Diva as tau tik pasakysiu , jei skaitei mano parasytus zodzius, kad Yva ir Violeta sudejau tik remdamasis pries tai esanciais komentarais.. apie dainavima ten nebuvo kalbeta kaip ir mano komentare, kita karta pries nemandagiai oponuodama i mane prasyciau paskaityti atidziau mano parasytus zodzius. Antra, Del pinigu jos pacios interviu taip buvo pasakyta is jos pacios lupu. Deja as cia nenusisnekejau kapitaliai. Tikrai nekonkretizuosiu kur ir kada tai buvo padaryta, bet pats tai girdejau. O apie nusimanyma apie muzika.. nzn apie Riaubiskytes muzikini issilavinima, taipogi apie tavo... Ar ji baigusi bent akademija muzikos? Jei taip - puiku , bet ko gero tikrai nebuvo gera studente arba turejo bloga mokytoja, nes muzikinis mastymas yra tikrai zemas.. Tau iskilo klausimas gal as kurcias... ? cia toks aisku lietuviskas klausimas su atviru chamiskumu, bet galiu pasakyti, kad turiu absoliucia klausa. Neabejoju , kad tu tokia pasigirti taip pat gali, nes girdi viska daug geriau uz mane. As suprantu, kad riaubiskyte gali patikti kaimo zmonems tokiems, kuriu pasauleziura yra televizorius ir 20 km i visas puses ( kaimo zmoniu visokiu buna taip pat )... Bet miestieciams... o tuo labiau issilavinusiems arba inteligentams... tai turetu atrodyti juokinga. Be to Riaubiskyte apie save nepaprastai gerai galvoja, jos zvilgsnis nepaprastai arogantiskas,o kalba taip pat. Jei ji nors kiek menininke save laiko, tai turetu zinoti, kad tokie zmones jei apie save pradeda gerai galvoti, tai jie zuve ( Lietuvoje kita situacija, cia tokie klesti ) . O is tikruju ka as cia sneku... zmogus su tuo is tikruju neturi nieko bendro o kaip ir daugelis lietuvoje yra prastumtas. viskas yra del pinigu, nematau prasmes kelti tokiu i padanges, nes jie nera to verti. Mano pasisakymas sitoje temoje baigtas.