12,141

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 21 wrote:

Tomas, mano sugulovas ;D drauge padovanojo ir dave jam varda Tomas big_smile) > susipazinkit ir gerbkit >> http://forumas.ieskok.lt/imgload/3865 http://forumas.ieskok.lt/imgload/3866

ana matei koks gauruotas ;D
>>>beje sveiki wink savaitgali biski uzsventem grizom nakti,siandien vel isvarem  o grizom namo pasiroso dvirju aukstu name likom dviese big_smile

12,142

Lina, 24 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

Tomas, mano sugulovas ;D drauge padovanojo ir dave jam varda Tomas big_smile) > susipazinkit ir gerbkit >> http://forumas.ieskok.lt/imgload/3865 http://forumas.ieskok.lt/imgload/3866

ana matei koks gauruotas ;D
>>>beje sveiki wink savaitgali biski uzsventem grizom nakti,siandien vel isvarem  o grizom namo pasiroso dvirju aukstu name likom dviese big_smile

as jau galvojau kad musu tomas ;D ... nu bet smagu ;D Musu Nijolė :::a03

12,143

Nijole su Tomais lovoj vartosi.. :V nu jau visiskai ;D ;D :::b02

12,144

Menininke :::858

12,145

sesiau (tmi) man to zinoti gal nereikia tongue ;D ;D kaip visada ;D

Fiodoras, 25 wrote:

as jau galvojau kad musu tomas ;D ... nu bet smagu ;D Musu Nijolė :::a03

oi Fiodorai :V..jei jau su musu Tomu vartyciausi, maziausiai pasakociausi :::818

Linas, 19 wrote:

Nijole su Tomais lovoj vartosi.. :V nu jau visiskai ;D ;D :::b02

Linuk.. brangusis... o su kokiu Jonuku vartaisi tu (happy) :::b18 pasipasakok neslepk... tu man cia
:::120 spalvom pradedi svytet :::b02 visai visiskai visiskas tu :::b49
--------
Edgarai, klysti :::b49

12,146

ka as tau gejus :? :::921 :::921 :::921 :::a56 na ne Jonas ten nu tirkai ne ne ne o be to jis man tel laiko nes as zadintuvu negirdziu... snd viena paskaita pramiegojau.... :V :::855

12,147

Linutai i durnus klausimus neatsakinejam ;D :V

na pasipasakokit kaip nauji mokslo metai big_smile ka :? big_smile
>> sesiau o pavyko prisiskambinti ar nelabai :? smile

12,148

na bent man prasidejo tai ne kaip... :::044 dwi dienos atpyltos ir dar siaip wisokiu nuotikiu :::b26

12,149

Linuk.. na, tik neissisukinejam dabar nuo atsakomybes (happy) matykites tel jis laiko... na, as neturiu jau irodymo, kad tavo visa meile priklauso tik Jonui.. deja :::818 asaras braukiau,kad i kazkoki Jona iskeite mane, bet as tau atleidau ;D o dabar dar issisukineja.. grazu...
>>> Sesiau... nepriskambinu, jie durni, bijo kelti tel :?
>> as dar paskaitose nebuvau :::818 nieko nzn.. :::818

12,150

ana mat kaip big_smile kiba grizus reik nuvaziuot jiems ten tongue ir i sike duot :V
ana,kas uvo kas visai ne buvo big_smile grazu wink

12,151

sveiki smile
Nijole, kai busi viska susirinkus, bus galima kaip nors is taves nuotraukas gaut? :::818
man tai mokslo metai prasidejo gerai smile paskaitos kai kurios manau bus tikras vargas (nes tik miegot noresis), kitos gal ir nieko... o gal man tik pasirode, kad bus labai nuobodu, nes nemiegojus atejau... :V
interneto barake dar neturiu, o kai turesiu, tikriausiai dazniau cia uzsuksiu smile ir prasom atleisti, kad vasaros metu retokai bepasirodydavau, nes sunku budavo ka nors pasakyt, tik perskaitydavau kas cia ka parase.. ir eidavau miegot big_smile

12,152

o mano kursini atmete.. :V todel db va darau big_smile big_smile o dar kitos referato nepabaigiau.. o kompas mano nusprogo.. nu krc shikna svyla... yikes nu bet kaip nors D: nebuciau as kad sveiko kailio neissaugociau big_smile big_smile

12,153

bent as patenkintas :V kompas kaip lialia dirba :::036
-----nu bet jus ir kalbat apie mane kai manes nera :::157ir dar tokiom intymiom temom :::209 gerai kad Nijole nieko nesako big_smile ---laba hebra :::b25
----ziuriu tikrai ieskokas apsnudo :::111 net jus :V saldziu sapnu :::a18 ... aiiii pamirasu :::036 sendi velavau i autika .... mmmmmhahahhaaa big_smile ir begau prie sekancios stoteles big_smile tada dirzas truko :::b02 ir i autika lipau su nusmukusiom kelnem big_smile
va pirkau ta dirza uz 2 eurus ;D;D

12,154

klausimas tongue kokios rusies zmogus esi kad pas tawe kailis ? :::810 joke :::012

12,155

Edgaras, 18 wrote:

klausimas tongue kokios rusies zmogus esi kad pas tawe kailis ? :::810 joke :::012

ka klausi ir kam :? cia ne ta tema :? o kas ta kaili turi :?

12,156

nu va jau kursini svarkoje apsigyniau 8 :? nu bet nera baisiai geras pazymys nu bet ir nera blogas.. :V
>> tai db klausausi daft punku ir galvoju kada lekti aps draugute ir i toosa elektro nuvaziuoti smile
> o savaitgali vel mano buvusios zmonos gimtadienis tai reikes nueiti... ir tada vel referata kita naktimis rasysiu big_smile
>> o kaip jus ? pasakokites pasakokites :::b18

12,157

as kaip visada:::036 valgau dirbu miegu ir.... big_smile

12,158

na taida Tomai negyveni o tik egzistuoji.. o tai nera gerai.. :V laikas keistis :?

12,159

Linas, 19 wrote:

nu va jau kursini tvarkoje apsigyniau 8 :?

tai izeidimas :{} bet apie ta moteriskute jau nudiskutuota....
---------------------------
Tomai... ne apie tave.. nemanau, kad tu taip atrodai, kaip tas mano biciukas :H bet tiek to ..
>> as tai dbr pas broli sau sedziu, laukiu kol parsiras.. o vaikai isejo pasivaiksciot i lauka.. varysim ryt i mare duonos pirkti tokios skanios labai (mm) ir bulves kasim..
>> ale koks vaikuuuuutis dyyyydelis zinokites uzaugo... apakus likau :::921
>>>> o Lina sako ;D >> oooooo kokie nijoles sportbaciai :::b02 kaimo sunys isstips ;D ;D  << as tiesiai is darbo atlekiau pas juos .. zdz... smelio audra mane uzpuole ;D

12,160

Linas, 19 wrote:

na taida Tomai negyveni o tik egzistuoji.. o tai nera gerai.. :V laikas keistis :?

taip :::036 kas blogai big_smile