Topic: Skysti sumuštiniai
Sveiki!
Šiuo metu esu priverstas eksperimentuoti su maistu. Ypatingu maistu. Tokiu, kurio nereikia kramtyti. Galvojau, kad viskas labai paprasta - valgysiu tai, ką valgydavau anksčiau, tik susmulkinta. Kai pabandžiau tą įgyvendinti praktiškai, pasirodė, kad ne taip jau tai paprasta - visą smulkintą maistą reikia kažkuo atskiesti. Vanduo tam reikalui nelabai tinka, nes dažniausiai būna neskanu, taigi su retom išimtim tenka naudoti pieną (kurio šiaip nemėgstu). Tokiu būdu išeina gal 3-4 rūšių valgiai:
1. Košė (ryžiai, grikiai, makaronai, t.t.) + pienas,
2. Kiaušinis su batonu + pienas,
3. Virtos daržovės + mėsa + sultinys,
4. Jogurtas + varškė + vaisiai,
5. Batonas + lydytas sūris + pienas.
Tai ir viskas. Jau nekalbant apie tai, kad 1, 2 ir 5 yra labai panašūs tiek išvaizda, tiek skoniu. Turbūt nereikia nė sakyti, kad visa tai užkniso juodai. Gal kas nors iš jūsų jau esat susidūrę tokia problema ir galit pasidalinti patirtimi bei receptais?