1

Topic: kaip vertinate Viliaus Tarasovo dainas?

cia galite pasireiksti sia tema wink megstate?ne? kodel? geriau bavarai ir pan... wink

2

Re: kaip vertinate Viliaus Tarasovo dainas?

na as busiu pirmoji smile man tai patinka Viliaus dainos, patrauklesnis stilius nei Bavarija smile geriau jis vienas smile dainos :::541:::960:::035:::024 daugiau tokiu dainu smile

3

Kažkodėl labai abejoju, ar daug tokių entuziastų čia pasireikš... tiesą sakant, abejoju ir dėl bent vieno...

4

Cia tai, ko labiausiai nekenciu... nesuprantu... big_smile

5

Sigitas, 24 wrote:

Cia tai, ko labiausiai nekenciu... nesuprantu... big_smile

kategoriškai palaikau :::833:::608:::833

6

Eilinis popsas ir tiek. Tiek bavarija tiek Vilius, kaip solo.

7

ziuriu tiu labai lietuviskos muzikos gerbeja smile
na viliaus balsas tikrai nekoks nors jis ir riaubiskytes katinas big_smile

8

taip as patriote big_smile big_smile kartais big_smile big_smile Viliaus dainos nera labai jau popsines kai kurios tongue

9

kai dainavo bavarijoje, tai labai laukiau kol Vilius atsiskirs, nes tikejausi, kad galetu patapti padoriu, idomiu, nepopsiniu atlikeju..... bet bet. Isejo kazkas baisaus. nuolatiniai pliatkai is katinu gyvenimo ir ta muzika.... nieko gero=P

10

omg.. popso zmogai.. :V popsas is viso komercija smirdintis slamstas..

11

nu nepatinka ir jis man.. ir su grupe, ir vienas, ir su riaubiskyte....:V

12

Nefainas man jis ;D nieko gero nedainuoja,o ir balsas nekoks...

13

na del balso, tai nereiktu ant jo varyti. Is lietuvisku dainoreliu jo vienas padoresniu.

14

Monika, 21 wrote:

taip as patriote big_smile big_smile kartais big_smile big_smile Viliaus dainos nera labai jau popsines kai kurios tongue

Pvz, kurios?
:::734

15

Linas, 19 wrote:

o tu zinai, kad popso klauso dauguma zmoniu, todel jis ir vadinamas popsu ? (nuo zodzio popular). jei visi pradetu klausyti ne "slamsto", o to ka tu klausai, tai tavo klausoma muzika irgi vadintusi popsu. tai kaip tu gali popsa vadintis mirdinciu slamstu.. jei didesniai zmonijos daliai jis patinka..

16

Aleksandras, 22 wrote:
Linas, 19 wrote:

o tu zinai, kad popso klauso dauguma zmoniu, todel jis ir vadinamas popsu ? (nuo zodzio popular). jei visi pradetu klausyti ne "slamsto", o to ka tu klausai, tai tavo klausoma muzika irgi vadintusi popsu. tai kaip tu gali popsa vadintis mirdinciu slamstu.. jei didesniai zmonijos daliai jis patinka..

Aleksandrai ko gi i mane kirvius metai big_smile
> na as kalbu apie ta Lietuviska pop, kuris yra negyvas ir pigus mano akimis ziurint...
> dauguma muzikos stiliu smirdi komercija nes jos kurejai suinteresuoti parduoti albumus ir populiarinti savo atliemama stiliu.. bet del to zmones nesisaudo big_smile
>> man mielesnis jazzas arba funkas atliekamas gyvai ir is sirdies. nei koks nors Bavarijos "shlageris" "man jura iki keliu" ar iki dar kur nors... :V
Aciu uz demesi wink

17

niekas kirviu nemeto, kodel jus kiekviena kritika priimat asmeniskai ? as pries tave nieko neturiu, tik kritikuoju tavo zodzius. na gal lietuvoj tas popsas ir smirdi, bet KODEL tada sitos smirdincios dainos tokios populiarios ir jie parduoda albumus ir uzdirba ?? logiskai mastant, jos patinka daugumai, todel mes esam mazuma, jei klausom kitokios, nepopuliarios muzikos ;] nu nezinau, as jau daugiau nebeismastau big_smile

18

Aleksandras, 22 wrote:

niekas kirviu nemeto, kodel jus kiekviena kritika priimat asmeniskai ? as pries tave nieko neturiu, tik kritikuoju tavo zodzius. na gal lietuvoj tas popsas ir smirdi, bet KODEL tada sitos smirdincios dainos tokios populiarios ir jie parduoda albumus ir uzdirba ?? logiskai mastant, jos patinka daugumai, todel mes esam mazuma, jei klausom kitokios, nepopuliarios muzikos ;] nu nezinau, as jau daugiau nebeismastau big_smile

na  man su visais nepasroviui wink
> o kritikai labai gerai tongue gi as prie tu kirviu sypsena uzdejau wink

>>> na dauguma l iaudies tai eina i koncertus i plikus pasturgalius ziureti o ne dainu klausyti.. :V va todel ir uzdirba is to Yvos ir kitos varnos :V

19

oi nea tikrai ne...siaube  dar iki siol nesuprantu kodel rodo ju ta laida penktadieniais kai pradeda dainuoti tai siaube....zmones (katinai)linke gerai nusidainuoti...

20

Egle, 17 wrote:
Monika, 21 wrote:

Pvz, kurios?
:::734

as tai muzikos stiliu neskiriu visiskai.. neskiriu..  ir man nusisikt ka as klausau :::818 mano drauges tai manes nekencia del to, ka as klausau << o geriausia drauge jei galetu tai isvis istrintu visas dainas, kurias as klausau
kalbant apie viliuka >>> man viena daina toooooooooooooooooooookia :H sesios stygos << o zooodziai tai taikos ir grozio man verti :V va paieskojau:

išjungsiu televizijos ir radijo bangas, užversiu žurnalus ir pamirštas knygas.
pasiimsiu šešiastygę į murzinas rankas, nupūsiu metų dulkes, kad prisimint dainas.
pirmoji apie meilę ir jos paikas akis, antroji apie draugą, nes jis jau nebegrįš,
trečioji apie brolį ir kiemo mergaites, o kitos apie mamą ir skubančias seses...

tik šešios stygos: išdavystei, meilei.
tik šešios stygos: kalėjimui ir laisvei.
tik šešios stygos: teisybei, melui.
tik šešios stygos: ir pradžiai, ir galui...(2k)

šią dainą vieną naktį tėvą grojant išgirdau, jis ją niūniavo vienas, aš jo nesupratau.
sėdėjo jis virtuvėj, vaišinos alumi, šešias gitaros stygas jis lietė širdimi.
kažkas tą naktį strigo ir mano gerklėje, kažko man verkt norėjos ir aš verkiau drauge.
drauge juokiaus, liūdėjau ir mokiaus patylėt, aš nuo tada svajojau širdies stygas paliest