1

Topic: draugai

Zmones jus gal skaityti nemokat kur matot skelbimu lenta.prasiplaukit akis;D paklausiau jusu nuomones apie draugus o jus cia varot i medi bet ka ne i tema...:))))))ka manote apie savo draugus,ar ju turite daug,ar is vis yra draugu,tikrU draugu;)*...zuikiai neuzrakinkit sios temos,dekotina labai;*;]~

2

Re: draugai

man kazkada kazkur uzdare pmenu smile bet tau tikiuos neuzdarys! taj parasyk skype savo ir visi kas nores tau parasys wink

3

smile

4

Sakyčiau, tam tikra prasme prostitucija.

5

kiekvieno nuomone,jei taip manai manyk tavo reikalas:::d20

6

Martyna, 19 wrote:

Sakyčiau, tam tikra prasme prostitucija.

na nea tai nėra prostitucija,.. tai tiesiog silpnaprotystė, juk pats jau portalas suteikia teisę susirasti draugu, bet va Eglužė to nesupranta big_smile big_smile

7

taip lengva tapti tavo draugu?

8

o kas kalba ,kad iskart bus draugu,jei zmogus nepatiks ir nebus draugu,visada viska supranta tiesiogiai:::216

9

o kam tada skirti simtai anketu, su nuotraukom, visokiausiais kriterijais pagal kuriuos gali issirinkt ko nori ? turbut siaip, laisvam plotui uzimti wink

10

Pritariu Linui ir Aleksandrui. Juk tam ir yra anketos su foto... Kam nori tam parasai, kas nori tas paraso tau...

11

taip taip

12

na, turbut temos kureja dar nesuvokia kaip naudotis ta puikiai veikiancia ieskoko sistema..
>> isijungi anketa, parasai laiska ir spaudi "siusti" arba tiesiog alt+S << VEIKIA :::b18

13

nevaryk gerai:::844

14

Na kadangi tu naujoke, tai tikriausiai dar nezinai kokie nepakantus ieskoko senbuviai wink taigi teks priprasti- kaip sakant, islieka stipriausi big_smile

15

matosi,bet man tai.....;)

16

as tiesiog sakau savo nuomone ir viskas. :V

17

tai nieko juk,as sakau man ....yra ka kiti galvoja,cia jusu nuomones tongue

18

oi ne tas veidelis:::047

19

O as tikiuosi, kad dauguma galvoja kaip mes...Nu nepyk, bet tai tikrai tam yra anketos...taigi teks mano bendravarde, jomis ir naudotis norint susipazint:p juk cia forumas o ne skelbimu lenta;)

>>>beje yra dar toks mygtukas redaguoti;) kad nereiketu kito posto rasyti:) del to netokio veiduko wink

20

ai gerai gana cia pult nervuojat nerealiai,ir nereik cia manes mokyti gerai,nesu tupa pana o jei nepatinka nevaiksciok cia...