You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Sandra, 18
- Forumo Pradedantysis
Re: hip-hopas ka aipie ji manai?? hoperiukai ka apie juos manai tp??
Ech. nezinau ka jus cia malate, bet tiesiog man Hip hopas yra kultura kurioje as atradau save. kuria nuo jos pazinimo karto gyvenu:) man tereikia muzikos t.y. repo. tereikia tu visu zmoniu, kurie domisi sia kultura, entuziazmo ir as laimingiausias zmogus pasaulyje. Ka jus cia diskutuojate tikrai privercia nusisypsoti. ypac tie kurie net nesidomi sia kultura, bet svarbu ale numest komentara "ka per nesamone veliate". o kita turbut niekas is musu cia esanciu normalei tos kulturos ir nepazistame. Ja pazista tie kurie ja sukure, tie kas gyvena ten kur ji gime. daugumai tu negriuku ji tiesiog jau gimusiems iaugus i krauja, jiems net nereik jos atrast. o musu hip hopas kuris yra Lietuvoje yra mutaves. kas is hip hopo atsaku lekia link platumu i tikraja ta kultura tai turbut butu breakas. apie mc nesneku isvis, nes netikiu kad kada bus pasiektas toks lygis kaip uzsieni. Graffiti galbut galbut ir kyla. na o toliau...:) jums spresti. to hip hopo kuris gime 69 metais senai nebera, ir ji tokiu paverte tie garsus atlikejai, kurie del siekio pinigu, suformuoja visiskai kitoki vaizda zmonems. ir tas issigimes poziuris pradeda plisti is kartos i karta..:) na nezinau. tai mano nuomone. galit varyt galit daryt ka norit. pasakiau ka norejau:)
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
Ovydas, 20 wrote:Dora, 18 wrote:Hip Hopo negaliu klausyti visiskai. Jei per radija pradeda groti, isjungiu, o barus ir klubus is kuriu jis sklinda apeinu is tolo. Artimiausias muzikos stilius kurio galiu klausyti yra Trip Hop. Ir tai ne viska nes kai kur per daug Hip Hop elementu.
o kokios priezastys to? kuom jisai taip tave atstume?
Populiarus hip-hopas kurio visi dabar klauso man primena gimnazija (prasti prisiminimai) Nors siaip yra pakankamai gero underground hip-hopo, pagrine is 90s. Taciau dabartiniai klausytojai tevertina pigu slamsta. O gaila.
- Sandra, 18
- Forumo Pradedantysis
na as labiausiai ir tevertinu oldschoola, o ne new schoola;)
- Marika, 18
- Forumo Naujokas
hip-hopo muzika ir sokiai yra jega myliu juos
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
hmm nu turbut man cia vienam hip hop atrodo lb lb levas tiek muzikos tiek aprangos prasme. pvz paimkim lietuvaicius kurie ateina su treningiukais ir pvz kaip radiocentro apdovanojimuose nuvelia kazka panasaus i " EJ jau jau mes su jumis " tada vel tie" jau jau jau " asmeniskai uz juos pasidare geda man : ))))
- Sandra, 18
- Forumo Pradedantysis
nemaciau nzn apie ka cia tu nesuprantu
- Rasa, 10
- Forumo Naujokas
na man sitas stilius lb patinka ;]
- Tautvydas, 15
- Forumo Vanagas
Sandra, 18 wrote:Ech. nezinau ka jus cia malate, bet tiesiog man Hip hopas yra kultura kurioje as atradau save. kuria nuo jos pazinimo karto gyvenu:) man tereikia muzikos t.y. repo. tereikia tu visu zmoniu, kurie domisi sia kultura, entuziazmo ir as laimingiausias zmogus pasaulyje. Ka jus cia diskutuojate tikrai privercia nusisypsoti. ypac tie kurie net nesidomi sia kultura, bet svarbu ale numest komentara "ka per nesamone veliate". o kita turbut niekas is musu cia esanciu normalei tos kulturos ir nepazistame. Ja pazista tie kurie ja sukure, tie kas gyvena ten kur ji gime. daugumai tu negriuku ji tiesiog jau gimusiems iaugus i krauja, jiems net nereik jos atrast. o musu hip hopas kuris yra Lietuvoje yra mutaves. kas is hip hopo atsaku lekia link platumu i tikraja ta kultura tai turbut butu breakas. apie mc nesneku isvis, nes netikiu kad kada bus pasiektas toks lygis kaip uzsieni. Graffiti galbut galbut ir kyla. na o toliau...:) jums spresti. to hip hopo kuris gime 69 metais senai nebera, ir ji tokiu paverte tie garsus atlikejai, kurie del siekio pinigu, suformuoja visiskai kitoki vaizda zmonems. ir tas issigimes poziuris pradeda plisti is kartos i karta..:) na nezinau. tai mano nuomone. galit varyt galit daryt ka norit. pasakiau ka norejau:)
tipo tik old school ir buvo geras???o kodel gold age nepatinka??? gi 80-90tieji nepaveikti pinigu per daug jie.
