61

Re: Tokio Hotel vis dar dievai?

cirkas isvaziavo o klaunus paliko su prastu skoniu:/

62

Man tai nepatinka toki moteriški vaikinai kaip tas... Nu tas... Nė vardo nepamenu...:D

63

Agnė, 18 wrote:

cirkas isvaziavo o klaunus paliko su prastu skoniu:/

seijp taij del skonio nesigincijama...

64

Egle, 17 wrote:

Man tai nepatinka toki moteriški vaikinai kaip tas... Nu tas... Nė vardo nepamenu...:D

ce turbut apie Bill? neesme... kodel daugumaij atrodo kad jeij vaijkinas stengias kazkaijp labiau save papuost o ne tik nusiskust ir ausis isivalyt taij jis zydras ir panaseij... ech atsilikus dar musu visuomene tebesedy rutu darzeli ir vainikelius tebepina...

65

o kada jie buvo dievai? kazkoks vistgaidis su mikrafonu dievu niekada nebus :::826:::852

66

ai ri dar... publika tikrai pas juos 9-15 metu... nei tekstu tokie dar supranta nei ka... velniui siela parduotu kad butu i juos panasus... kaip apgailetina, jokio savitumo, o tik siekis susitapatinti su kazkuo... kur dingo vyriski vaikinai, kurie neraudoja del nepavykusio makiazo ar prastai krintanciu plauku :::634:::634:::634:::634:::634:::634:::009:::851:::851:::851

67

paeskok kariotiskiu savartyne :?

68

Evaldas, 22 wrote:
Egle, 17 wrote:

ce turbut apie Bill? neesme... kodel daugumaij atrodo kad jeij vaijkinas stengias kazkaijp labiau save papuost o ne tik nusiskust ir ausis isivalyt taij jis zydras ir panaseij... ech atsilikus dar musu visuomene tebesedy rutu darzeli ir vainikelius tebepina...

Aha apie jį. Na man patinka, netik nusskutę ir ausis išsivalę, dar apsirengę tvarkingai ir t.t. ir bla bla... ir ne koki ten skusti. Man emo sukuosenos labai patinka. Bet tas akis dažyti, tai... O šiaip apskritai, o bruožai ir kūnas moteriškas... Ir jis man visiškai negražus... Nežinočiau, akd vaikinas manyčiau, kad mergina. Juk net yra įtarimų, kad jis tokia ir yra...

69

negirdejau tokiu... ech man visaij grazu... ce irgi skonio reijkalas del kurio nesigincyjama... ziauru kaij kazkas bando savo nuomone pripirst kitiems... o savo nuomone visada galima ir reijkia tureti... tau negrazus ir puiku... pilnaij suprantu...

turet savo nuomone geraij
pirst ja kitiems jau ne kas...

70

Evaldas, 21 wrote:

ash mokaus big_smile

Kaip gerai kai teveliai islaiko, nu jau tada aisku kad nebezino kaip issip***t wink(Atleiskit uz cenzuruota keiksmazodi wink)

71

hello... ka islaijko o ko ne...
ps ce apie th ir abejoju kad juos tevaij islaijko todel jie gali issip***t big_smile

72

vyras ir turi prisiziureti, tegu vaiksto kad ir i salonus grozio bet argi vyriska yra dazytis? palikit tai merginoms. o jau kai prasideda dejones del prastai krentanciu plauku ur blogo akiu piestuko tai cia perzengia visas vyriskumo ribas :::809 vargsai

73

jeij lygybe taij lygybe... negy mum pradet vardint ka jum reiketu vyram palikt? o apie vargsus taij tyleij nes toke nuomone atspindy ribotu paziuru zmogu... toks jausmas kad tau 60.net spaklius nepades sad yra toks zodis tolerancija bet labaij mazaij kas ji supranta...ech uzkliut lengviausia... puolimas baijmes pozymis

74

Evaldas, 22 wrote:

ps ce apie th ir abejoju kad juos tevaij islaijko todel jie gali issip***t big_smile

Juk pats sakei kad mokinies, o ne dirbi smile tavo metu zmones jau seimas turi..
:::757

75

Evaldas, 22 wrote:

jeij lygybe taij lygybe... negy mum pradet vardint ka jum reiketu vyram palikt? o apie vargsus taij tyleij nes toke nuomone atspindy ribotu paziuru zmogu... toks jausmas kad tau 60.net spaklius nepades sad yra toks zodis tolerancija bet labaij mazaij kas ji supranta...ech uzkliut lengviausia... puolimas baijmes pozymis

Kokia dar lygybe ;D kiekvienas turi suvokt savo vieta wink

76

Viktorija, 18 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

Juk pats sakei kad mokinies, o ne dirbi smile tavo metu zmones jau seimas turi..
:::757

o po poros metu isiskiria... vaijkaijkence... patampa emo... ir panaseij sad vat jum ir saknys visko....

bet taij tema ne apie taij

77

man patinka is ju pazvengt www.youtube.com ten buna tipo juokingi ju vaizdeliai....o kokios veido mimikos...:::223

78

manau net ir zvengt ish ju nebeidomu ne tik klausyt... TH? out of words

79

Kada jie tais Dievais buvo?  lapuchu kompanija te

80

agi populiarios merginos:::961:::960