1

Topic: ziedai

ka merginos manot apie vaikinus kurie nesioja daug ziedu ir seip juvelyriniu dirbiniu?

2

Re: ziedai

na, as siaip nieko nenesioju nei ant ranku,nei ant kaklo,nei niekur kitur.. man nepatogu ir t.t. o kai kiti daro man dzin wink

3

tegul nesioja.

4

Nepatinka, nežiūriu.

5

Kas per daug tas nesveika:) O siaip man visai grazu:>

6

jei grandinele (nu ne tokio dydzio kaip suns apykaklis tas buna nes ir tokiu maciau...) ir vienas ziedas tai manau grazu. smile beje dar nemegstu aukso...

7

o va man visada graziau auksas buvo nei sidabras .. nzn kodel..

8

Nijolė, 21 wrote:

gal todel kad tu mieloji... sena patranka big_smile big_smile
>> aerba pensinijke kudikio viedu ;D (juokauju zn kad man kliusk ai mes susitiksime big_smile )

9

Linas, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

gal todel kad tu mieloji... sena patranka big_smile big_smile
>> aerba pensinijke kudikio viedu ;D (juokauju zn kad man kliusk ai mes susitiksime big_smile )

IR PASIRASAU SAU MIRTIES NUOSPRENDI siuo postu.....

^^ look :V

10

o man visai grazu ir ant rankos ir ant kaklo ir dar ziedukas jei viskas nera kaip pas cigonus ku didesne ir kuo pigesne smile

11

jei ant vaikino kaklo garndinele, nei kaip karves lenciugas atrodo, tai dar nieko, bet siaip mano nuomone, papuosalai skirtos merginoms, o vaikinams, mano manymu, ant rankos gali buti vienas ar du ziedai, kukli grandinele, ir viskas, nesuprantu vaikinu kurie dazosi, ant kiekvieno pirsto po masyvu zieda ir dar pigiai atrodanciu, lenciugas ant kaklo ir ant rieso, tai kvaila

12

o man grazu kjp pas vaikinus ant kaklo buna sidabrine grandinele arba ant rankos apyranke wink na o ziedo ir vieno jiems uztektu arba isvis apsieit be ju.. smile

13

prie garderobo reiketu derint, manau smile

14

Na pvz.man dovanojo zieduka viena drauge nesioju ir visai patinka,nors kol nepadovanojo niekada nemegau papuosalu,bet manau irgi kad jie turi buti naudojami saikingai.;)

15

tai jo, jeigu ten apsikrastes zmogus (nepriklausomai nuo lyties) beproto, tai negrazu tikrai...

16

o man patinka vaikinai kad nesioja papuoslus,ipac kur yra pinti is naturalios odos tokie papuosalai,masyvus auskrai svieciantys is toli tai man labai patinka...tik jau lb nemegstu as kaip cia jau minejo uz vaikina didesniu papuosalu smile juk ne koks bulius ;D o gal? ;D

17

aš asmeniškai grandinelių nemegstu ir man jos nera gražu smile turiu kelias apyrankes kurias kraunu ant kairės rankos riešo ir turiu 1 žiedą, kuri pranginu nes tai dovana mielo žmogaus smile

> gi jau seniai aišku kad visur tinka AUKSINĖ TAISYKLĖ "reikia jausti saiką" wink

18

Linas, 19 wrote:

aš asmeniškai grandinelių nemegstu ir man jos nera gražu smile turiu kelias apyrankes kurias kraunu ant kairės rankos riešo ir turiu 1 žiedą, kuri pranginu nes tai dovana mielo žmogaus smile

> gi jau seniai aišku kad visur tinka AUKSINĖ TAISYKLĖ "reikia jausti saiką" wink

tiesa visur reikia jausti saika.... siaip man netrukdo kai vaikinas nesioja papuosalus, bet jei ju per daug tai jis man tiesiog atrodo blizganti kaledu eglute....  smile Vaikinai puoskites, bet turekite saika.... wink