- Arnas, 17
- Forumo Dalyvis
o kokios grupes jums old skulas?
- Tautvydas, 15
- Forumo Vanagas
ta linija tarp old school ir gold age labai plona nu kokie the pharcyde pirmas albumas tai toks oldschoolinis o pvz kokie artifacts jau gold age grynas...
- Teo
- Forumo Fantomas
- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
Ausra, 23 wrote:man patinka hiphopo muzika,ten ne saldziu berniuku ar mergaiciu saldi meile,tem realus gyvenimas,hiphopas atspindi esamus laikus,o stilius ju laisvas ir patogus.manau,kad tai yra grazu
Hip hopas kaip tik "smutkininku" muzika..vakareliai, grazios masinos, puikios merginos zdz prabanga, o va repas daugiau apie real streat lifea pasakoja..
P.s.Myliu Timoti
- GT
- Forumo Karalius
Viktorija, 18 wrote:Ausra, 23 wrote:man patinka hiphopo muzika,ten ne saldziu berniuku ar mergaiciu saldi meile,tem realus gyvenimas,hiphopas atspindi esamus laikus,o stilius ju laisvas ir patogus.manau,kad tai yra grazu
Hip hopas kaip tik "smutkininku" muzika..vakareliai, grazios masinos, puikios merginos zdz prabanga, o va repas daugiau apie real streat lifea pasakoja..
P.s.Myliu Timoti
Siaip supainiojai tu biski..Hiphop yra tokia kultura, o repas (repavimas,mcingas) yra tik vienas is Hiphopo 9 elementu..Taigi nemaisykit kalbedami sia tema..
Tu galbut turejai omeni "smutkininkai" tai 50cent ir visus kitus velnius su klipuose vaizduojama prabanga..Tai tiesiog vadinama pop rap..Bet yra undergraund rap ir kitu panasiu atsaku kur chebryte butent repuoja apie savo gyvenimus ir isgyvenimus, klipuose aisku dazniau vaizdeliai is getu ir be jokiu bling bling..
- Tomas
- Forumo Fantomas
Viktorija, 18 wrote:Ausra, 23 wrote:man patinka hiphopo muzika,ten ne saldziu berniuku ar mergaiciu saldi meile,tem realus gyvenimas,hiphopas atspindi esamus laikus,o stilius ju laisvas ir patogus.manau,kad tai yra grazu
P.s.Myliu Timoti
JUS PRIES MUUS !
mes pries juus
DAABAR PAZIURESIM , KAAS dabar buuus ?
- Tautvydas, 15
- Forumo Vanagas
Tomas, 27 wrote:Viktorija, 18 wrote:Ausra, 23 wrote:man patinka hiphopo muzika,ten ne saldziu berniuku ar mergaiciu saldi meile,tem realus gyvenimas,hiphopas atspindi esamus laikus,o stilius ju laisvas ir patogus.manau,kad tai yra grazu
P.s.Myliu Timoti
Siaip supainiojai tu biski..Hiphop yra tokia kultura, o repas (repavimas,mcingas) yra tik vienas is Hiphopo 9 elementu..Taigi nemaisykit kalbedami sia tema..
Tu galbut turejai omeni "smutkininkai" tai 50cent ir visus kitus velnius su klipuose vaizduojama prabanga..Tai tiesiog vadinama pop rap..Bet yra undergraund rap ir kitu panasiu atsaku kur chebryte butent repuoja apie savo gyvenimus ir isgyvenimus, klipuose aisku dazniau vaizdeliai is getu ir be jokiu bling bling..
nebutinai ish getu ziurint kuri klausysi jej onyx tai jau ir ten shaudimai ir getas o kokiu leaders of the new school tai linksmi klipai...ishvis rap muzika buvo kad suvienyt kai per bronx tiese greitkeli ir griove namus nieko zmonem nekompensavo tiesiog ishmete i gatve...
- Teo
- Forumo Fantomas
Tomas, 25 wrote:Viktorija, 18 wrote:Ausra, 23 wrote:man patinka hiphopo muzika,ten ne saldziu berniuku ar mergaiciu saldi meile,tem realus gyvenimas,hiphopas atspindi esamus laikus,o stilius ju laisvas ir patogus.manau,kad tai yra grazu
P.s.Myliu Timoti
JUS PRIES MUUS !
mes pries juus
DAABAR PAZIURESIM , KAAS dabar buuus ?
jo placios kelnes ir platus dzenperis dideli menfio batai ir bilblink dirzas big namas big masina netgi big vietines merginos
- Arnas, 17
- Forumo Dalyvis
tokie kaip Timoti ir griauna muzika
- Albertas
- Forumo Naujokas
timoti ne blogas, bet daugausia klausau angliska hip hop
- Raimonda, 14
- Forumo Naujokas
man taip pat patinka si muzika
- Karolis
- Forumo Naujokas
Geriausias Hip-hopas yra senas Old school'as
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply