nesueini su kuo, tai ir nebendrauk ju jeis. Kai kas  kritikuoja atsakyciau ,ne tavo reikalas !!!!...ir nustates poH*°sto veita praeiciau be emociju :::111
As tai nenussistates pries Tave tik pries tavo verkslianima :::050 kiek galima auka "vaidint",kiti tai mato ir dar labaiu puola :::050 :::111
As jei supikstu tai tik ta akimirka, paskui pamirstu:p uzsiimu naudingesniais dalykais big_smile ka nera ko veikt?Tik rietis visalaik :?
Yra ta laime!!!!apie ja galvojiu, o ne apie skriaudas :::036

78

Na as aukos nevaidinu ir net nesu auka... tiesiog man sunku suprast... manau ne vienas zmogus gali pasakyti kad yra buve tokioj situacijoje ir kad nevienas zmogus gali paskyti kad nekreipe i tai demesio... nezinau kodel bet man jau ne beiseina to padaryt, ir gal but todel sunku... as net ne pagalvojau kad gali but nusistates pries mane smile o siaip dazniausiai i gyvenima ziuriu su sypsena veide tik kartais apima neapsakomas liudesys, nezinau kodel liudna. Kai as atvaziavau i airija pagalvojau keisti zmones visada sypsosi ir gerai, ir dar pagalvojau kodel lietuvai tokie pikti... nors buna visokiu zinau... smile vat

79

Lina, 24 wrote:

pikti buna todel kad juos vieni ar kiti dalykai erzina, o pagiezingi nes ilgai laiko pykti, as dabar pikta esu kad tu ant saves varai. tad klausimas tau paciai> >>> kodel vadini save patiklia kvaile :?
naivumas nera blogai tik reik moket atskirt tiesa nuo melo

o tu manai as moku... jai mane gali lengvai itikinti bet kas ir bet ka? tiesiog patikesiu tuom. o kitaip pasiilegt negaliu neseina man.... naivi esu ir kai kurie sako kad negerai taip negalima tiketi tuom ka sako... bet ka padarysi negaliu but paranojike ir galvot kad man visi meluoja ir tada kitas klausimas kodel jie meluoja?

80

meluoja nenoredami zmogaus iskaudinti.
bet tu man visvien konkreciai neatsakei.. bet dzin.