141

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Karolina, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:

apie ka jus galvojat:?:D;D ?

Kad greičiau darbo diena baigtųsi.. :::042 Ir dar apie berniuką vieną galvoju :::742 :::818  Ir apie vieną frazę galvoju kurią (kaip visada) nepagalvojus leptelėjau.. :::042
Kas šiemet maudėsi jūroj jau? tongue

panasiai kaip Nijole galvoji ;D !!!!Ot gauruotos ;D;D;D;D;D ...negtaliu :::b02

142

Tomas, 25 wrote:
Karolina, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:

Kad greičiau darbo diena baigtųsi.. :::042 Ir dar apie berniuką vieną galvoju :::742 :::818  Ir apie vieną frazę galvoju kurią (kaip visada) nepagalvojus leptelėjau.. :::042

Tomai Tomuli wink Nesišaipykite čia prašyčiau :::818 Geriau patark kaip laiką atsukt ir vietoj tos frazės visai priešingą pasakyt.. :V

143

As nesisaipau :::818Meginos irgi Zmones :::036
As pasaku ja(ta fraze) ir pridedu likusia minti kurios man reikia big_smile taip frazes mintis pasikeicia :::111 ir greit viskas atvesta tongue (nu bet Krarolina nereikia skaudinti vaikinu neutral )

144

Ech.. Nenoriu aš skaudint.. neutral Ir stengiuos taip nedaryt.. Čia jis mane pirmas paskaudino.. neutral Ir aš tada negražiai pasakiau.. neutral Dėl to, kad užpykus buvau ir užsiparinus.. :V Ai.. Čia ilga istorija.. Tokia neaiški labai.. Tiek to.. Gal turėsiu progą ištaisyt šitą nesusipratimą.. Tikiuosi.. :V

145

Tai jei jis pradejo:::050 neturi TU grauztis .Turi vaikinas gerbti paneles big_smile Padariai gera darba smile  Tik nepradek kontaktuoti vel :::127nes jei vel pradesi;( gali jis  ne taip suprasti :::050 turi jie nusileisti ant zemes pima daug kartu, kol ismoks elgtis kaip pridera, o ne kaip ta kiaule ant alatoriaus kuri skabo zvakes is s°k@ i padekla :::036
Zodziu kai jis atsiprasys tada pasakyk ir tu kad klydai apie ji ir negraziai pasakiai,ir kad ateiti turi buti ne toks "gubus" Taip kalbama :::036

146

Bet tai ten taip buvo.. Kad aš pati man atrodo nelabai teisingai supratau pirma.. Tai taip ir leptelėjau.. :V Ir taip negerai dabar ant dūšios.. Nž nž kaip čia bus.. Jeigu bus.. :V Jaučiu jei dar kada nors sutiksiu jį, būsiu burokėlis big_smile

147

Sakai burokelis:::a04 :::036 aisku ...tai bus tau malku :::a26:::b18

148

Nia.. Noriu kad gerai viskas būtų.. Noriu.. Noriu..:::234 :::b31 :::222   ;D

149

Tomas, 25 wrote:
Karolina, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:

Tomuk... apie ka tu cia :? na na.. pasiaiskink :V
>> na, as nesimaudziau,bet tikiuosi tai padaryti...

150

Nijolė, 20 wrote:

tada lovoj guli big_smile bet kai lovoj guli.. tai jau viska gali :::b18

apie tai nes nepalikai pabaigtos minties :::036 As jau tiek visko prisisvajojau :::036;D;D;D;D;D;D;
va :::818

Karolina, 19 wrote:

Nia.. Noriu kad gerai viskas būtų.. Noriu.. Noriu..:::234 :::b31 :::222   ;D

bus jei jau labai panoresi :::818 tik pasakyk ne daug :::036 nes pasikels paskui ;D pasijus kaip "vapsie" kas ?:::036 nu as ir daznai prisidirbu ,nes pliurpiu daug:::050 tai ir man kartais tenka atsiprasiti ir aisku sulaukiu ivairiu rekciju :::818

151

Tomas, 25 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

tada lovoj guli big_smile bet kai lovoj guli.. tai jau viska gali :::b18

apie tai nes nepalikai pabaigtos minties :::036 As jau tiek visko prisisvajojau :::036;D;D;D;D;D;D;
va :::818

oi Tomuk.. cia toks posakis... :::818... ale ir sugedinai....:::818 nu jau visai tu...
>> op mintis pabaigta,.. pabaigta.... :V
>>>>>mano klausimas
.... ar kas maudesi, kai griaudi, zaibuoja ir labai labai lyja.. ir paskui labai faina buna :? aaa?
... as tai jo.. siandien :::742

152

sesiau tau kina tie ledukai islove galva :? gi ir as buvau big_smile dar ir nugaros gi raudonos buvo smile galetai parodyt kokios buvom po maudyniu big_smile

153

ne, nerodysim.. nebent kas graziia paprasys.. ;D

154

nu jo big_smile
kas pasakys kodel man liudna sad :?

155

:::921 nes as taves ir pasiilgsiu :H :::207

156

tai va smile o tu dar klausi kas man .... nu bet nieko jei pavyks tai tik geriau mums bus big_smile

157

na, tu teisi.. l
>>>> klausimas.. ar rasysi man laiskus... tuos tikrus :::818

158

atsakau i klausima:TAIP wink parasysiu as  tau gromatele big_smile
o ko cia mes stimpam juk dar neisvaziavau niekus tongue
KLAUSIMAS:kodel neini drunt :? big_smile

159

tuoj eisiu :::818
>> klausimas... tai svenciat, rupuzes visi.. kad mes cia vienos :?

160

tai jau taip gaunas sesiau kad jie mus palike hmm na as ir jau einu gult :::222