21

Re: Kas didesni melagiai - vyrai ar moterys?

Gabija, 31 wrote:
Egle, 17 wrote:
Gabija, 31 wrote:
Egle, 17 wrote:

Ne nuo lyties priklauso man rodos...

Taip sutinku, priklauso nuo daugybės dalykų. Perskaičius šį anekdotą susimąsčiau, yra daug tiesos, tačiau ar taip jau blogai, juk vyrai meluodami parodė savo draugystės stiprumą, o moterys - na jos tik moterys.

Taip is tiesu, bent mano gyvenime nera daug draugiu... As isvis nekenciu merginu dazniausiai... Nes dauguma ju tiesiog nemoka draugauti... Kazkodel is tiesu taip yra...:) Na as asmeniskai turiu kelias drauges, bet tik tiek... Nelabai norisi man pasitiketi moteriskaja gimine.. wink

Prajuokinai, kodėl gi tu nekenti merginų? Krūvos draugių irn aš neturiu, tačiau turiu keletą labai gerų, nors neretai ir nuo jų slepiu tam tikrus dalykus, manau, aklai pasitikėt negalima nei vyrais, nei moterimis.

Todel, kad vaikinu draugyte buna daug stipresne nei merginu. Merginos dazniausiai veidmainiauja ir siaip del vyro ir drauge parduotu. Ir siaip joms dazniausiai pinigine terupi ir t.t. Zinoma ne visom ir nevisos tokios. wink As nezinau gal tik as su tokiomis susiduriu;) Bet va as beveik vien tokias paneles ir pazystu.

22

Gabija, 31 wrote:
Algis, 25 wrote:

Stengiuosi kiek imanoma maziau... Ir tai, tik jei labai labai labai butina. Juk tiesa vistiek anksciau ar veliau isaiskeja wink Manau, kad geriau is vis nieko nepasakyti nei kazka sumeluoti wink

Pastangos čia niekuo dėtos, ar visada taip jau apgalvojame ką sakome?

Kas nenori, tas neapgalvoja... As visada stengiuosi apgalvoti. Ir geriau kazko nepasakysiu visai nei meluosiu. Tik melu neskaitau tokiu dalyku, kai pvz nori padaryti kam nors koki siurpriza ir reikia kur nors iseiti, kad galetum kazka suorganizuoti, tai pasakai, kad iseini i parduotuve...

23

Na tokius dalykus Algi as skaityciau baltu melu ;> Geru ;>

24

Gabija, 31 wrote:
Sigitas, 24 wrote:

Taip, anekdotai skirti pasijuokimui is kaikuriu gyvenimisku situaciju... juk anekdotai is niekur neatsiranda... big_smile
O kas didesni melagiai, tai net neysivaizduoju kaip galima butu suzinoti...

Anekdotus sukuriame patys, jie atsiranda iš mūsų gyvenimiškų situacijų. Ne kartą ir pati esu melavus, gėda prisipažint, bet esu užkietėjus melagėlė.  Anekdote daug tiesos. Manau, tam tikrose situacijose daugiau meluoja vyrai, o tam tikrose - moterys.

Tai vistik, Pagal pirma temos klausima, kas Tavo nuomone, didesni melagiai?

25

Sigitas, 24 wrote:
Gabija, 31 wrote:
Sigitas, 24 wrote:

Taip, anekdotai skirti pasijuokimui is kaikuriu gyvenimisku situaciju... juk anekdotai is niekur neatsiranda... big_smile
O kas didesni melagiai, tai net neysivaizduoju kaip galima butu suzinoti...

Anekdotus sukuriame patys, jie atsiranda iš mūsų gyvenimiškų situacijų. Ne kartą ir pati esu melavus, gėda prisipažint, bet esu užkietėjus melagėlė.  Anekdote daug tiesos. Manau, tam tikrose situacijose daugiau meluoja vyrai, o tam tikrose - moterys.

Tai vistik, Pagal pirma temos klausima, kas Tavo nuomone, didesni melagiai?

Manau, kad moterys.

26

nemanau kad galima viena lyti kaltinti labiau nei kita-yra tokiu ir tokiu dideliu melagiu tiek vyru tiek moteru

27

nu ka ten smile jug nuo zmogaus vikas priklauso :::036 as tai melagis juodas ne todel kad makaronus suveliu draugams ant ausu o del to kad maisau su teisybe ir taip kuriu ivikius norima linkme :::036 ka norejau pasakyti kad melas ira medziaga kurti ateiti:::111 tik  reikia ir teisybes nes melo kojos trumpos :::008 todi nepersistenkit sakydami komplimentus kad nenusisneketumet kai kabinsit merginom ar vaikinam makaronus big_smile

28

Moterys yra geresnės melagės. Tam "gerumui" pasiekti reikalinga didesnė praktika...

