1

Topic: mini TEMOS

Sveiki atvyke i mano pasauli :::036
Kas tos mini temos ...??? tai trumpalaikes temos kurios jums aktualios viena valanda ar diena big_smile
(DRAUDŽIAMA ŠIOJE TEMOJE RAŠYTI TELEFONU NUMERIUS IR BANKO SĄSKAITOS KODUS )

2

Re: mini TEMOS

Temos
Lietuviska Mafija
(Mantas Tema"Kaip jūs žmonės prisitaikot prie nauju salygu? ")
(Tema Ledai)
Vaivos  TEMA isiaiskinom kas ka myli
Tie kas prašo jiems pervesti pinigu .Kaip juos bausti?
PASKUTINES SUKURTOS TEMOS:

NAUJA TEMA:
2009-09-04 11:38:53
1.Jūsų sąmokslo teorija.
2.Praktiniai patarimai (kaip išplauti puodeli arbatos.Indų ploviklis nepadeda ) ir panašūs patarimai?
3 Vienkartinė meilė .

3

Tomas, 25 wrote:

Tema (Lietuviska Mafija )

na ar isvis turi Lietuva mafja:? fuliganai ir tiek :::110

4

Tema (Lietuviska Mafija ) <-= manu turi :::111 henyte :::036 jis kas senis saltis big_smile

5

Tema (Lietuviska Mafija ) neturi nes kali big_smile

6

Tema (Lietuviska Mafija ) nebekali ir jo sunelis ir izimus :::b18

7

(Lietuviska Mafija )   nu as nezinau :::a55 reikia pasikaityti hmm

<<<Nauja tema (kai grazios panos isnaudoja vaikinus savo seksualumu=vaikinu silpnybes= )

8

(vaikinu silpnybes ) manau tiesiog zaidzia ... del sportinio azarto :::036 ;D

9

(kai grazios panos isnaudoja vaikinus savo seksualumu=Vaikinu SILPNYBES = ) Nezinau gal tai galetu pasakyti kokia panele isnaudojanti vaikinus :::818

10

(Vaikinu silpnybes) As taj neisnaudoju vaikinu, o tu, Fio, ar neisnaudoji merginu? :::a37

11

Doroteja, 21 wrote:

(Vaikinu silpnybes) As taj neisnaudoju vaikinu, o tu, Fio, ar neisnaudoji merginu? :::a37

na as kazkuria prasme isnaudoju bet ne savanaudiskiems tikslams imdamas atsiduodu ir pats ( V. S. ) o kurios supranta vaikinas isimylejas vedzioja uz nosies leidziasi mylima tik neatsiliepia tuom paciu ir isvis net kai kurios negerbia ;( nu as palieku tokiais atvejeis bet matau keleta draugeliu ... kurie kaip sunys ... viska daro del ju :::050 nu jos tai grazios ir siap seksi smile todi ir merginos naudojasi tuom manau :?

12

(Vaikinu silpnybes)
As taj manau kad zmogu reikia mylet ne uz grozi ir sexualuma kaip tu sakai..........
Jei matyciau kad buna su manim tik del isvaizdoz iskart pasakyciau sudie :::914
Kvaili gaunas tavo draugeliai... nuo kvailumo vaistu nera. tokios sexy pupytes tuo ir naudojas :::629

13

Doroteja, 21 wrote:

(Vaikinu silpnybes)
As taj manau kad zmogu reikia mylet ne uz grozi ir sexualuma kaip tu sakai..........
Jei matyciau kad buna su manim tik del isvaizdoz iskart pasakyciau sudie :::914
Kvaili gaunas tavo draugeliai... nuo kvailumo vaistu nera. tokios sexy pupytes tuo ir naudojas :::629

nemanau kad del penio reikalu cia :::818 tiesiog labai isimyleje ir viska padarytu del savo meiliu neutral tik jos labai jau negeros :::917

14

taj jei sakai jos isnaudoja juos taj kaip galima jas mylet? reiskia jos is vidaus nera saldainiukai.. taj gaunas tik is isores isimyleje??? nesuprantu smile
Einu daryt remonto, nes jau uzsipliurpiau per daug cia tongue

