541

Re: pirmas bucinys (laizekas)

na jo tikrai anksti kai kurie...na as dar ne bet ir nenoriu...lauksiu draugo is londono...:D

542

Gediminas, 19 wrote:
Ruta, 17 wrote:

kazin ar verta bucini sureiksminti...:?dabar kai pagalvoji...kazkur girdejau kad bucinys tai tk kito zmogaus geresnis pazinimas...:V

na kad bucinys nera tik wienas kito geresnis pazhinimas... taj jau intymus suartejimas... juk ka gali suzinoti ish bucinio? nieko... tiesiog megaujiesi juo ir tiek..

galima sužinot ar žmogus tau tinkamas sekso klausimu smile

Greta, 12 wrote:
Gediminas, 16 wrote:

sakes kaip jum pavydziu... jus nors bandete sad

taj ir tiu bandyk nors as nebandzius bet man atrodo zeurei slykstu

uj... kiek daug kas šlykštu tau dabar atrodo, tiek daug ką vėliau gali daryt su didžiausiu malonumu.. smile

Vytautas, 15 wrote:
Evelina, 14 wrote:

kai pasilaiziau buvo labai fainai sirdis virpejo...:DDDDDbet tai dariau aciu dievui su mylimu zmogumi kuri taip pat dabar myliu!!!liux laizekus megstu!!:))))))

pabrėžiu "aciu dievui su mylimu zmogum" o įmanoma bučiuotis ir su nemylimu?

įmanoma, ir dar kaip big_smile

Aurelija, 16 wrote:

geriause bucioutis truputeli isgerusem nes tada ispudingiuaia....

tačiau tada nebegalėsi bučiuotis blaivi, jei visada bučiuosies išgėrus ir tada tavęs nebejaudins, o šitai yra negerai wink

Gytis, 16 wrote:

pirmas laizekas visada turi but lovoj

kodėl?

Agnė, 12 wrote:

dar laizeko nesu metus bet nieks ir dar tokiu metu nemete tj esu gavusi tik bucky nuo draugo 7m nu tj wa ;D

jei būtum pasiskaičiusi ką kiti sako, tai nesakytum, kad niekas nemetė... :V

mhm, o dabar apie save smile
mano pirmasis prancūziškas ( o kitokio ir nebuvo pirmo, nes neskaitysiu tų bučkių, kur per gimtadienius dalinam smile ) buvo tuometinės draugės gimtadienyje, kai man buvo 14.  mes su vaikinuku buvom kambario vidury, ant fotelio, kambarys ryškiausiai apšviestas, o jis mane ėmė ir pabučiavo... ir tai matė apie 20 žmonių ir daug kas suprato tikriausiai ar bent nujautė, kad čia mano pirmasis, nes niekas iki tol nebuvo matęs kaip bučiuojuos ir nebuvo girdėję, kad aš tai jau būčiau padarius big_smile taigi... neužmiršiu turbūt visą gyvenimą big_smile

543

Siandien;DD su mylimu zmoguciu,labai patiko wink

544

va o as 17 metuku..:::818 su brangiu zmogum, tik nzn ar mylimu.. taip isejo..:::734:::008

545

man pirmas kartas buvo...12 lyg ir...:/

546

o vat as dar nesilaiziau...bet lb pabandyt norisi...tik vat ner su kuo........:::709

547

Pirmas bucinys(laiziakas:) oi ir dabar dar pamenu,buvau kaip ant sparnu.zemes kojom nejauciau.Juodai patiko :::608 tikriausiai todel,kad ir zmogus labai artimas buvo ...

548

Akvile, 12 wrote:

o vat as dar nesilaiziau...bet lb pabandyt norisi...tik vat ner su kuo........:::709

bet ir ner ko skubet wink daug fainiau sulaukt to zmogaus, su kuriuo tikrai nori... :::008

549

Pirmas buvo yspudingas... aplaize nuo ausies iki ausies.. ir ne koks suo o mergina... ;D

550

Sigitas, 25 wrote:

Pirmas buvo yspudingas... aplaize nuo ausies iki ausies.. ir ne koks suo o mergina... ;D

tikrai buvo super, jei dar dabar negali patiketi, jog tai buvo mergina, o ne suo :::961

551

Ingrida, 22 wrote:
Sigitas, 25 wrote:

tikrai buvo super, jei dar dabar negali patiketi, jog tai buvo mergina, o ne suo :::961

nu zinok negrazu sitaip saipytis.. :::454

552

Diana, 19 wrote:
Ingrida, 22 wrote:
Sigitas, 25 wrote:

nu zinok negrazu sitaip saipytis.. :::454

Diana, cia is pavydo juk neutral beto, Sigitas juk supranta, kad as niekad negaleciau is jo (ar ko nors kito) saipytis wink

553

Taigi maniskis postas ir buvo del linksmumo palaikymo.... big_smile
Taciau, kadangi anekdotai neatsiranda is niekur, tai galiu pasakyti, kad taip buvo istikruju... ;D Turejau paskui ilgai praustis... ;D

554

noreciau r as kada pirmaji laizeka patirt:::817:::a23 kazin koks tai jausmas?

555

Pirmi mano bučiniai (nzn ar galima tokius vadinti bučiniais)  buvo visai neidomus, nes tai buvo žaidžiant "Butelį" jie buvo trumpi, visai be jokio jausmo. O tas pirmas ilgas ir virpuliukus keliantis bučinys buvo su mylimu ir man lb brangiu žmogumi, iki šiol jie tokie ir yra, nepakartojami.Dauguma rašo "jei pradėjai tai negali sustoti"  su jais sutinku:::305