29

Gabija, 31 wrote:
Rasa, 20 wrote:

nu as tai nekenciu melagiu big_smile esu nesyki prigavus ir pati durnai jauciuosi ir kitas kvailai jauciasi. . .pati taip pat stenguosi nemeluoti, tiesa sakan net nzn kada jau esu pamelavus na nebent mano melas, nutyleti kokia tai tiesa ir apsimesti durna. . .lyg as buciau cia neprieko . . .;D ;D ;D

O kaip tada nepiktas melas, na, supranti - toks, kai kažką meluoji, kad kažkam padėtum, na, kad ir pati sau? Ar to niekada nedarai?

nu nepasitaike man dar taip . . .:D tai ir nemelavau big_smile o sau tai nemeluoju . .;D kazkaip neiseina ;D ;D neidomu meluoti . . . ;D

30

teisybes sakydamas draugystes nepagerinsi.vyrai geresni melagiai:)

31

Gintautas, 25 wrote:

Kuo daugiau meluosi, tuo geresne draugyste bus...? neblogas mastymas... big_smile

32

Viktorija, 25 wrote:

nemanau kad galima viena lyti kaltinti labiau nei kita-yra tokiu ir tokiu dideliu melagiu tiek vyru tiek moteru

Tiesa pasakius, nieko ir nemaniau kaltint, šiaip smalsu buvo ir tiek. Yra baltas melas ir juodas, prisipažinsiu - esu melavus ir taip, ir anaip. Iš viso, manau, visi yra tą darę. Baisu būt pikto melo auka, na bet ką padarysi, toks gyvenimas, i klaidų mokomės, kitą kartą būnam atsargesni. Nėra to blogo, kad neišeitų į gera.

33

Sigitas, 24 wrote:
Gintautas, 25 wrote:

Kuo daugiau meluosi, tuo geresne draugyste bus...? neblogas mastymas... big_smile

Manau, draugų kailius ne kasdien reikia gelbėt, a manau, kodėl nesumelavus, jei nuo to kažkam bus geriau.

34

Tomas, 25 wrote:

nu ka ten smile jug nuo zmogaus vikas priklauso :::036 as tai melagis juodas ne todel kad makaronus suveliu draugams ant ausu o del to kad maisau su teisybe ir taip kuriu ivikius norima linkme :::036 ka norejau pasakyti kad melas ira medziaga kurti ateiti:::111 tik  reikia ir teisybes nes melo kojos trumpos :::008 todi nepersistenkit sakydami komplimentus kad nenusisneketumet kai kabinsit merginom ar vaikinam makaronus big_smile

O ką, aš irgi, meluodama visada tikiuos naudos ne tik draugui, bet ir sau. Nekuriu ateities, bet dažnai pakreipiu įvykius sau patogia linkme. Vadinasi, net iš melo galima sulaukt naudos. Ne sykį buvau pagauta meluojant, nekūriau pasakų, tiesiog šiaip kažką melavau, kad išsukčiau savo uodegą. Ir ką gi, pasakysiu jums, tuomet kai pagavo meluojant, man palengvėjo, o va tiesą pasakyt būtų buvę daug skaudžiau, niekas nebūtų supratęs.

35

Martyna, 19 wrote:

Moterys yra geresnės melagės. Tam "gerumui" pasiekti reikalinga didesnė praktika...

Būkim kuklios, brangioji, nesigirkim:::757

36

Rasa, 20 wrote:
Gabija, 31 wrote:
Rasa, 20 wrote:

nu as tai nekenciu melagiu big_smile esu nesyki prigavus ir pati durnai jauciuosi ir kitas kvailai jauciasi. . .pati taip pat stenguosi nemeluoti, tiesa sakan net nzn kada jau esu pamelavus na nebent mano melas, nutyleti kokia tai tiesa ir apsimesti durna. . .lyg as buciau cia neprieko . . .;D ;D ;D

O kaip tada nepiktas melas, na, supranti - toks, kai kažką meluoji, kad kažkam padėtum, na, kad ir pati sau? Ar to niekada nedarai?

nu nepasitaike man dar taip . . .:D tai ir nemelavau big_smile o sau tai nemeluoju . .;D kazkaip neiseina ;D ;D neidomu meluoti . . . ;D

Ar tik nemeluoji?:::810:::810

37

vyrai vyrai kas daigiau:)

38

Eglute, 20 wrote:

vyrai vyrai kas daigiau:)

Taip ir galvojau.

39

Gabija, 31 wrote:
Sigitas, 24 wrote:
Gintautas, 25 wrote:

Manau, draugų kailius ne kasdien reikia gelbėt, a manau, kodėl nesumelavus, jei nuo to kažkam bus geriau.

Kiek tokiu atveju, kada melas pagerina situacija... ir tai trumpai...
Nemanau, kad daugkas pasitaiso, kada melas islenda... o jis dazniausiai, veliau ar anksciau, islenda... :V
Nebent, meluotum priesui, gelbedamas drauga arba save... big_smile

40

Martyna, 19 wrote:

jei geriau meluojat reiskia didesnes melages