Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu as rukstu iki rytojaus
tas niekad negali nustigti vieoj
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tas niekad negali nustigti vieoj
na lek elek.. as ir laukiu kol baigs skalbt ir eisiu liuliu.. nes jau siandien darbe tai maza problemele apturejau net apsigandau ;D o kai baigesi viskas, nusprendem, kad viskas ok ;D sako kolegutes >> tu gal vis delto brendzio paimsi )
----------------------------
Edgarai, nuo progos ir drauges situacijos priklauso .... taigi meetu istorijos yra.. viso lyg ir 4 meetai buvo :V ir + dar keli neoficialus.. apie kuriuos istorija nutyli.. dar vienas i lenchyke neitrauktas :V taigi.. nu nzn..:D) manau per akis..:V
tai tamsteles neatsaket i mano wieniteli kol kas pe sy puswalandi uzduota klausima tai ar daznai suainat sitrinmedziu palauzyt?
Njoleeeee ;] dekui zu info db busiu apsiswietes ir daugiau nebeklausinesiu kwailu klausimu
xee busiu wikingas
priimta Jonavos ir Kauno Vikingas
tai tamsteles neatsaket i mano wieniteli kol kas pe sy puswalandi uzduota klausima tai ar daznai suainat sitrinmedziu palauzyt?
Vaje kas cia :? neaisku prasom paiskinti smulkmenu
Dekui jum labai wisiem uz palaikyma
Edgaras, 18 wrote:tai tamsteles neatsaket i mano wieniteli kol kas pe sy puswalandi uzduota klausima tai ar daznai suainat sitrinmedziu palauzyt?
Vaje kas cia :? neaisku prasom paiskinti smulkmenu
aj nieko ipatingo tiesiog... uzweluota neatsakyto klausimo atomazga kur uzsimazgijo ne wietoj ir nelaiku
o jau verkiu skalbiau baltus.. ir nemaciau vienos tamsios kojines tai nors siaip aciu dievui, kad tik dvi nusidaze bliuskes... kitu nenudaze :? bet vis tiek viena jau palaidojau.. o kitos gaila.. tokia kitokia.. bet tos tai man gaila
Dekui jum labai wisiem uz palaikyma
prasom
---------- ziuriu megsti ant grycios slenkscio gert kavute
na ne grycia bet panasu. Ten beweik namukas ant wistos kojos na kazkas tokio bent oj sunkus rytas buwo teko kawa gert tris kartus kad atsigaut
o jau verkiu skalbiau baltus.. ir nemaciau vienos tamsios kojines tai nors siaip aciu dievui, kad tik dvi nusidaze bliuskes... kitu nenudaze :? bet vis tiek viena jau palaidojau.. o kitos gaila.. tokia kitokia.. bet tos tai man gaila
Niu Tu nenusimink prisipirksi dar tu skurliu :? ...ptiu...tai yra , prisipirksi dar tu "bliuskes... " :?
Viso man ir laikas Pauar pagal hica prasideda Ciao !!!:H:H
maikiu maike ten buvo
Saldziu wsem :*
hmm kiek daug lietuvelej kukliu vyruku tiesiog neitiketina!
oo naujas zmogeliukas
>> tai gerai gerai
hmm kiek daug lietuvelej kukliu vyruku tiesiog neitiketina!
as jau isdrasejau ne tik drabuzinei pasimilet jau galiu, bet ir viesam transporte pasigrabaliot ismokau Dorociuk as tai susaudyciau ta kas tau taip kvailai isdaze tuos baltai baltus dantis cia pas mus hycas dar netokiu bajeriu buvo pridirbes ;D
<<<liaba zmones tiksliau laba ryta
Laba ryta praryta
Greiciau suraitytas nei prarytas
mano tai sulankstytas liginu skudurus ;(
<<<hebrike as jau tukstantaja zinute parasiau kas bus us tai
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~