Re: seksas automobilyje
na jau mes ir negulim kaip lenta, ir mum reikia judeti ir gan ne,mazaj:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
na jau mes ir negulim kaip lenta, ir mum reikia judeti ir gan ne,mazaj:)
taj jumi nesutraukia sakai? o nenusibrozdinat keliu ir visu kitu galu? negi patogu m ?
na taip buna kad ant rytojaus niekur neina prisiliesti su keliais,bet kai myliesi taj viska pamirsti visus skausmus
hm.. masinoj tai totaliai nepatogu, nebent kokiam minivene, or smth.. o siaip tai tada jau geriau bagazineje shagruga veziotis, tai galima tada normaliai ant pievutes ar smeliuko pasitiesus isitaisyt..
na bet tai jau tampa labiau pastebima is salies, o automobilyje taj ne tiek pastebima:)
bet tais ant kiek reikia but istroskusiam sekso, kad viesoj vietoj, bei nepatogiame automobilyje? tai tada kaip ir sakiau, galima palekt kokius 10-15km uz miesto i laukus, ir psio, ramiai ant pievutes isistaisyt..
na yra tokiu zmoniu kurie mykisi kiekviena diena ,ir oamate vienas kita vis nori myletis tai yra lb didele aistra tdl ir tenka myletis automobilyje ar pan
na, whatever, tiesiog savo nuomone issakiau, neketinu gincytis, kad negerai, nepatogu ir etc.. cia jau kaip kam.. man asmeniskai patogiausia yra lovoje, arba virtuveje..
na, whatever, tiesiog savo nuomone issakiau, neketinu gincytis, kad negerai, nepatogu ir etc.. cia jau kaip kam..
man asmeniskai patogiausia yra lovoje, arba virtuveje..
vertinu tavo nuomone;) kiek zmoniu tiek turi buti ir nuomoniu tam ir yra forumas kad issakytume savo mintis:)
kai didele aistra,noras,visai vesvarbu kur-masinoj,lifte,virtuvej,wc ar dar kur....Patikekit..................
kai didele aistra,noras,visai vesvarbu kur-masinoj,lifte,virtuvej,wc ar dar kur....Patikekit..................
aga buten ta ir norejau pasakyti, kad buna vos viesoje vietoje nepasimyli brrr ...:)
man asmeniskai patogiausia yra lovoje, arba virtuveje..
Lova tai lova, bet kox patogumas virtuveje?
na matyt patinka myleti kaip panele gamina;)
mašinoje?
nepatogu..sunku..nėra vietos..
todėl dažnai gaunasi nevykęs sexas..
patogiausia (mano nuomone) lifte,lovoje,pievoje..;]
mašinoje?
na bet mataj grazuolyte ,y tavo namus visi nesueis,tad kartais auto buna visaj geraj;)
Lova tai lova, bet kox patogumas virtuveje?
o tu pabandtk kada, tik ziurek kad palange, arba spintele, arba stalas tinkamo aukscio butu..
na tai bet nepamirskim kad po to ant tu spinteliu bus maistas:/ jau geriau balkone ar pan,tik reikia saugotis kad neiskrist:)
Skaistė, 17 wrote:mašinoje?
na bet mataj grazuolyte ,y tavo namus visi nesueis,tad kartais auto buna visaj geraj;)
nesupratau cia kodel VISI turetu eit?
uztenka vieno man atrodo
na kazkam uztenka kazkam nelabai:)
Taj matau pagal save sprendi
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje