Re: Ar verta stengtis suviliot vaikina, kuriam patinka kita?
ir jis vis dar tau patinka Viktorija? ar po to kai pasiekei azartas nedirgo?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar verta stengtis suviliot vaikina, kuriam patinka kita?
Azartas? hm... tai kad as nieko nelosiau..
Juk buvau rasius, kad man tas zmogus rupi ne siaip sau del azarto, kaip tu issireiskei, o rimtai..taigi esu laiminga kad turiu galimybe but su siuo zmogum
tada tiesiog saunu girdeti
tiksliau skaityti
tada tiesiog saunu girdeti
tiksliau skaityti
Thanks
you welcome
Tomas, 25 wrote:Viktorija, 18 wrote:>>>Gerda ir Lina, jus man nebepatarinekit juk sakau kad man sita diskusija jau nebeaktuali, jei turit ka pasakyt snekekit bendrai visom merginom kaip tai padare Tomas
Bet tema gera, ji gali buti bet kuriai panikei aktuali,nes pastebejau jau jaunesnis budamos kad jos labai jau daug ir daznai isimyli
O daznai isimylet budavo labai smagu su banda klasiokiu pries kelis metus visos ta pati isiziuredavom
ir kaip visada nei vienai nieko gero neisejo ;D
pastebejau ,jei panos laksto bandom paskui vaikina ,tai ir fantazija atsoka po laiko taip pat bandom
;D
Viktorija, 18 wrote:Tomas, 25 wrote:Viktorija, 18 wrote:>>>Gerda ir Lina, jus man nebepatarinekit juk sakau kad man sita diskusija jau nebeaktuali, jei turit ka pasakyt snekekit bendrai visom merginom kaip tai padare Tomas
Bet tema gera, ji gali buti bet kuriai panikei aktuali,nes pastebejau jau jaunesnis budamos kad jos labai jau daug ir daznai isimyli
O daznai isimylet budavo labai smagu su banda klasiokiu pries kelis metus visos ta pati isiziuredavom
ir kaip visada nei vienai nieko gero neisejo ;D
pastebejau ,jei panos laksto bandom paskui vaikina ,tai ir fantazija atsoka po laiko taip pat bandom
;D
Tai ir nereikejo rimtai esme buvo pasvaikt, juk dar mergaites buvom, o nusiziuredavom koki abiturienta
is patirties sakau,tikrai net nesisitenk tik nusvilsi
is patirties sakau,tikrai net nesisitenk tik nusvilsi
Paskaityk visa tema
na manau kad verta koviti del vaikino kuris turi mergina,bet pirmiausia jei jis tikrai patinka ir tai yra nuosirdus jausmai o ne principas,pasiekiau ir tada nereikia,o antra juk jei vaikinas turi panele tai nereiskia kad jis mires,taip tik aistra didesne kelia:)
na manau kad verta koviti del vaikino kuris turi mergina,bet pirmiausia jei jis tikrai patinka ir tai yra nuosirdus jausmai o ne principas,pasiekiau ir tada nereikia,o antra juk jei vaikinas turi panele tai nereiskia kad jis mires,taip tik aistra didesne kelia:)
Merginos jis neturejo
siaip verta nes gal tu busi geresne nei kita:}
Neverta kovoti dėl vaikino, kuriam patinka kita, tai tas pats kas vytis važiuojantį autobusą.
Nu ziuriu beviltiska aiskint zmonem, kad reikia paskaityti VISA tema, o tada i ja atsakineti
na man tai buvo taip,kad susipazinau su juo,o jis turejo panele,bet neteko vyliot,pats nusivyliojo taip sakant;DD bet po to deja ten buvo visokiu nesmn,kaip sako,kad vos ne kitos nuviliojo...ir db jis vel su buvusia,nors net nelb nori su ja but,tiesiog ja lb ilgai draugavo,tai gal del to...ir abu vistiek dar kazka jauciam...bet as vistiek manau,kad tikrai verta Viktorija,o del tawias dziaugiuosi,kad tau pavyko ir esi laiminga;) Jurate,vaziuojantis autobusas gali sustoti,jei jo vairuotojas bus geras...:))
Nu ziuriu beviltiska aiskint zmonem, kad reikia paskaityti VISA tema, o tada i ja atsakineti
Tai ir nesikankink, beviltiskai kazkam kazka bandydama paaiskinti... tiesiog nesigilink, juk yra sukurta tema ir tebunie zmones reiskia savo nuomone...
Viktorija, 18 wrote:Nu ziuriu beviltiska aiskint zmonem, kad reikia paskaityti VISA tema, o tada i ja atsakineti
Tai ir nesikankink, beviltiskai kazkam kazka bandydama paaiskinti... tiesiog nesigilink, juk yra sukurta tema ir tebunie zmones reiskia savo nuomone...
Ok
neverta
Tai va tokia negera situacija. Nedetalizuosiu, manau, visiem viskas aisku..Ka patarsit? Arba paprasciausiai papasakokit panasia savo istorija..
verta jei atkreipsi jo demesi ir jis pamatys kad tu vertesne uz ana. o jei jis tik grazuoliukas dievinantis vienadienius santykius...shet tada
aaj sory jei issiseme tema reikia rakint
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar verta stengtis suviliot vaikina, kuriam patinka kita?