11,901

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nu vienas vyrukas tai voliuojas vilniuje dabar ir vartoja vilnietiska alu;)

Aplankiau BIXus... Pasakiska vietele:) Aisq zmogenu tai prisiziurejau visokiu Freaku, bet man patiko:)) Muzonas tai jeee toks wink

Hey, merguzeles, jei vyrukai tyli, reiskia kazka myli!! smile tad nosytes auksciau ir sypsenas placeu:))))

11,902

Auris, 20 wrote:

nu vienas vyrukas tai voliuojas vilniuje dabar ir vartoja vilnietiska alu;)
Aplankiau BIXus... Pasakiska vietele:) Aisq zmogenu tai prisiziurejau visokiu Freaku, bet man patiko:)) Muzonas tai jeee toks wink
Hey, merguzeles, jei vyrukai tyli, reiskia kazka myli!! smile tad nosytes auksciau ir sypsenas placeu:))))

jei jau tata :::a38 taip pasake tai ir taip darysim :::822

11,903

Vilniuj :::921
>> auksciau tai auksciau.. bet kad nebutu per aukstai wink
>>>>> cia gal sita placiausia :::629

11,904

;D ;D ;D ziuriu tv ;D  rodo reklama ;D sako pirkit dermawand kazkokia nesamone ;d o jau juokinga ;D sako >> ziurekit, kaip keiciasi oda po tiek ir tiek laiko ;D ziuriu ir man pries akis kiti zodziai >> ziurekit, kaip veikia mano fotoshopas :::b02

11,905

Gerai cia, Nijole ;D

11,906

Nijolė, 20 wrote:

;D ;D ;D ziuriu tv ;D  rodo reklama ;D sako pirkit dermawand kazkokia nesamone ;d o jau juokinga ;D sako >> ziurekit, kaip keiciasi oda po tiek ir tiek laiko ;D ziuriu ir man pries akis kiti zodziai >> ziurekit, kaip veikia mano fotoshopas :::b02

nu cia tai tiesa big_smile jie galvoja kad mes kvailiai big_smile ten tos reklamos seniams kurie nieko nezino ir tik vakar nusipirko telika ;D

11,907

o as kai buvau maze :::818 nu maziu maze :::818 tikejau :::818 rimtai :::818

11,908

nu tu prikaliuga, Fiodarai.... :-D

11,909

eikit kituose nuotraukose net fotosopa nenoaudoja:| tik nuotraukas nudazo big_smile:D:D (siaip su dazais ar plamasteriu :::b02 ) rimtai... o siaip namuose ateidavo tokios reklamos kad yra vaistu plaukams atauginti :? nu tai ten plaukai susukti iki galo ir sako stai pirmas menuo 1m ---3cm paskui plaukus atvinioka iki ---6cm ir nufotkina , tada sako kat cia antras mienuo :::b02 tada atvinioka plaukus iki 13 cm ir sako stai kokie jusu plaukai bus ilgi--------------------------------- tik mokekit pingus :::b02

11,910

Auris, 20 wrote:

vien dėl šitų žodžių veide atsiranda šypasena ;D

11,911

jo jo po tokiu vaistu nemanau kad kas ilgaplaukiais pasidarys greiciau jau plikaplaukiais ;D ;D
>>> tai va reiskias tata  myyyyyli  :H big_smile

11,912

bet tai kojines ziaaaaaaaaaaaaaaariooooooooooooooooooooooooos :::639:::639:::639 lenkiu net Auri :::b02
net ziema nebaisi (happy) :::d10

11,913

emmm, Tata? žinai ko truksta pirmam puslapy? :::918

11,914

nu gi dar foto jis neturi.. dasr as jam nenusiunciau jis neprase big_smile big_smile o as ir sesisiuliau jei jam nereikia tai man tuo labiau big_smile: D as gi jas turiu big_smile big_smile
>> :::b18

11,915

na kol tas foto gaus, tai pamirš ir kuriam puslapy yra tas meetas aprašytas.. ;D tos foto gal vėliau tik patobulinimas turėtų būt smile žodž, aš tik šiaip paminėjau - ne mano daržas - ne mano pupos big_smile
kaip tau besiseka, kas naujo? smile

11,916

Nijolė, 20 wrote:

bet tai kojines ziaaaaaaaaaaaaaaariooooooooooooooooooooooooos :::639:::639:::639 lenkiu net Auri :::b02
net ziema nebaisi (happy) :::d10

o ka blogos kojines :? big_smile nevaryk big_smile gi silta uztat ;D ir (hug) visada tongue

11,917

Lina, 24 wrote:

jo jo po tokiu vaistu nemanau kad kas ilgaplaukiais pasidarys greiciau jau plikaplaukiais ;D ;D
>>> tai va reiskias tata  myyyyyli  :H big_smile

jo jo jug plaukai ne zole napalaistai kad augtu :?
<<<<labas :::b25  o kas tas zalias koines nesioja :? Auris :? negali buti :::b21

11,918

labuka labuka big_smile
nu ten aurio kojines ne zalios buvo :V ... bet tokios alyvines tamsios (chuckle) big_smile o sesiau dabar tokias fainas lauktuviu nupirkom tai toki meskiukai ant ju padaryti ir labai minkstos ir siltos :H

11,919

grizau namo.. tokia pailsejus, atsigavus :::918

11,920

o iš kur grįžai? smile