Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Manau suteiks teise rasyt toliau jei geras busi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Manau suteiks teise rasyt toliau jei geras busi
oba nu tai kokius ligini :? apatinius ;D
tuos kurios ilgam paliksiu i spinta
keiciu i naujus pasinaudojau nuolaidom kurios budingos siuo laiku Milane tikras geris
tuos kurios ilgam paliksiu i spinta
keiciu i naujus pasinaudojau nuolaidom kurios budingos siuo laiku Milane tikras geris
Tiesa nuolaidos
o nezinai koki gyvuneliu parduotuve :? reikia nusipirkti skruzdelina su terariumu nuo to laiko kai senosios nukentejo nuo dihlofoso ir pamire ,tai prisikaupe maisto atlieku vistos koju arklia galvos
aš Tau kengūra su bokso piršetinėm nupirksių o ne skrūzdelęs
as Tau hengura su poksa piretinem nupirksiu o ne skruzdeles
tai kad cia mandavoskes
prasom registruotis i kluba vardas amzius vietove ;DDD ir kuklumo lygis ! ~
~ Na jau ne
Ernestas, 20 wrote:~ Na jau ne
Gerai ~ priimtas ! )
sita radau pirman puslapi ;D vos nepsimyzau kaip tata ieskojo klubui nariu ;D;D;D;D
Auris, 19 wrote:Ernestas, 20 wrote:~ Na jau ne
Gerai ~ priimtas ! )sita radau pirman puslapi ;D vos nepsimyzau kaip tata ieskojo klubui nariu ;D;D;D;D
aaa as kai skaiciau pirma karta ir uz sito uzsikabinau ;D ;D jau taip juokiausi.. taip juokiausi ;D >> o tu Tomai skaites viska :? nes as tai kazkada seniai skaiciau:V kai neseniai istojus buvau.. gal lapkriti ar gruodi:? tai ten tokiu minciu neblogu buvo.. kad net nzn )
eh, tau Linuk jau visai blogai... girtam Linija apie galva skraido... ;D
kaip sita
na ten tai mintis su tom Lino Linijom ;D neprisimenu kada, bet sita prisimenu ;D
-----------------------------------------
va dabar ziuriu ziuriu i data ;D ir beveik juokiuosi
____________________ Auri ir Linai ______________________
_________________Didziai sveikinu su Jusu 2x11 diena _________________
Pagarbiai..... 11X(sun) ir 2X
kad tipo 22 antra diena db tai ir sveikini ?
ne, sveikinau, kad 22 diena ;D o ne 22antra.
>> zdz.. nesikabinek.. geros nuotaikos buvau
---------------------
jau vakar paziurekit is ko miriau... tikros asaru pakalnes >> m@res zurnalistai
kas cia per dienos :? neatrodo kad jos gimtadienio :? nebent tas x cia daugyba
ka veikiat
apsimetam kad kursini rasom...
:? pala pala o kokiam tikslui :?
Doroteja, 21 wrote:hmm kiek daug lietuvelej kukliu vyruku tiesiog neitiketina!
as jau isdrasejau ne tik drabuzinei pasimilet jau galiu, bet ir viesam transporte pasigrabaliot ismokau Dorociuk as tai susaudyciau ta kas tau taip kvailai isdaze tuos baltai baltus dantis cia pas mus hycas dar netokiu bajeriu buvo pridirbes ;D
<<<liaba zmones tiksliau laba ryta
ej mane taip vadina tik mano mama sugalvojaj gi
laba diena
geras tipo jau priklausau kukliu vyruku klubui?
Jei jau kalbat apie skalbtus ir lygintus drabuzius ( ) taj as pasakysiu kad mano diena buvo apgailetina ir va pasiskusiu jums ir sugadinsiu nuotajka o gal prajuokinsiu, figznajet...
Taj va - snd "nedavaziavau" regitros nes vos nenualpau trulike ir antra karta autike... sh spaudimas netveria mano...o zmones ziuri kaip i girta kokia taj va linksma - stoviu prie regitros ir galvoju - gal visgi vairuot... bet galvoju jei ten nualpsiu taj dar avarija padarysiu na ir pagailejau saves zmoniu ir ... gryzau vos ne vos...
istorija baigta (tikiuos ir karsciai baigsis...)
Jei jau kalbat apie skalbtus ir lygintus drabuzius ( ) taj as pasakysiu kad mano diena buvo apgailetina ir va pasiskusiu jums ir sugadinsiu nuotajka o gal prajuokinsiu, figznajet...
Taj va - snd "nedavaziavau" regitros nes vos nenualpau trulike ir antra karta autike... sh spaudimas netveria mano...o zmones ziuri kaip i girta kokia taj va linksma - stoviu prie regitros ir galvoju - gal visgi vairuot... bet galvoju jei ten nualpsiu taj dar avarija padarysiu na ir pagailejau saves zmoniu ir ... gryzau vos ne vos...
istorija baigta (tikiuos ir karsciai baigsis...)
na pazekim
Auris 20
Klaipėda - "...vistiek pas kaimynus obuoliai skanesni...." Okupacija: Tata
Lauras 20
Vilnius/Tauragė "...o šiandiena statoile Utenos skarbonkė po 1lt..." Okupacija: Visagalis alkoholio naikintojas.
Linas 19
Alytus. "...vistiek pas kaimynus dukra gražesnė..." Okupacija: Tatatiotnikiniukas
Nikita 17
England. "...Bondas... Nikita Bondas..." Okupacija: Spec. slaptieji ryšiai su užsieniu (Agentas 0016)
Fiodoras 24
Milano, Italy. "...Pakankamai kuklus kad spiauciau paskutinei moteriai i veida..."
Tomas 24
Sovietu Sajunga. "...As esu hicas is hicu gimines..."
Karolis 22
Vilnius - Klaipeda "...esu labai bjaurus na gal nelabai, bet bishki ir cia beveik tiesa zmogus kuris gali prisigalvoti visokiu nesamoniu ir po to priversti dar kitus jas igyvendinti... "
ne nepriklausai !!
nes neesi irasyta i sarasa
ne, sveikinau, kad 22 diena ;D o ne 22antra.
>> zdz.. nesikabinek.. geros nuotaikos buvau
---------------------
jau vakar paziurekit is ko miriau... tikros asaru pakalnes >> m@res zurnalistai
Nijole saulele kita kata linkus mesk neprisiloginus youtubej kad ir mes tuos vaizdus pamatytumeme
Tomai 25, mano protelis sikart istrigo nesuvokimo virsunej! tipo cia visi skundziasi tik? ka norejaj pasakyt?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~