21

Re: Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?

as ir bet tada nepastebejau nes su dviraciu lekiau vidury miesto ;D tik kai ykando reikejo lekt per visa miesta namo... ;D
Tautvydai mes neissidirbinejam mes tiesiog bijom tu vabalu ir mes nekaltos kad jie mums kelia pasislykstejima... hmm

22

Kas čia sakė vorų bijo? tongue Jūs man paaiškinkit, kaip galima bijoti tokio grožio :? http://forumas.ieskok.lt/imgload/3388 http://forumas.ieskok.lt/imgload/3389

23

Na man tai joks cia grozis neutral

24

Indre, 27 wrote:

vorų vorų vorų. ir netolerantiškų žmonių.

vorai mano megstamiausi vabalai:)niekad ju netraiskau.ir tarpkitko i ju voratinklius papuola muses,uodai kuriu ziauriai nekenciu.ir issiurbia ju krauja:)jega

25

siuo metu, nekenciu savo zadintuvo :::a55

26

Dora, 18 wrote:

kodel? big_smile

27

Gintautas, 25 wrote:
Indre, 27 wrote:

vorų vorų vorų. ir netolerantiškų žmonių.

vorai mano megstamiausi vabalai:)niekad ju netraiskau.ir tarpkitko i ju voratinklius papuola muses,uodai kuriu ziauriai nekenciu.ir issiurbia ju krauja:)jega

tikraj smile

28

Erika, 12 wrote:
Dora, 18 wrote:

kodel? big_smile

Isverte is lovos puse 7 ryto, o taip miegoti norisi..... big_smile

29

tai eik miegot puse 7 vakaro tai miego nenoresi ir 5 ryto ;D

30

tokio dalyko,kurio neapkesciau nera-viska galima pakesti,bet nemegstu tai peliu-tiksliau bijau ju lb,dar nemegstu ikyriu zmoniu ir nemegstu saltibarsciu.

31

as peliu nebijau kai mano katyte atnesa tiesiai i namus tai man tenka ja uz uodegos ismest... big_smile bet as aisku taip nedarau... big_smile as ja su kokiu nors irankiu paimu ir isnesu... big_smile

32

shaltybarsciu:D?

33

kagi merginos bijot visokiu gyviu -- peliu voru vabalu ir tt. o kodel toleruojat  zudikus manjakus?matau ne vienas neuzsimine smile

34

Dovydas, 14 wrote:

kagi merginos bijot visokiu gyviu -- peliu voru vabalu ir tt. o kodel toleruojat  zudikus manjakus?matau ne vienas neuzsimine smile

na tai cia visu pasaulio blogybiu neisvardinsi,beto aciu Dievui,dar neteko su tokiais susidurti,tai kazkaip ir neatejo i galva.

35

na galima bandyt vistiek is tu blogybiu kazko labiausiai netoleruoji

36

Erika, 12 wrote:

as peliu nebijau kai mano katyte atnesa tiesiai i namus tai man tenka ja uz uodegos ismest... big_smile bet as aisku taip nedarau... big_smile as ja su kokiu nors irankiu paimu ir isnesu... big_smile

numirciau vietoj,jeigu man i namus atnestu:D
as dar tiesa bijau ir nemegstu sirsiu,visalaik lakstau kaip paselusi ir spiegiu baisiausiai jei prie manes prisiartina.

37

kaip jums negeda bijot tu bejegiu padareliu?:):):)

38

Erika, 12 wrote:

tai eik miegot puse 7 vakaro tai miego nenoresi ir 5 ryto ;D

Jei iseitu, taip ir padaryciau, bet kadangi is univero kartais iki 10tos negrystu + dar mokytis reikia taigi teks kenteti ir visa beda versti ant zadintuvo big_smile

39

man viskas patinka kas nepatinka neturiu su tuom jokiu reikalu ir nekreipiu demesio i nepatinkanti dalyka

40

Dovydas, 14 wrote:

kaip jums negeda bijot tu bejegiu padareliu?:):):)

mum negeda bet jei mes ju bijot tai ka mum daryt? a?