1

Topic: mergina draugauja su mergina....

kai manote ar tai gerai?ir kaip i tai ziurite?

2

Re: mergina draugauja su mergina....

Jeigu draugauja kaip įsimylėjėlės... Tai gaila žmonių, nes sutrikęs jų mastymas, na kažkas netaip... ;x

3

O man grazu dvi mergos..:D aisku jei jos grazios..

4

Aš tai nematau nieko čia gražaus... :>

5

Tomas, 27 wrote:

O man grazu dvi mergos..:D

o 2 vyrai dar gražiau?? :::520

6

kiekvienam savo laime siam pasauly. nesmerkiu, bet as pries tokius dalykus. nenaturalu, nenormalu ir tikrai nieko grazaus, jokios harmonijos.

7

Diva, 34 wrote:
Tomas, 27 wrote:

ne i tema rasai kaip visada..vyrai man isvis negrazu, nesvarbu kiek ju pas tave butu..:D

8

O aš manau, kad netgi labai į temą ;D Pritariu Aleksandrui...:)

9

Tomas, 27 wrote:
Diva, 34 wrote:
Tomas, 27 wrote:

ne i tema rasai kaip visada..vyrai man isvis negrazu, nesvarbu kiek ju pas tave butu..:D

aš rašau į temą, o tu kaip visada grubus ir stengiesi mane apvaryt... :::127 Jeigu tau "dvi mergos", kaip tu išsireiškei, gražu - tai grožėkis ir dviem vyrais... Pakraipa tokia pati...

Labai pritariu Aleksandrui - nei gražu, nei normalu, nei harmoninga... :::127

10

Diva, 34 wrote:
Tomas, 27 wrote:
Diva, 34 wrote:
Tomas, 27 wrote:

aš rašau į temą, o tu kaip visada grubus ir stengiesi mane apvaryt... :::127 Jeigu tau "dvi mergos", kaip tu išsireiškei, gražu - tai grožėkis ir dviem vyrais... Pakraipa tokia pati...

Labai pritariu Aleksandrui - nei gražu, nei normalu, nei harmoninga... :::127

Pakraipa gal ir tapati, bet lytys siaip skiriasi..Ir temos pavadinimas yra "MERGINA DRAUGAUJA SU MERGINA" o ne vyras ar dar kazkas..tu pati save apavarei..:D

11

Nieko ji neapvarė savęs.

12

Egle, 17 wrote:

Nieko ji neapvarė savęs.

Ir tu lygiai taippat rasai beleka ne i tema..kaip varna ispaskos karxi..:D

13

o is kur jau jus visi tokie protingi ir zinot kas yra normalu? nepatinka neziurekit visi yra zmones ir visiems reikia laimes bei meiles.

14

Tomai, nebenusišnekėk. Į temą. Tik tu niekaip nesupranti minties. tai jau čia tavo problemos, mielasis smile

15

Tomas, 27 wrote:
Egle, 17 wrote:

Nieko ji neapvarė savęs.

Ir tu lygiai taippat rasai beleka ne i tema..kaip varna ispaskos karxi..:D

Tomai - nepersistenk... smile Mes jau supratom, kad tavo gyvenimo tikslas apvaryt visus, kurie diskusijoj ne tavo nuomonę palaiko... smile

16

Egle, 17 wrote:

Tomai, nebenusišnekėk. Į temą. Tik tu niekaip nesupranti minties. tai jau čia tavo problemos, mielasis smile

As problemu neturiu mergyte..ir isvis nedomini manes nesivargink kazka rasineti kad atkreiptum mano demesi..:D O nuomones mano palaikyti tikrai nereikia..reikia tiesiog rasyti i tema savo nuomone apie tema o ne apie mane..:D

17

Jo...;D Gal eik išsimiegot. Man tavo dėmesio mažiausiai reikia wink

18

Tomas, 27 wrote:
Egle, 17 wrote:

As problemu neturiu mergyte..ir isvis nedomini manes nesivargink kazka rasineti kad atkreiptum mano demesi..:D O nuomones mano palaikyti tikrai nereikia..reikia tiesiog rasyti i tema savo nuomone apie tema o ne apie mane..:D

Tomai, kadangi nusišneki visiškai ne į temą ir apie pasiūlytą temą nieko pasakyt negali, tai eik kur nors kitur žmonių įžeidinėt... :::028

19

Diva, 34 wrote:
Tomas, 27 wrote:
Egle, 17 wrote:

Tomai, kadangi nusišneki visiškai ne į temą ir apie pasiūlytą temą nieko pasakyt negali, tai eik kur nors kitur žmonių įžeidinėt... :::028

As pasakiau apie tema pirmam poste, o poto tik atsakinejau i jusu kvailas replikas, kurios ir buvo tai kas vadinama forumo taisykliu pazeidimu..:D Ne as pirmas pradejau, taip kad pacios raminkites..:D

20

Tai jau dabar pradėsim kaip maži vaikai... Čia tu pirmas, ne tu čia pirmas pradėjai:D ;D