Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Tomai, laba :*
ten reikia surasti viena zmogiuka kuris priklauso musu klubukui :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
sveiki
nijole, as jau buvau pagalvojus, kad rasa reiks gaudyt, bet tai va parasiau cia ir susisnekejom vadinas kai bagsi darbelius, tada ir susitiksim
as tai irgi miego kai noriuuuuuu....... bet ner kada, reikia rinktis miegot arba mokytis kada kambariokiu nera, o kartais dar sveciu sulauki, kartais kur nrs isvarai, tai ir neissimiegi...
Nu ten Nijolytė, labai jauna kai buvo
Nijole.. as dizaineriu dizaineris ne tu as maciau Juozuko kolekcijospristatyma gyvai
< Tomai turejai tam mano print screena pamatyti zvaigzde
> Diana jei dar parasysi tokius dalykus kuriuos rasei atejusi i kluba po keliu savaiciu.. tai pati gausi korta o ne zadesi kam nors ja nuimti.. :V
pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)
pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)
> Nijole as skelbiu tau mados kara ;D
sveiki sesiau as tau babkiu pervedziau jei ka tai zinai ka daryt
Nijolė, 21 wrote:pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)
baikit baikai labai brangu jus geriau tikra kara zaiskit netaip brangiai atseis
<<<labas vaikai
Nijolė, 21 wrote:pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)
issuki priimu (emo)
Linas, 19 wrote:Nijolė, 21 wrote:pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)
issuki priimu (emo)
tai reikia tada nustatyti taisykles.. ir kokiu budu mes kariausime.. ar aktyviuoju ar pasyviuoju ir koks karo tikslas... :V na as manau adk reiketu investuoti i save ir rodyti isradinguma arba dar kokia nors uzduotis pasikeisti taip kad niekas nepazintu net mama
>> arba dar kaio nors
> ka jus i tai ?
as nesuprantu Jusu klausimo :V
prasau isdestyti mintis konkreciau ir papunkciui.
> Diana jei dar parasysi tokius dalykus kuriuos rasei atejusi i kluba po keliu savaiciu.. tai pati gausi korta o ne zadesi kam nors ja nuimti.. :V
o ka as rasiau?...
Linas, 19 wrote:> Diana jei dar parasysi tokius dalykus kuriuos rasei atejusi i kluba po keliu savaiciu.. tai pati gausi korta o ne zadesi kam nors ja nuimti.. :V
o ka as rasiau?...
tu klausei vieno klausimo artai Fiodoro ar tomo.. o as ta klausima istryniau..
>> pagalvok pagalvok..
labas zmogeliukai tai vat as jau baigiu isikurt UK, visai patinka man cia:D itariu db dazniau cia uzsuksiu ilgais slapiais vakarais, nes kol dar buvau lt tai kazkaip nlb buvo kada.. o db va jau normaliai internetas veiks, dar iki antradienio paskaitu nebus tai smagu
Linuk, as tikrai nesugalvosiu, niekaip nepajegiu ;D nori sulaukt manes sveciuos? pas tave lyg ir Nijolyte su Rasa ketino kadanors atvaryt? tai gal ir mane i kompanija priimsit, jei pavyks susiderint?
Aust, tu UK mokais?
Linuk, as tikrai nesugalvosiu, niekaip nepajegiu ;D nori sulaukt manes sveciuos? pas tave lyg ir Nijolyte su Rasa ketino kadanors atvaryt? tai gal ir mane i kompanija priimsit, jei pavyks susiderint?
Aust, tu UK mokais?
nu jep, nuo antradienio pradedu:D
oho o kaip cia sumastei ne LT studijuot? ka ten studinsi? papasakok gal
tai as jau sausio menesi sumasciau ir pradejau stoti:p ir vat istojau ir isvaziavau=) o studinsiu Accounting and Finance:p tikiuosi patiks
diana jau pas mane buvo snd jos
>> Auste manau patiks
Laba vakara
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~