Re: O kokios merginos iesko vaikinai?
as itariu ieskot nemokat..:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?
as itariu ieskot nemokat..:)
paprastos paneles nepsikelusios bet ju nera....
pasakysiu apie save tiesiog mielos paneles bet kad nebutu tyli nuobodi bet kad ir nebutu visur isisokanti svarbiausia kad butu istikima patikima kad gerbu mane.... kad nebutu salta kaip ledas
tokios kaip tu
jo tokios butent ,niolikines
gerules
xa xa saipykites
nesu as gerulis bet man nepatink kai mergos draskos tjp
draskosi nesidraskos,reikia ir tokiu ir kitokiu,o jus jau nesidraskot,jums tas neitinka,jums anas,o dauguma merginu taikstosi su jumis,kad tik butu kartu!
Pirmas dalykas butiu tas tad mergina butiu ištikima, antras kad moketiu walgyt daryti, trecias kad tiuretiu smegenu galwoje, ketwirtas kad butiu gražibet tai nelabai swarbu nes juk swarbu kad widuje butiu graži juk musu antras galas nežiuri i išwaizda:)
ali tu maladec bicas :=)ir su geru galu dar
Pirmas dalykas butiu tas tad mergina butiu ištikima, antras kad moketiu walgyt daryti, trecias kad tiuretiu smegenu galwoje, ketwirtas kad butiu gražibet tai nelabai swarbu nes juk swarbu kad widuje butiu graži juk musu antras galas nežiuri i išwaizda:)
Ideale rast netaip jau ir lengva... ;D
galima viska pasakyt keliais zodziais:
TOKIOS KOKIA YRA JO VERTA
jei pats burliokas bus, tai susiras atitinkama
jei bus grazus, protingas ir visi kiti teigiami bruožai tada tokios ir ieskos paneles.
Cia tik pasakose princas veda tarnaite
Cia tai vaikinukas nusikalbejo...Gal pats nesuprato ka norejo pasakyti, varo ant pasaku, suprantama ju neskaito, todel taip interpretuoja, o as vaikystej daug pasaku girdejus...Tad galiu pasakyt, kad kalbama dzn buna apie grazia, protinga tarnaite, grazu, protinga, turtinga princa jie vienas kita isimyli, nugaleje konkurencijas, tiksliau pirslybas su graziom(kartais net negraziom), turtingom, suktom bjauraus harakterio, del titulo isteket norejusiom uz princo mergsem, ir susituokia tarnaite su princu, laimingai ir ilgai gyvena...:)
O ka norejau pasakyt, tai ir realybej, labai daznai zmones sutampa, neziurint kokia ju socialine padetis.Dazniau net pasiturintys buna labiau pagede, nei vidutiniokai zmones.Pvz teveliu pinigeliais besidziaugiantys, tai koki proteli jie ten turi, jei per ju pinigus ir i mokslus istoja ir pan!O dar ir sleivus dantis, ir spuogota oda su lazeriais susitvarko...vidutiniokai budami vaiksciotu lupu nepraskesdami, rupesciu uzgrudinti!!!Bet nesakau, kad butinai paniureliai...Fainu zmoniu visur galima rasti!
hmmm dar yra kas pasakomis tiki...
hmmm dar yra kas pasakomis tiki...
neviska reikia suprasti tiesiogiai
pinigai uzdirbamas, kita vertus, lengvai prarandamas dalykas. Be to proto, nuovokumo ir pn. uz pinigus nenupirksi, kad ir kiek ju turetum. Be to ir pacios paneles isvaizda labai daug priklauso nuo jos isradingumo, skonio ir fantazijos buvimo bei darbstumo. Sie dalykai irgi, beje, yra imanomi islavinti., asq tik reikia tureti tam noro.
simpatiska ,linksma,mandagi,zinoti ko nori is givenimo tureti tiksla kurio siektu,sportuoti,kad nebijotu namu ruosos (nes ir tokiu zinau kad indu namie savo nesugeba issiplauti,)megtu linksmintis ,lengvai bendrautu,=))) (kai sugalvosiu daugiau parasisiu)
)))
Tarnaites vyrukas uzsimane ...
Man mergina pradeda patikti kai mane pasiuncia **** ir net nezinau kodel..
Man mergina pradeda patikti kai mane pasiuncia **** ir net nezinau kodel..
gal tdl, kad jauti, jog pagal tave nesokines ir nedarys tai ko tu nori?
man pvz vaikinai patinka turintys savo nuomone ir siek tiek nagli... kad jokiu budu nebutu merginai po padu ir sugebantys suvaldyti mergina... aisku, dar realiai mastantis, o ne koks svajotojas...
visu pirmiausia gera drauge. turejau viena pana. bet jau rimta, o ne savaitei. ji is pradziu buvo mano druage, kuria pasitikejau ,o ji pasitikejo manimi. ir nzn net pats kaip, bet suvede kazkas mus, nors pries tai susitikinedavom su kitais, kol pagaliau susivokiau,kad ji - mano zmogus... et.. bet ir isskyre (atstumas, nes isvaziavo i uzsieni su tevais)
Petras, 22 wrote:Man mergina pradeda patikti kai mane pasiuncia **** ir net nezinau kodel..
gal tdl, kad jauti, jog pagal tave nesokines ir nedarys tai ko tu nori?
man pvz vaikinai patinka turintys savo nuomone ir siek tiek nagli... kad jokiu budu nebutu merginai po padu ir sugebantys suvaldyti mergina... aisku, dar realiai mastantis, o ne koks svajotojas...
Cia kazkoks pas taves neeilinis atvejas As asmeniskai niekad neduodu paminamas po padu, turiu tvirta nuomone ir pan. Bet kaip sakiau panos bokiu baidosi. ir greitai pamaciusios kad nieko nebus ir matematikos pratybu mano kiseneje neatliks ir pan, tepa slides =] Tu 1 is 1000
visu pirmiausia gera drauge. turejau viena pana. bet jau rimta, o ne savaitei. ji is pradziu buvo mano druage, kuria pasitikejau ,o ji pasitikejo manimi. ir nzn net pats kaip, bet suvede kazkas mus, nors pries tai susitikinedavom su kitais, kol pagaliau susivokiau,kad ji - mano zmogus... et.. bet ir isskyre (atstumas, nes isvaziavo i uzsieni su tevais)
va cia tai bicas issipasakojo buvo draugai kol pagaliau suvede kazkas ne pats nezino ir an galo ji pabego o cia tai pasaka.....................
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?