11,701

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu Tomai.. nesigink ;D isdrisk pasauliui pasakyti ;D kad pakeitei darba.. mes tave suprasim ir mylesim vis tiek ;D (joke)
>>> :::921 as tai tikra saunuole,,.. einu miegoti 10.. bet kas is to saunumo :::b02 uzmiegu vis tiek apie 12 ;D

11,702

labukas visiems :::202
visų pirma dideli sveikinimai Nijolei, bet dar didesni Linai! dar galiu pasakyt, kad Lina labai gražiai atrodė toj nuotraukoj su diplomu... :::305 kitos nebepažiūrėjau :::818
Lina, o tu pagal savo specialybę ten Norvegijoj darbuosies? :?
em.. aš dabar tokia atsijungusi nuo gyvenimo tad nelabai žinau ką ir papasakoti :::818 šiandien visą dieną kažko šalta, tokia irzli truputį buvau, kol neįsėdau į mašiną... va tada atsigavau :::916 niekas man nieko nesakė, bet turbut galvojo kaip jai ir nekaršta... nes kiti po trumpų rankovių vaikščiojo o aš ir su megztiniu, ir dar vieną norėjos apsimauti... nors temperatūros nebuvo :V brrrrrrrrrrrrr............... gal jau giltinė apie mane slankioja? :::215

11,703

sveikuciai big_smile nu Tomukai kaip sakoma kai numirsi tai ir pailsesi big_smile cia gal kaip Auris sako ziauriai uzvarciau bet  tai nieko big_smile toks gyvenimas ;D
>>sesius saunuole kad anksti eini gulti big_smile maladiec big_smile ;D
>>>Diana aciu uz sveikinimus ir komplimenta :V siaip ne as ten ne pagal specialybe dirbsiu, nemanau kad norvegams reikia vokieciu kalbos, nes kiek pastebejau tai ju kalba kazkiek i vokieciu nesa , nes ten is tos pacios seimos smile
va siandien baigiau jau daiktus susipakuot big_smile nuspirkau vakar tele2 tai galesiu sesiui ir namas sms parasyt is kelto big_smile jei per borta nereiks viau daryt ;D sakiau pasiimsiu maximos krepsi kad visai kelionei uztektu big_smile (chuckle)  ;D

11,704

žemuogių pievoj... kojom basom...:::727

11,705

hei :::654 kaip sekasi big_smile
as tai radau valandelia ir i ieskoka uzsukau :::110

11,706

nu kas cia dabar :::111 tuscia :? kuku :::629 kur visi pasidejot :?
<<<Hicai kur tu :::036:::b14

11,707

visi miega big_smile big_smile arba neissiblaivo ;D arba dirba arba nzn ka veikia ;D big_smile

11,708

as kaip tik geriau "xxx" alu balta :::110 kainuoja jis daug nes geras toks kaip lietuviskas prasciausias varijantas ;D
geriau brangus lietuviskas :::b18 negu betkoks uzsienietiskas kaka big_smile nu bet turiu ka turiu o blondiniu ir alaus dar teks palaukt:::742

11,709

Fiodoras, 25 wrote:

as kaip tik geriau "xxx" alu balta :::110 kainuoja jis daug nes geras toks kaip lietuviskas prasciausias varijantas ;D
geriau brangus lietuviskas :::b18 negu betkoks uzsienietiskas kaka big_smile nu bet turiu ka turiu o blondiniu ir alaus dar teks palaukt:::742

xi xi xi alus is LT tai labai skanus wink

11,710

nu taip :::110 patikek pasauliuj toli iki lietuvos big_smile nes pas mus alus blondines ir krepsinis geriausias big_smile sis derinys toks stiprus ir atspindi lietuva ;D nu da cepelinai :::742 cia "prikolo apmuosalas"

11,711

nu as ir pritariu smile stai vokiskas alus tai kaka :::050 rusiskas kaip lietuviskas naminis ;D latviskas dar nepasiekie lietuliu lygio :::036 visalaik atsilieka "zirga galvos " estiskas isvis rukas :::921 niekas apie estus nezino jei ne lietuva taigi isvada jei apie estus niekas negirdejo tai is kur girdes apie ju alu  :::b02 paskui europietiski geriausi tai visai ne geri o vidutinio skonio ,o stai LIETUVISKAS... :::742 VISOKIU Rusiu :::742 skoniu spalvu ir stiprumu :::036 tiesiog gali atrasti sielos alu :::111

11,712

Tomas, 25 wrote:

nu as ir pritariu smile stai vokiskas alus tai kaka :::050 rusiskas kaip lietuviskas naminis ;D latviskas dar nepasiekie lietuliu lygio :::036 visalaik atsilieka "zirga galvos " estiskas isvis rukas :::921 niekas apie estus nezino jei ne lietuva taigi isvada jei apie estus niekas negirdejo tai is kur girdes apie ju alu  :::b02 paskui europietiski geriausi tai visai ne geri o vidutinio skonio ,o stai LIETUVISKAS... :::742 VISOKIU Rusiu :::742 skoniu spalvu ir stiprumu :::036 tiesiog gali atrasti sielos alu :::111

kaip visada tau pritarsiu nes musu skoniai panasus :::110
<<<labas :::b25 labas klubieciai big_smile labas Linai  :::b25 <<<Lina mes  laukiam is Taves ziniu ir kuo smulkiausiu big_smile:H :*
<<< Hicai as gavau tavo avatarus big_smile visai nieko :::a07 <<o tie transformeriai tai ir "visai nieko" ,as jau ir filma maciau pries keleta dienu :::b18 ...ka galiu pasakyti tokio tipo tikrai truko big_smile manau geriausias filmas pagal animacini filmuka big_smile tik visai ne vaikiskas gavos big_smile

11,713

buvau nusitarabanijes i seksas automobilije :::050 reiktu ta pradeti tramdyti :::022 zinau kad nesustos gaves geltona nesustos jei ir ismes nes zinau kas jis tai tas 14 kurentis anketas kad tik foruma siukslintu :::917

11,714

na, Lina jau ten.. buvo 5dieni :V arba 4dieni (geda man) ..
zdz,, perleke visa svedija ir nusibaladojo iki norvegijos.. 6dieni kaip zmones pailsejo.. dar siandien sake filma toki ziurejo kazkoki namie.. nes kompa pasieme :::d13 .. tiek ziniu.. ryt jau pradeda dirbti wink
>>>> transformeriai jus man visi trys ;D ;D

11,715

jo as ir ta pajutau o visi bando ji tramdyti :? manau klaida kontaktuoti su juo hmm nes jis tik to ir nori demesio :::008 tai jauciuosi kaip koks indikatorius atskiriantis radikalus big_smile jis man i vezine lastelia uznesa big_smile gal kas turit skalperi big_smile

11,716

nu uzteks apie kaka kalbet big_smile o kur musu moteriskes kad palaikytu kompanija :? nu viena jau i norvegija pasiplove big_smile nu bet yra Dianos:H:H ir ieskoko siela Nijole big_smile:H

11,717

Nijolė, 20 wrote:

zdz,, perleke visa svedija ir nusibaladojo iki norvegijos.. 6dieni kaip zmones pailsejo.. dar siandien sake filma toki ziurejo kazkoki namie.. nes kompa pasieme :::d13 .. tiek ziniu.. ryt jau pradeda dirbti wink

stai ji cia big_smile o kas trecias big_smile Linas :::961:::b18

11,718

Tomas, 25 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

stai ji cia big_smile o kas trecias big_smile Linas :::961:::b18

nu Linas ir nevisalaik vienodai atrodo :::110 domisi bahuras imidziu ...ar nenusisnekejau :::819

11,719

nezinau :? tuoj i googe pazesiu ka cia pasakiai :::b53
-------------------------------
zmones pas mani Cicina rodo :::036 ale koks panasus :? gal is jo si  ivaoizdi  pasieme :? 72 metai :? pamirsau pazeti varda :::809

11,720

koks kanalas :::b32