Birutele, 22 wrote:teisingai ... parodyk vyra kuris susilaikytu, kai salia jo jaunas, grazus kunas, kur dar nei rauksliu, nei riebalu pertekliaus... o merginos moka pasidazyti, kad nepasakytum kiek jos metu...
butent mieloji.. parodykl.. as toki metu tikrai nerodziau.. ir dbr nesistengiu ten demonstruotis, nes turiu savo poziuri << kad mano kunas yra mano ir jo, o ne visiems ziuret ir seiliotis kaip kokiam pasiutlige serganciam nusususiam suniui.. ar kada nors matet, kaip ziuri senis i tave tokiomis gasliomis akimis ? ar kada teko ? tai va .. pagalvokit ir apie tai.. ne tik jaunos akys perbega kunu, bet ir tos...
>> bet kaip kazkas man sake >> tik ant rujojancios kales suo uzlipa << siaip paciai slyksciai nuskambejo, bet visiskai pritariu sitai minciai ..
ir apskritai.. apie ta sexualumo samprata... mano mama gerai sako >> viskas siais laikas sexualu >> kunas, obuolys, kompas, telikas, stalas, kede, grindys, plyteles, durys, namas .. zdz, viskas.. nes ta zodi kisa visur net
jis pradeda man smirdet... va.. zdz.. ne vienas nesuprantam mes to zodzio ir kisam ji visur kaip koki nzn.. kaip zodi >> **** <<< tai va..,, sexualu = ****.. be prasmes ir neaiskus