12,121

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pakeiciau matus big_smile ir snd sumasciau kad varau i vln big_smile big_smile i ta konce kur bus katedroj big_smile big_smile vien del lazeriu ir sheezanovos big_smile big_smile
>>> na nzn kur miegosiu bet gal rasiu kur kampa big_smile big_smile big_smile:D
>>> aisku kad tranzuosime aisku kad bus smagu ir tik nzn kur nakvosiu big_smile big_smile gal prasitoosinsime big_smile big_smile visa nakti big_smile

12,122

kada cia bus? ryt gal ba ryt warau i wln ir tongue

12,123

ak tai cia sia nakti buwo? ehh hmm

12,124

Edgaras, 18 wrote:

kada cia bus? ryt gal ba ryt warau i wln ir tongue

21 h prasides tongue drauge rase akd snd buvo jau ferverkas ir kitos linksmybes :-) manau kad bus jega jei nepramigsiu nes gi visa nakti zadu referata daryti.. o db kaip tik kavos pertrauka big_smile big_smile

12,125

ooo as visai ir nepastebejau kad  tie metai nebuvo pakeisti :V
>>> sesiau nepavydel tongue ir tu busi greit tik grazi big_smile

12,126

Lina, 24 wrote:

ooo as visai ir nepastebejau kad  tie metai nebuvo pakeisti :V
>>> sesiau nepavydel tongue ir tu busi greit tik grazi big_smile

> wawawywa atsirado gi mat senoji tongue nesvaik tu tik :-) tu ir grazi ir jauna tongue
> kaip tu uzsilaikiusi ? smile
> as tai referata tipo ale rasau big_smile big_smile nu bet visai man ji sekasi rasyti wink
dar liko 15 lapu sukurti smile

12,127

ooo aciu aciu big_smile :V
as tai gerai laikausi, va nusipirkau psp tai viena zaidima jau isejau liko dar du big_smile (packman world3 ir karibu piratai) big_smile
vakar vienas belgas mane vokiete palaike ;D mudu agliskai kalbejom, tai jis man sako tu kiba is vokietijos, as kam: kodel taip manai, jis man sako kad tu kalbi su vokisku akcentu;D juokas tik sueme big_smile as jam sakau as vokieciu kalba studijavau.jis:nu matai tai viskas aisku ;D
>>siaip ten darbe kartais linksma buna, okartais tai uz....sa ateina koks asilas marko is sloterio ir rekia ant viso file skyriaus kai nesveikas smile ai durniukas kazkoks

12,128

na gi buna visko kiekvienam darbe wink tu nesamoniu vissur netruksta wink

12,129

Linas, 19 wrote:

tipo ale rasau big_smile big_smile

....
o kada baigei :? jei baigei :V
mano Tomas tai sianakt isdavikas .. pasivoge telefona ir issikrauste ant grindu :?
--------------------------------
o tu paieskok Rachet&Clank <<< cia mano zaidimu zaidimas.. nzn.. paklausk brolio.. tu pamatysi, jis pritars, kad ten nzn kas..

12,130

Nijolė, 21 wrote:
Linas, 19 wrote:

tipo ale rasau big_smile big_smile

....
o kada baigei :? jei baigei :V
mano Tomas tai sianakt isdavikas .. pasivoge telefona ir issikrauste ant grindu :?
--------------------------------
o tu paieskok Rachet&Clank <<< cia mano zaidimu zaidimas.. nzn.. paklausk brolio.. tu pamatysi, jis pritars, kad ten nzn kas..

rasiau iki 5 o rezzultatas tai 8 lapai...

12,131

Nijolė, 21 wrote:

zinau zinau as tavo ta zaidimuka big_smile ps3 yra penkta dalis wink

12,132

laba diena :::036

12,133

Nu kas cia dedasi ;( parasau zinute o jos man nerodo ;( ir puslapio nevercia :::050

12,134

labas labas big_smile vakaras Tomai big_smile

12,135

Lina, 24 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

zinau zinau as tavo ta zaidimuka big_smile ps3 yra penkta dalis wink

kada tu grizti :? :? big_smile) big_smile)
>>>>>>>nusipirkau svarka-striuke.. man bus tomo drauge,kur jis nakti kalbejo su ja per mano tel.. mamai skambinau klaust, o ji neatsiliepe, bet vis tiek nusipirkau.. o jau grazus man jis... bet zdz.. sesiau, nzn.. kaina kaip brolio to svarko.. bet ji pati kalta, kad neatsiliepe...

12,136

ar jau tikrai lb grazus? :::806

12,137

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyp :::305
>> jau siandien su Rasele padirbejom tai is peties.. susitvarkem kambariuka taip, kad fainiau butu.. zdz.. toks visai kitoks :V dar keliu dalyku truksta ir viskas.. galesim be gedos visus susikviest big_smile)

12,138

As neparisu koks tomas :? :? kodel as ten nieko nezinau :? kalbi ir nesuprantu apie ka rasai :? na ta suprantu kad apie svarka o koks ten tomas ant  grindu vartosi ar ten kazkus :? tai ch... parisi big_smile
o del svarko tai liux wink bus pirmas ir geras tavo daiktas kuri pati sau nusipirkai wink

12,139

Tomas, mano sugulovas ;D drauge padovanojo ir dave jam varda Tomas big_smile) > susipazinkit ir gerbkit >> http://forumas.ieskok.lt/imgload/3865 http://forumas.ieskok.lt/imgload/3866

12,140

tawo sugulowas? :::627