12,061

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Audriau>>>kaip tik gerai kai tiek mergicku aplink tongue as tavo vietoj dziaugciaus... ir apskritai gali gi rinktis o ne tik verkslent wink hmm rimtai nesuprantu kas cia blogo :::041

12,062

Hmmmz gal as kaip neklubo nare ir neturiu teises kistis smile bet tik norejau pasiulyt kazka daryt su tuo puslapiu skaicium... labai ilgaj reik laukt kol pakrauna paskutini psl... manau vis tiek zmones neskaitys tu poros stuku taj tuos psl gal galima i archyva koki ar ka... nu nzn bet tikrai cia problemele... dar kart sakau- cia tik pasiulymas wink taip kad neuzsipulkit vel plyzzz smile

12,063

Doroteja> Gerai tai gerai .. ir neverkšlenu aš .. .šiaip iš principo provokuoju smile aš turiu labai daug kuo džiaugtis ir išmokau tai daryti. Bet rinktis merginų aš nemoku smile Todėl ir esu tinkamas čia kandidatas .. moku su merginom bendrauti ir viskas .. tą ir sėkmingai darau wink o toliau kaip bus taip bus

12,064

Audrius, 26 wrote:

tai jo stoju wink va dabar buvau festivalyje tai musu kompanijoje buvo 3 vaikinai ir 9 merginos smile absoliuti neteisybė neturint merginos .. smile nes tiesiog kai labai nori saldainio sunku be pinigų būti saldainių parduotuvėje ..

aaa tai tu stoji :::008 tata reikia atsakyti i kausimus : okupuota vieta , kuklumo nedrasumo lygis,myleti ir gerbti klubiecius,labintis visada, gerti alu su citrina per METUS . Ir perskaityti musu visa istorija :::b33 tai lauksim tave kitais metais :::b02 o tada TATA PASVENTINS TAVE IS SAMPANA BUTELIA I GALVA ;D

<<<GAL KAS ZINOT ??? IS KUR ISKNIST KANARELIU GARSUS ??

12,065

Doroteja.. su tuo savo pasiulymu... tikiu, kad pajuokavai...
>> as kazkada, ta pati pasiuliau(dar neseniai atsikrauscius cia buvau), kai cia toks dede pasiule rakint sita tema..tai maniau, kad kocelas ir plytos atskris is klp, alt, kns ir ylk... tai va...
cia kiekvienas postas, nesvarbu koks jis bebutu.. buvo brangus ir nuosirdus... cia musu.. cia mano.. cia ju.. cia mes.. nesvarbu, kad jau beveik neberasom....bet trinti ar kazkur kitur nukisti, nemanau, kad kuris sutiktu.. .. bet cia MUSU...:H
>> ir siaip.. dbr kluba laiko naujokai..

12,066

jo jo cia musu seimuke :H kartais pasizodziuojam bet niekis :V viskas ore liux ;D

12,067

Nijolė, 21 wrote:

Doroteja.. su tuo savo pasiulymu... tikiu, kad pajuokavai...
>> as kazkada, ta pati pasiuliau(dar neseniai atsikrauscius cia buvau), kai cia toks dede pasiule rakint sita tema..tai maniau, kad kocelas ir plytos atskris is klp, alt, kns ir ylk... tai va...
cia kiekvienas postas, nesvarbu koks jis bebutu.. buvo brangus ir nuosirdus... cia musu.. cia mano.. cia ju.. cia mes.. nesvarbu, kad jau beveik neberasom....bet trinti ar kazkur kitur nukisti, nemanau, kad kuris sutiktu.. .. bet cia MUSU...:H
>> ir siaip.. dbr kluba laiko naujokai..