15

(Vaikinu silpnybes)
Kažkaip man visai nepatinka silpnybės. Ir dar labiau nepatinka kai merginos jomis naudojasi. Labai dažnai būna, kad leidžiu merginai pasinaudoti tik todėl, kad man tai tiek šlykštu ir nuo to man pačiam tos merginos visai nebesinori matyt. Gaila, kad visos merginos tik naudotis moka .. ir nieko nepadaro paprastai natūraliai atsakingai duodamos tiek kiek paima

16

Audrius, 26 wrote:

(Vaikinu silpnybes)
Kažkaip man visai nepatinka silpnybės. Ir dar labiau nepatinka kai merginos jomis naudojasi. Labai dažnai būna, kad leidžiu merginai pasinaudoti tik todėl, kad man tai tiek šlykštu ir nuo to man pačiam tos merginos visai nebesinori matyt. Gaila, kad visos merginos tik naudotis moka .. ir nieko nepadaro paprastai natūraliai atsakingai duodamos tiek kiek paima

Tikrai ne visos merginos tik naudotis moka. nesuprantu ar jus vis pataikot ant tokiu ar jums tiesiog neitiksi? kas darosi? smile
Va as kaip tik matau daugiau vaikinu tokiu... bet tikrai nesakau kad visi tokie patys... tongue

17

(Vaikinu silpnybes)
Manau, kad naudojimasis naudojimuisi nelygus .. tai ką aš pvz pavadinčiau naudojimusi tikriausiai nepavdintu tai tos merginos. bet galiu pasakyti kad nesuprantu merginų ir kažkaip kuo toliau tuo mažiau noriu suprasti. Man užtenka to, kad pats galiu elgtis sąžiningai - t.y. taip kad jei su manim taip elgtųsi, man neatrodytų, kad manim naudojasi..
O šiaip norėčiau surasti merginą su kuria bendravimas būtų abipusis. T.y. niekas niekuo nesinaudotų.. tik nebeturiu vilčių tokios rasti ir net nustojau dėl to pergyventi.

18

Audrius, 26 wrote:

(Vaikinu silpnybes)
Manau, kad naudojimasis naudojimuisi nelygus .. tai ką aš pvz pavadinčiau naudojimusi tikriausiai nepavdintu tai tos merginos. bet galiu pasakyti kad nesuprantu merginų ir kažkaip kuo toliau tuo mažiau noriu suprasti. Man užtenka to, kad pats galiu elgtis sąžiningai - t.y. taip kad jei su manim taip elgtųsi, man neatrodytų, kad manim naudojasi..
O šiaip norėčiau surasti merginą su kuria bendravimas būtų abipusis. T.y. niekas niekuo nesinaudotų.. tik nebeturiu vilčių tokios rasti ir net nustojau dėl to pergyventi.

Pilnai suprantu tave. ir tikraj manau kad rasi, nes tiesiog ne ant tokiu uztaikai. sugadinti laikai ir mazai zmoniu kurie vertintu jausmus. bet jei tave pamils taj tikrai nesinaudos smile
p.s. as tiktai ne toks zmogus kuris naudotusi netgi atvirksciai gal nesuprantu kad manim naudojas... gal ne.. pati nesuprantu o tai dar blogiau

:::006

19

jei šiaip tai man negaila .. bet per visus tuos sugadintus metus  supratau viena .. jeigu jau atima iš tavęs noriu ir gauti .. nes iki šiol atiduodavau daug mažai gaudamas ir paskui kai visgi viskas baigdavosi blogai pradedi gailėtis davęs smile kadangi neduoti daug negaliu - vadinasi ieškosiu tokios kuri irgi daug moka duoti wink

bet kad man pasiseks aš esu tikras smile

p.s. daugelis merginų nepasakytų, kad jis naudojasi kitais ..

20

Na o kas tau naudojimasis? as pvz prasau kad maniskis nors karta per pusmeti nusivestu i kavine mane big_smile taj gal as jau naudojuos juo? neprasau nei kad kur nuveztu, nei pinigu nei dovanu ar pan. duodu tik meile ir rupesti ir noriu atgal to pacio.....