Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kokie dar filmai patiko? gal kaupi juos?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Diana, 18 wrote:sveiki, draugužiai
Linai, o pats filmas ar patiko?
reikejo paklausti manes
as zejau kinoteatre ir buvo "pilnos kelnes Lames "
>> Patiko man tas filmas na man tokia fontastika visai patinka
>> o siaip filmo kokybe nlb buvo gera nes gi as ne kine ziurejau
as tai siaip sau bet theo tai manjamas
dar pasakyk, kad jis ir orginalus turi...
tai sitie kaip matai ir ira originalus ir net keliomis kalbomis ir su titrais net
ogogo, man gaila babkių (bent kol kas) būtų
ogogo, man gaila babkių (bent kol kas) būtų
na ispradziu tai gan brangus buvo , dabar pigesni
labas :H
>> ka tik islydejau Linuko krastiete ... pasibuvom lb smagiai .. turbut vaziuosiu ir i alytu kazkuri savaitgali
>>>> dbr eisiu galviu plautis ir liuliu paskui ... :V
>>>>>> mano brolis ir lb daug filmu turi. bet jis parsisiuntes ir persirases i kompaktus..
emmm... o kas cia bus?
labas :H
>> ka tik islydejau Linuko krastiete ... pasibuvom lb smagiai .. turbut vaziuosiu ir i alytu kazkuri savaitgali
>>>> dbr eisiu galviu plautis ir liuliu paskui ... :V
>>>>>> mano brolis ir lb daug filmu turi. bet jis parsisiuntes ir persirases i kompaktus..
Labas Nijoliuk :H
>>>>o sitas naujas Tomas, 22
emmm... o kas cia bus?
Laba diena transformeriai ir jų draugai Jei kam įdomu, tai gyva aš dar
Va, nusimato man egzaminas šian klausinės rusų kalba apie teleponus O aš rusiškai ni bum bum Ką daryt
Laba diena transformeriai ir jų draugai Jei kam įdomu, tai gyva aš dar
Va, nusimato man egzaminas šian klausinės rusų kalba apie teleponus O aš rusiškai ni bum bum Ką daryt
ziuriu ir pati tranformavais i
fotoaparata si nauja mada pradejo plisti
<<<< kaitalioti avatarus kas valanda siaip visai nieko, nes zmones pradeda ziureti i varda daugiau ir pats parodo savo skoni nuotraukoms ir pan...
Aš ne kas valanda ne ne ne Čia tik 3ias mano avataras per visą buvimo ieškoko forume laiką Bet gal vėl pasikeist.. :V
labaryta lituanian poeple
-----------------------------------------------
katyk atsikeliau bet dar noris miego
o ka jus cia darot:?
labas grazus avataras
<<<<ai tai nieko paskui noresis daugiau ir daugiau nu as dar kaip tomas dar neisprotejau bet megstu pakaitalioti bent karta kai ateinu cia
jau turiu eiti
jau matai kad turiu kita
sveiki stai as ir mana snukis
-sendi atsikeliau 6:00 nes nebegalejau miegot va ;( buva karsta ir tvanku ,tai isgeriau litra vandens ir aptsiguliau ant pilva tai pagulejau:Vpagulejau :V ir nusprendziau cia uzsukt
kaip gyvenat
labas as ant pilvo visda miegu
>> va tikuosi ir meldziuosi as gero oro ir tusciu pakeleivingu masinu klp link lauia ilgokas kelias
ooo ooo tai tai okur vaziuoji siaip jei buciau koks oru dievas tai koki 10C° o gal ir 15C° pakelciau lietuvos ora atimdamas is milano saskaitos nes cia labai karsta ;( taip karsta kad italai patire nuostoliu pardavinejant mikrobanges
jus pilva miegotojei ;D
oi tomai as tai ir katik i pragara gryzau termometras 34 laipsnius rodo
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~