Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu nereik cia zliumbti ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu nereik cia zliumbti ;D
ale ir pati kazko asara brauki >> ;D
Nijole, labai piktai ir oficialiai pareiškiu, KAD TĄ BUTELĮ AURIUI PALIKAU AŠ, O NE RASA ;D
eikit jus davatkos... kad jus zinotumet kaip man sunku buvo ta ryta...o dar tos mintys apie karaoke... o dieve...
Nijole, labai piktai ir oficialiai pareiškiu, KAD TĄ BUTELĮ AURIUI PALIKAU AŠ, O NE RASA ;D
deje, visgi, pas mane pasirodo pasiliko visi 2 buteliai bet butent Tiche buvo tavasis Vichy as atradau tik tada kai Tiche pasibaige
na na.. pala.. man atrdodo, kad as kai ka palikau tavo mamai :V
>> gumuka vis delto radau .. o kitas klausimas mane kankina dbr.. tik sian ryte apziurejau >>> toks tuso valiklio buteliukas.. pusiau mazas.. plokscias melsvas >> nivea ant jo parasyta :V pasidairyk vonioj ar kambary pas save;. ir atiduok mamai << vertad demesio (lb gerai tusa nuvalo << vandeniui atspasraus tuso valiklis ten.. mama apsidziaugs) ;D nes del jo nevaziuosiu i klp..geriau nueisiu ir nusipirksiu ;D .... negaliu.. susinervinau...
nu cia hebra ziuriu "no metu" susirinkot ispudimeliu;D
jo jo cia pas juos nuotykiu buvo per meeta kas tryse vienoje lovoje miegojo ir nezinia ka dare kas kur luzes buvo, karoce daug ka nutyli ;D nesako nesidalina paslaptimis ;D
>>> o kaip paciam sekasi
as zinau tik tai, kad rasa diana ir auris tilpo vienoj lovoj, o as kaip vaikas issimiegojau ramiai.. >> atsikeliu, nesusigaudau, kur visi... i nevilti puoliau ;D maniau, paliko.. ne, is tikro maniau, kad jie dar ten kazkur lauke sedi.. zdz.. bet faktas tas >> kad pasimeciau, nes zinojau, kad salia kazkas turi guleti. bet negulejo :?
----------------------------
man ryt 10 i darba, tai ziurinejuosi cia. dar youtubej geru klipuku uzmaciau << ziuriu ir pati negaliu patiketi, kad ziuriu per youtube klipukus ;D cia tai viskas
oo kazkas keisto kad tu ten ziuri aa susirask salmar lachswerk klipa ten musu darbas ten jis trunka apie 4min, ju ten yra daugiau.
>>> beje cia buvo mano 2000 zinute
na, sveikinu labuteliausiai :H
>> na, gerai gerai.. paziurejau kelis.. atsibodo.. klausau savo dainu ;D ir ziuriu ta spin berniuka ;D
nu geras o kodel raso po apacia 1997 :? nesupratau :?
nu tu ta berniuka kiba insmylejai
nezianu.. neberasys po kazkiek laiko ;D ai cia sistema ;D
>> na, taigi as jau apie ji seniai visiems pasakojau.. rodziau klipuka ) paziurejau karta
>>>> dainas klausau mano matrica tu.. ir atikos >> sekmadieniais lyja << cia nzn.. cia ne dainos. as tau sakau. tikek manim
>>>> ai, tepinu liuliu.. cia nieko nera.. labos.. saldziu, vaikai, kas uzsuksit ir paskaitysit :H siltu draugu ir liuliaus gyvenvietes :H
saldziu sapnuku sesiau
jo jo cia pas juos nuotykiu buvo per meeta kas tryse vienoje lovoje miegojo ir nezinia ka dare kas kur luzes buvo, karoce daug ka nutyli ;D nesako nesidalina paslaptimis ;D
>>> o kaip paciam sekasi
na jau zinai bandau paperst is desines i kaire kad apsiversciau ;D juokauju juokauju
labas sveikinu su 2000 zinute :H man tai dar truksta
ikalk kokiupupeliu ar ko labai gerai padeda ;D
parsiejau namuciu.... o jau smagu :H bet kazkaip keista.. lipu lipu laiptais ir taip liudna.. atrodo sava, bet svetima...
>> bet siaip ppasibuvau pas draugutes.. pabuvom, pasnekejom.. viena lb liudna del kazko :? bet nesake.. nupedino liuliu, tai mes ir ejom namuciu.. geras, gaivus oras, tai pestukem ejom ) paskui <>>kaip visada, prisikabina nerealus mares berneliai (tmi) [nesakau, kad visi, bet as tik cia stumiu] . zdz.. deboriukai barboriukai jie man tokie ;D.. nieko... pasnekejom graziai be piktumu ir jie atsikabino ;D paskui paeje link namuciu, prisedom prie savo mokyklos laiptu... ir nuotaikas smagias apgadino dar didesni barboriai ai.. zdz.. nnz.. bet jie nusisnekejo...
va.. einu liuliu.. :H miegokit, vaikai, nekelsiu ne vieno
valkatele tu valkatele kompa nepamirsk i garantini nunest, gali nueit i rimi ten yra ok kompai ir jie priima bms kompus, nuveza i kauna ir parveza tai greiciau bus kad paskui neliktu kompas be mikrafo.... bo gausi siken ir sunesiotus kedus
na na na.. prasyciau.... as TUOJ ji nunesiu.. kita savaite ) turbut 1dieni.. nes noriu fotkiu... bet turbut siandien as ju nepamatysiu ir plius man kompaktus reikia nusipirkt, kad fotkes persirasyt :V pirksiu 2 ;D nes dar sia savaite galiu nest tai va.. isidedu garantini i kupse, kad nepamirsciau kaip tada va.. kedai visagaliai zinok
>> na, as i skype rasiau, bet gal kazkas neprisijunge :V tai VAIKAI, (tipo, Linai, Diana ir Karolina) .. bent ka nors as lb lblb noriu o jei ne.... :V tai rugseji laukit manes (chuckle) tada tikrai abu aplankysiu (nes, Diana pati atves man (emo))
--------
liabu rytuku
nuziurek tu man ziu kad negrazintu kompo sakys va jau garantinis ant ribos ir netvarkysim, zinai jau geriau kaune nunesk i bms nes is rimi kol nuves tai ir ta garantija baigsis :?
>> beje kaip musu klubu vyrukai gyvena :? labai jau mazai cia jie vaidensi :?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~