Re: kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Linas, 19 wrote:as tai nzn bet gal kokie 2 bet mergelikes labai smagios iki dabar bendraujam
Hey ar mane iskaiciavai? Ar as ne pasimatymas?
![]()
O mane? O mane?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Linas, 19 wrote:as tai nzn bet gal kokie 2 bet mergelikes labai smagios iki dabar bendraujam
Hey ar mane iskaiciavai? Ar as ne pasimatymas?
![]()
O mane? O mane?
3. . .;D
1- belenkoks
2- toks fainas draugys
3- patylesiu, nes buvo kraupu . . .;D
2 ir daugiau nenoriu.nebuvo tragiska,bet ir nieko gero....
Buvo kazkada gal 2 kai jaunesnis buvau..su abejomis buvo kazkas kas truko kelis men bet..atsibodo....:D
O siaip nieko cia blogo tokie susipazinimai ar kazkas..paprasta populiaru ir greitai vyxta..:D
daug , net labai...
buvo du kartai..
apie 10
Visi buvo zalioj jaunystej tode daba tiksliai nepamenu. nuo visu begau pamenu bet su vienu draugaut pradejom nes laby fajnas baxuriux buva... ir sake pirma meile jam buvau taj vaiksciodavom uz rankuciu susikibe... ex nostalgija apeme...
apie 30
Eta byla davno y nipravda...
3 kartus. prieš du metus. tik susipažinau ne per interneta o per sms. gaila kad nuotraukų jos man neparodė pamatyčiau, neičiau
Ar jus cia turite ka pasakyti?
Turime. O ką?:D
Na as truputi atsilikus nuo jusu... Buvu tik 1 karteli ir tas paimatymas kazkoks nevykes
raso totalias nesamones merginos (vaikinai jauciu irgi) kiek pakalbini tiek cia tos kur rases viena kart gyvenime ar 3 ejo i pasimatyma su internautu visos sako ok varom i pasimatyma :>
tai wtf? apmelavimes pfu
0
Hm... turėjau kokį 10, gal daugiau... Turbūt daugiau. Hm... bet paskutinis toks pasimatymas buvo prieš pusantrų metų. Dabar nelabai bedomina tokie manęs, nors pasiūlymų buvo...
gal kokie 5 tik.nesiweliu i tokius zaidimus:)
nebuvau nei karto
Buvau vaikysteje:) dabar jau nebesu toks optimistas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?