You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Teo
- Forumo Fantomas
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Teo
- Forumo Fantomas
- Inga, 13
- Forumo Vijurkas
- Aleksandras
- Forumo Karalius
Re: The Best Kiss Ever!
Jurgita, 24 wrote:nu man tai ne pats geriausias bet pats isimintiniausias buvo kai as jaunensni vaikinuka pabuciavau, jis nugriuvo atsistojo ir pabego, tai iki siol atsimenu ir prisiminus juokas ima va
cia tai geras dar vienas irodymas, kad vaikinai daug kuklesni uz panas
- Tomas
- Forumo Fantomas
reikejo tau ji pabuciuot
- Inga, 13
- Forumo Vijurkas
Tomas, 25 wrote:
reikejo tau ji pabuciuot
reikejo nu bet wat prasowiau gera proga kas juokingiausia jis nk neatsimine
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Na gerai dabar ir as pasipasakosiu... Net nezinau ar jis buvo geriausias... Bet, kad unreal toks tai tikrai... Kopose su draugu begiojom nuo skruzdziu... Slapia buvau iki puses, nes braidziojom po jura...:) Toki laimingi abudu buvom... nepamenu kodel pradejau nuo jo begt... Begau ir jis na mane pagavo ir taip uzsiverte... Na zinot taip uzlenke ;D kaip per filmus buna... ir mes pasibuciavom... va taip nerealiai... tikrai kaip filme...
- Greta, 22
- Forumo Aktyvistas
Geriausias bucinys buvo pirmas.Iki dabar atsimenu ta jausma...Tai buvo visiskai netiketas bucinys,o dar labiau netiketa is to zmogaus.Tai buvo taip paprasta,svelnu ir svarbiausia tikra.Kai gali jausti,kad tai kas tau skirta t.y. bucini,tai yra daroma nuosirdziai is to zmogaus ir pirma karta kazka jauti neapsakomo...
- Egle, 22
- Forumo Karalius
O man mano pirmasis buvo visiskai nemalonus...
- Greta, 22
- Forumo Aktyvistas
Nenusimink.Svarbiausia gauti ne pirma ir ne paskutini pati geriausia bucini.Svarbu,kad tai butu is mylimo zmogaus.
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Na greiciausiai tu teisingai sakai bet noretusi, kad pirmasis butu isimintinas, bet deja laiko nebesugrazinsi...
- Joana, 16
- Forumo Aktyvistas
- Tomas
- Forumo Fantomas
Egle, 17 wrote:O man mano pirmasis buvo visiskai nemalonus...
burna smirdejo cigaretem turbut:V
- Saulė, 16
- Forumo Pradedantysis
na,mano primasis bucinys pariko,bet antras labiau,nes pirmojo bucinio parteris nevykusiai buciavosi,:D
- Birutele, 21
- Forumo Liūtas
pirmas bucinys buvo nepakartojamas, nes tada buvo tik 16 metu... o kai myli zmogu kiekvienas jo prisilietimas, bucinys, privercia drebeti visa kuna is malonumo
- Rita, 20
- Forumo Aktyvistas
buvo pirmas..antras,,ketvirtas.....ir jau atrode, kad niekad nebus to, nuo kurio kojos sulinktu ir noretusi ta akimirka pratest bent valanda....:) uztat galiausiai vienas buvo geras toks geras, kad virto i meile...ech...: audra, salta, slapias saltas smelis, naktis ....ir mes nardom po bangas...siurpu, bet ir svaigina, nes jura atrode juoda, uztat debesys kazkokie violetiniai,dar db atsimenu sarstelejusi lupu skoni ir pasiurpusia oda...:) reiks pakartot!
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply