Re: Protingi ir grazus
na siaip tai tiesa tokia,kad visi geriausi paprastai buna nea tavo,bet cia dar klausimas ar ir jie geri...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Protingi ir grazus
na siaip tai tiesa tokia,kad visi geriausi paprastai buna nea tavo,bet cia dar klausimas ar ir jie geri...
Kai įsimyli, tada ir gražus ir protingas atrodo.:)Tada ir suderinama, kitu atveju,manau,kad sunkiau...:)
isnyko kartu su dinozaurais
Taip man teko. Cia dar skonio reikalas kam koks grazus ir kas kaip supranta protingas;)
Kai įsimyli, tada ir gražus ir protingas atrodo.:)Tada ir suderinama, kitu atveju,manau,kad sunkiau...:)
tai jei man sako, kad esu protingas ir grazus, tai ne del to, kad toks esu, o todel kad mane isimylejo ??
tai velnias.............
mano nuomone kaip Vanessa ir sake wisi turi sawo standartus.. wienai merginai waikinas gali but grazus o kitai baisu taip pat su protu wiena turi apie ka sneketi o kita tyli pastowiai
Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?
Teko ir ne karta... Tieiog jei zmogus grazus vidumi tada grazus ir isore... Jei viduje brudas tai net daili isore nepagelbes...
imanuoma, bet tokie vyra dazniausiai buna ir uzimti....
Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?
Nu yra ju ir nemazai .Vieni nesidemonstruoja nes protingi kam nereikalingo demesio :?jie pasieka ko nori turi ir pinigu,valdzios,darbo o moteri nusizeta pasipersa ir viskas(nes protingi jau is anksto viska isiklausineje isisaiskine apie ja ) Cia gerieciai buvo:D
o paduke grazuoliai naudojasi tuom ka turi ir isnaudoja jus visas ir ne viena jusu neveda,o jei veda tai laikinai:p prisidaro vaiku su kruva moteru ir viskas bet nesakot kad jie protingi ;D turbut smegenys neleidzia ;D sakot deb***S,G*****S,B***S, ir visokie kitokie zodziai , bet ne protinas :Dtikrai ne ;D
Protingu ir graziu nebuwa wiename,buna tik grazus arba tik protingi
Yra tokiu... tiklsiau, viena toki esu sutikus gyvenime ir nepamirsiu turbut visa gyvenima...:)
uz kokius jums nuopelnus grazus ir protingi? ir is vis protingas po tokio klausimo tikrai tokios panos neimtu ..
uz kokius nuopelnus bernam grazios panos?????? uz tai, kad jie kiaules ir sunsnukiai???
as tai nezinau kaip panas vadinti .. nes nera nieko nepatikimesnio uz mergina .. nieko nesusitarsi, nieko negali pasitiketi.. viena valanda sako myliu kita ate radau savo meile .. ir is vis jos nerealiai ziaurios
Kai susipazysti su mergina galvok galva, kuri yra ant peciu, tada gal maziau nukentesi!:)
cha ... siaip va kur galva nepades tai cia siaip visos tik duok proga - pasielgs blogai . geriau tos progos nesuteikti
uz kokius nuopelnus bernam grazios panos?????? uz tai, kad jie kiaules ir sunsnukiai???
eik dar pasireiksk temoje "ar visi vyrai kiaules", manau ten puikiausiai galesi parekti savo nuomone ;]
kur noresiu, ten ir reiksiuosi!
kur noresiu, ten ir reiksiuosi!
saunuole tiap ir reikia
va cia tai uzsidegimas
<...>siaip visos tik duok proga - pasielgs blogai . geriau tos progos nesuteikti
manau, visi cia grazus del to :V cia ne X ir Y lemia, o zmogaus poziuris i PAGARBA ir atsakomybe pries kito zmogaus jausmus.
> i tema... kazkada kazka rasiau..
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Protingi ir grazus