Topic: Kas yra regbis?
Labai įdomu ar yra Lietuvoje žmonių, kurie žinotų kas tai yra?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kas yra regbis?
Labai įdomu ar yra Lietuvoje žmonių, kurie žinotų kas tai yra?
****..tu gal rimtai durnas?:) O beto ne i ta tema pataikei..Sportas cia o ne belekas..:)
****..tu gal rimtai durnas?:) O beto ne i ta tema pataikei..Sportas cia o ne belekas..:)
o tu /protingas/ užsuki į sporto skyrių?
Uzsuku kartais kai netingiu, o ka?:)
Nuva tai ten padares ta tema..tai nafik cia reikejo daryti?:)
na seiptai beveik tas patc kas ir amerikietiskas futbolas gerai zinau kad siauliuose kelios komandos yra o del kitu miestu tai nesu girdejas
taigi zaidimas...
Nuva tai ten padares ta tema..tai nafik cia reikejo daryti?:)
tu matau su savo emocijom nelabai susitvarkai, o mane pamokyt nori...
taigi zaidimas...
esi mačius?
Ernesta, 20 wrote:taigi zaidimas...
esi mačius?
jo...tenka karts nuo karto pasidomet sportu, nes dirbu darba susijusi su sportu....
Kiek zinau Regbis yra Europietisko stiliaus Amerikietisko futbolo zaidimas ta prasme kiek kitokios taisykles
visai nieko esu zaides...bet ten nesamone buvo...:D
visai nieko esu zaides...bet ten nesamone buvo...:D
tikriausiai kieme ir su futbolo kamuoliu...
Kiek zinau Regbis yra Europietisko stiliaus Amerikietisko futbolo zaidimas ta prasme kiek kitokios taisykles
įdomi mintis...
jo...tenka karts nuo karto pasidomet sportu, nes dirbu darba susijusi su sportu....[/quote]
ir kokia tavo nuomonė apie šią sporto šaką?
na man visai idomu pasirode...butu fainai kada paciai pabandyti pazaisti...nes tas krepsinis ir futbolas baigia atsibosti....reikia kazkokiu naujoviu....
na man visai idomu pasirode...butu fainai kada paciai pabandyti pazaisti...nes tas krepsinis ir futbolas baigia atsibosti....reikia kazkokiu naujoviu....
nežinau kiek ir kur, bet Lietuvoje yra merginų komandų...
Tai sporto saka, bet, mano manymu, gana ziauri, yra ir svelnesniu...
Tautvydas, 16 wrote:visai nieko esu zaides...bet ten nesamone buvo...:D
tikriausiai kieme ir su futbolo kamuoliu...
gaila protuoli neatspejai su normalio kamuoliu stovykloi tiek tik suzinojau kad pasuot galima tik uz taves beganciam zaidejui..kaskas tokio o nesamone buvo del to kad nieks nemokejo zaist ir bardakas vyko
Tai sporto saka, bet, mano manymu, gana ziauri, yra ir svelnesniu...
o boksas, ledo ritulys, imtynės, ringo kovos?
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kas yra regbis?