41

Re: Ar daznai prisimenat savo buvusia mergina?

mane erzina visus dalykus suversti lemciai .. ivyko taip vadinasi ivyko, o lemta niekas nebuvo .. toks ivykis ir taskas. jei pradedi galvoti kas lemta kas nelemta - gyventi sunku pasidaro. man gal lemta niekada gyvenime i antarktida nenuvaryti.. bet va imu sugalvoju ir aplenkiu lemti. su isikyrimais lygiai taip pat - sudetingumas tik tame ar abu stengiasi ar yra kas nesistengia kurti santykius. visada galima rasti buda - nors ne visada verta tu pastangu.. ir nera cia jokios lemties, yra tai kad as nenoreja ideti pastangu tiek, arba ji nenorejo ideti pastangu tiek..

42

daznai ,net po 10 metu

43

PAMIRSTA TADA KAI KITA ATSIRANDA :::014

44

Jolita, 20 wrote:

PAMIRSTA TADA KAI KITA ATSIRANDA :::014

netiesa .. nepamirsau ir kitom atsiradus bet ir neturiu sentimentu daug. tai tik prisiminimas

45

oj tikrai nepamirsta,bet tai nereiskia,kad kazka jai jaucia.

46

Raimonda, 23 wrote:

oj tikrai nepamirsta,bet tai nereiskia,kad kazka jai jaucia.

labai teisingai pasakyta smile  bent jau man taip yra .. visgi jei jau buvai su mergina - tai ji padaro nepataisoma itaka asmenybei

47

as va savo ex kartais prisimenu,pamastau ir uzmirstu,nieko jiems nejauciu,kuo toliau tuo reciau prismenu tongue
bet siaip nematau cia nieko bloga,jeigu kam nepatinka,tegu iesko nekaltu "mergeliu/berneliu"

48

As visus buvusius prisimenu, kartais ir jausmai atgyja, bet viskas praeityje juk.  Kartais prisimenu , kad palyginciau ka turejau ir ka dabar turiu..

49

Audrius, 26 wrote:

mane erzina visus dalykus suversti lemciai .. ivyko taip vadinasi ivyko, o lemta niekas nebuvo .. toks ivykis ir taskas.

Mano lemties interpretacija kiek kitokia. Ji siulo sansus, kazkokias progas, o mes isnaudojam jas arba ne

50

Rita, 26 wrote:
Audrius, 26 wrote:

mane erzina visus dalykus suversti lemciai .. ivyko taip vadinasi ivyko, o lemta niekas nebuvo .. toks ivykis ir taskas.

Mano lemties interpretacija kiek kitokia. Ji siulo sansus, kazkokias progas, o mes isnaudojam jas arba ne

Teisingas pamastytas posakis... juk ne kiekvienas tiki lemtim... kiti tiki ir tuo, kad gyvenimo kelias priklausomas ir nuo musu paciu... big_smile

51

jie tai išskirtinė draugystė tai neprisimint neįmanoma smile

52

kad buna jok ne tik atsimeni smile

53

Labai gerai, nes nebuvo jos kazkokios prieses smile o isliko geromis draugemis smile

54

taip ir neviena

55

yup,manau,visi mes prisimenam savo meiles-kadangi,mano manymu,to,kas kazkada uzeme dalele tavo shirdies-niekad neishtrinsi.. tai kaip rashalo deme ant gyvenimo knygos...