Topic: Ar daznai merginos galvoja apie seksa?
ar daznai mergynos galvojat apie sexa ¿
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar daznai merginos galvoja apie seksa?
ar daznai mergynos galvojat apie sexa ¿
cia man atrodo ne nuo lyties priklauso. cia individualus dalykas.
klausimas vertas milijono.
cia man atrodo ne nuo lyties priklauso. cia individualus dalykas.
bet as noreciau suzinot jusu butent nuomones
Na pavyzdziui as tai nezinau, nes niekada nesusimasciau. O va dabar pabandziau susimastyti ir supratau, kad niekada neskaiciavau tokiu dalyku. Bet va butent siuo mano gyvenimo laikotarpiu, man ne tas galvoj.:)
manau, kad ne maziau negu vyrai...
p.s. paskaiciua tema nes man jau 18
manau, kad ne maziau negu vyrai...
![]()
tu taip galvoji !
o jeigu as pasakyciau kad nuo merginos priklauso ¿
Gerda, 18 wrote:manau, kad ne maziau negu vyrai...
![]()
tu taip galvoji !
o jeigu as pasakyciau kad nuo merginos priklauso ¿
Na tada as tikriausiai su tavim sutikciau...Nes visi mes esam skirtingi ir taip toliau ir panasiai... taciau manau, kad dauguma... na pavyzdziui 60%-70%... visdel to daugiau ar maziau galvoja apie tai... Tik gal but santuriau... Ir ne taip "viesai" kaip tai daro vaikinai...
(beje ir apie siuos nekalbu 100%
)
Pagalvot tai daznokai pagalvoju, bet va padaryt jau sunkiau - vis kokiu stabdziu atsiranda
anskciau galvodavau dazniau,db galvoju reciau
Pagalvot tai daznokai pagalvoju, bet va padaryt jau sunkiau - vis kokiu stabdziu atsiranda
tai kas per stabdzai gali but,tokiam dalikui
anskciau galvodavau dazniau,db galvoju reciau
tai kas pasidare ¿
As asmeniskai galvoju daznai apie seksa Juk pats gyvenimo malonumas jis
klausyk o apie maista tu daznai pagalvoji?ar apie miega?tai cia tas pats-sex naturalus gyvenimiskas malonumas(tarkim kaip ir juokas). visi zmones apie ji galvoje,nebent nesveiki
sexa lieka sexa, nieko daugiau
na kazkur buvo tyrimas atlikas kas kiek min ar kiek kartu per minute vyrai ir moterys pagalvoja apie sexa, tai vyrai dazniau pagalvoja nei moterys na bet kaip cia kazkuris rase, manau kad dar priklauso ir nuo merginos :V as tai pagalvoju :V
Manau, merginos mąsto apie sexą šiek tiek rečiau, juk vaikinai lieka vaikinais, jiems tas labiau rūpi
Manau mastom panasiai lygiai, tik ne visi tai pripazystam . Bet tai priklauso nuo laikotarpio, nuo aplinkos ir ivikiu, supanciu mus.
Ir nemanau, kad tai yra blogai...
man tai priklauso nuo užimtumo, jei laisvesnė esu, tai ir mintys liejas laisviau
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar daznai merginos galvoja apie seksa?