Pilnai tave suprantu smile
ir tikrai cia jusu wink
as ir nesakiau trint o koki linka padet ir visada galetumet paziuret visa savo istorija kas kur ir kada...
na nesikisiu, man tiesiog sunku net parasyt cia... kol atsidaro big_smile gal man vienai cia taip big_smile

12,068

Doroteja, pilnai galima tikk a nors pripildyti.. todel vertetu taip nesakyti ar rasyti... :V
>>> Audriau kokiam festivalyje buvai ? gal BE2GETHER ? <<---- NORIU i ji dar laaaabai patiko :H :::b18 sveikatos neturiu prageriau ir prasokau visa o dar per morcheeba balsa prarekiau :# nes labai daug nauju draugu radau (tiksliau visi ten draugai buvo) na o as tik 5 naujus zmones radau todel labai esu patenkintas jais :-)

12,069

Dieve... ziauresniam koncerte nesu buwes smile nors nebelabai ka ten ir maciau bet jausmas tartum tawe kelia i debesis muzika.. na bent mane big_smile

12,070

Edgaras, 18 wrote:

Dieve... ziauresniam koncerte nesu buwes smile nors nebelabai ka ten ir maciau bet jausmas tartum tawe kelia i debesis muzika.. na bent mane big_smile

>>> a tai ir tu buvai ? :? ir nepasigyrei ? ne n u jau visiskai... butume isgere big_smile big_smile

12,071

nu man regis cia kazkokia atskira valstybe pasidare :? nei skype nera nei vieno zodzio :? ka gal atskira susikuret ar jau klubas byra :? tik nereikia lia lia kad dirbat ar pan. as pati dirbu ir ateinu cia parasau, paklausiu kaip sekasi... o cia neparisi kas darosi :::a55 tartum po to meeto jusu klp butu kazkas pasikeite :?  jei as klystu tegul man atleidzia ieskokas ;D bet jaucia manoji sirdele kad cia kazkas neaiskaus dedasi :::819

12,072

na as nieko nzn as tooosinausi visa savaitgali db tik atsigaunu nuo visokiu geralu sokiu ir siautejimu :-) o kas cia vyko tai nzn :?
as tvirtai galiu teigti kad is mano puses viskas ok

12,073

Linutai as nekalbu apie savaitgali, as kalbu apie nzn kiek dienu kaip skype dziusta big_smile ten niekas nebekalba ir as manau kad kitas skype yra sukurtas big_smile o man tai ir taip geriau cia parasyti wink

12,074

Hallo ! :::b25

12,075

hey :::b25
as siandien gavau geliuka :::228 ryt geriu brendziuka :::818 su savo kolegutemis, nes priklauso :::818
>> oi kaip ana savaite man sunku lb buvo tai net neisivaizduojat.. atrodo daug zinojau, bet supratau, kad nieko nzn :::921 o va sia sav.. tai jau beveik beveik.. jau stoju ant kojyciu (emo) o kai pagalvoju, kas laukia mokslo metais :::921 tai net baisu :::924 bet pati to norejau, pati to siekiau :::818

12,076

tai daba bus proga suzinot realius dalykus :::818 kiekviena imone turi savo paslapciu todel ir naujiena nes tai paslaptys smile

12,077

ojeeeeeeeeeeeeee kokia laime apniko mane :::b18
>> man paskaitos 1dieniais, 3dieniais ir 5dieniais.. 1dieniais nuo 5.. tai nueisiu i jas...
o tomis kitomis dienomis kaip nors... oi... cia tas tvarkarastis tai dievo dovana...
>> jei nedirbciau.. tai gyvenciau marej.. as jums sakau (emo) 4 dienos per savaite laisvos.. ko daugiau gali noreti zmogus.. tik nedirbti ;D cia nzn.. svajoniu svajone.. zdz,, kaip tycia MAN :::807

12,078

big_smile sweikinimai.... :::b40 kaip dziugu kad tau dziugu :::742

12,079

Nijolyt dziaugiuosi wink
>> chebra kaip jus laikotes ? as tai visakaip visai smagiai snd susalau tetuku kapus tvarkydamas.. vejas perpute tai balsas dar i didesnio chroniaus panasus ... :-)

12,080

Na o as snd issilaikiau teorija regitroj per 7 minutes big_smile persalau ir darbe persidirbau ba laisciau teorija big_smile (drunk)