Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Ei labas pupos taigi man lietutis ir zaibai
labai patinka ipac pavakari prie didelio lando
tviska ir medziu siluetai ... labai nepaprasta ... tokia atmosfera
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Ei labas pupos taigi man lietutis ir zaibai
labai patinka ipac pavakari prie didelio lando
tviska ir medziu siluetai ... labai nepaprasta ... tokia atmosfera
Vakar laksčiau po lietų labai labai Suuuuper
Klausimas: Kaip išsimiegojot?
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuikiai issimiegojom.. visko prisapnavom (chuckle)
>>> klausimas: kas su mumis ????
Klausimas į klausima - kur???
su mumis visalaika yra buto raktai ;D
Vat ir ne, vat ir ne Aš neturiu buto, ir neturiu raktų nuo buto
Užtat turiu raktus nuo bolido
Klausimas : kame reple :? ? ir kas butu jei nebutu butu:? ir kas cia daros ???
Klausimas : kame reple :? ? ir kas butu jei nebutu butu:? ir kas cia daros
???
nieko nesidaro
Klausimas į klausima - kur???
prie ezero...
>> kt klausimas.. kodel as ir likau tokia visa idegus ;D (joke) kodel man sunku idegti :?
Aš prie ežero, aš! Jau patapo vasaros tradicija kiekvieną vakarą lėkt pasiplaukiot
>>> O tu neįdegus.. Nes.. Amm.. :? Nejama tavęs saulytė, va ir viskas O mane uoj kaip jama
Po truputi tampu tokia kaip ir juoduke (chuckle)
>> Valgyk daug daug morkų Jose daug karotino
Ir nė saulės nereiks
Paoranžiniuosi ir taip
Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
saunuole . Graziai atsakei .
Martyna, 19 wrote:Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
Tikrai atsakymas neblogas... Kaip sako: kada Tave pavadina kvailiu, nebandyk yrodinet, kad neesi kvailas, kitu atveju tikrai busi kvailas...
Daiva, 31 wrote:Martyna, 19 wrote:Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
Tikrai atsakymas neblogas... Kaip sako: kada Tave pavadina kvailiu, nebandyk yrodinet, kad neesi kvailas, kitu atveju tikrai busi kvailas...
ir siaip tik kvailas zmogus gali kita vadinti kvailu nes tai nera etiskai jei zmogus pasielge kvailai negali sakyti kad jis kvailas na tik jo poelgis kvailas o ne jis pats
> nors is kitos puses
Sigitas, 24 wrote:Daiva, 31 wrote:Martyna, 19 wrote:Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
ir siaip tik kvailas zmogus gali kita vadinti kvailu nes tai nera etiskai
jei zmogus pasielge kvailai negali sakyti kad jis kvailas na tik jo poelgis kvailas o ne jis pats
![]()
> nors is kitos puses
tai tie gaidziai kurie tave kvailiu vadina be priezastes tie ir yra didziausi kvailiu kvailei
o jei del poelgio tai visi buna padaro ka nors kvailo ir ner esmes naudot zodzio kvailas nes tai nieko nepakeis
Linas, 19 wrote:Sigitas, 24 wrote:Daiva, 31 wrote:Martyna, 19 wrote:Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
jei zmogus pasielge kvailai negali sakyti kad jis kvailas na tik jo poelgis kvailas o ne jis pats
![]()
> nors is kitos puses
tai tie gaidziai kurie tave kvailiu vadina be priezastes tie ir yra didziausi kvailiu kvailei
![]()
o jei del poelgio tai visi buna padaro ka nors kvailo ir ner esmes naudot zodzio kvailas nes tai nieko nepakeis
Ydomu kas tu pats, kada kazka gaidziu vadini...?
Sigitas, 24 wrote:Daiva, 31 wrote:Martyna, 19 wrote:Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
![]()
> nors is kitos puses
Taip, is kitos puses, tai tavo poelgiai juk ir priklauso nuo taves pacio...
o kodel zmones durni ?
todel kad jie durnus klausimus uzdavineja
Linas, 19 wrote:Sigitas, 24 wrote:Daiva, 31 wrote:Martyna, 19 wrote:Aš bent jau durna esu todėl, kad kiti žmonės lengviau suprastų esantys protingi
![]()
> nors is kitos puses
Taip, is kitos puses, tai tavo poelgiai juk ir priklauso nuo taves pacio...
as tai manua tie kvaili kuri neduoda kitam kvailiuj kelio,,, kaip ir posakis duok durniuj kelia
Aleksandras, 22 wrote:o kodel zmones durni ?
todel kad jie durnus klausimus uzdavineja
Ar kam patiko sis Eglutes atsakymas ???>>> man tai labai patiko + kazka primena
Eglute, 20 wrote:Aleksandras, 22 wrote:o kodel zmones durni ?
todel kad jie durnus klausimus uzdavinejaAr kam patiko sis Eglutes atsakymas ???>>>
man tai labai patiko + kazka primena
Man tai neypatingai patiko.
Koks didžiausias tavo gyvenimo malonumas?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų