Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?
nesamone musasi ir tarpusavyje geri draugai prisigere, cia labiau Lietuviskas netolerantikumas viskam stai kur saknys
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?
nesamone musasi ir tarpusavyje geri draugai prisigere, cia labiau Lietuviskas netolerantikumas viskam stai kur saknys
nzn, gyvenu bubline, turiu cia draugu/pazhystamu ir tarp emo. yra ciotku zhmoniu, yra visishku daunu. kaip ir bet kurioj subkulturoj, sheimoj ne be ishsigimeliu. anxciau ju buvo pilna, dabar jau atslugus ta banga. bet bent jau kiek tenka girdet apie lietuviu emo tay susidaro ispudis kad jiem rimtay demesio truxta. jau vien ish to kad bet kuriam forume rasi po 20 temu apie emo, kurias, beje, jie patys dazhniausiai ir kuria. norit atkreipt i save demesi? tuomet ner ko verkshlent kad sulaukiat ne vien pozityviu nuomoniu..
turiu tik viena sakinuka viskam. punks are dead emokids next
net ne... atsibos medziot o ir apsimeteliu greijt nelix tada manu bus ramybe
Visai ne dead. Siandien senamiesti maciau:p
emo stilius labai savotiskas ir labai grazus...bent man ,zinoma del nuomones nesiginciajama,bet man bent toki zmones ziaurei patinka,jie lauzo standartus ir gerbiu zmones kurie nebijo kitu nuomones..
As tai gerbiu cia visus tolerantiskus zmones. Tuos kuriem gal ir negrazu, bet gyvent nemaiso. Ne su rubais bendraujam mielieji. Nekenciu netolerantisku zmoniu.
teijsingaij... ash laijsvaij galeciau apsimaut kostiuma, lakierkas, susitvarkyt plaukus... bet taij seijp ar taijp buciau tas pats zmogus
man tai jie nepatinka ir keisti kazkokie, krc ypac mergos , ne kad apsirengtu koki normalu megstini ar ka, uzismeta 3 maikes ar dar ka... ka jus ce norit parodyt? savo spintos talpumo galimybes ar ka? o apie sukuosenas tai ka zn, tokiu pamatyt galima tik po gero baliaus kai prigeria, kai ateina kitos susivelusios kai nzn kas... suku neturit? na aisku buna ir normaliu... bet.... vistiek jie man nepatinka...
to tautvydas:
punk is not dead. it just sux right now jey rimtay tai nzn kitos subkulturos kuri butu ant tiek stipri filosofine prasme kaip pankrokas. mano manymu tay jau seniai ne muzikinis o labiau filosofinis judejimas, ir kaip kazhkas sake punk its not about whats on your head, its about whats IN your head, tad jey nebematay skiauteriu gatvey tay dar nereishkia kad pankrokas mire
evalduy:
galiu uzhklaust pagal kokius kriterijus skirstay apsimetelius ir true emo?
apsimeteliaij? ju greit nelix.. atsiranda greit jims kazkas idomesnio.. pazystu daug tokiu... beje visi vaikai trylikos tai tik i mada ziury... nlb kas jim galvoj...
man tai jie nepatinka ir keisti kazkokie, krc ypac mergos , ne kad apsirengtu koki normalu megstini ar ka, uzismeta 3 maikes ar dar ka... ka jus ce norit parodyt? savo spintos talpumo galimybes ar ka? o apie sukuosenas tai ka zn, tokiu pamatyt galima tik po gero baliaus kai prigeria, kai ateina kitos susivelusios kai nzn kas... suku neturit? na aisku buna ir normaliu... bet.... vistiek jie man nepatinka...
>>>ne, ne talpuma.paprasciausiai joms taip grazu.
teijsingaij... ash laijsvaij galeciau apsimaut kostiuma, lakierkas, susitvarkyt plaukus... bet taij seijp ar taijp buciau tas pats zmogus
>>>visiskai pritariu.
del gaudymo ir musimo visiskai nepritariu... didziausia nesamone kazka baladot vien del to kaip jis atrodo.Bet siaip pati sita tema stiprina mano antipatija i EMO puse. Kodel? Ogi pamastykim "mus musa musu nemegsta BOOHOOO einu paverkt i foruma". Nervina mane tokie dalykai. Jei tau trukdo gyvent kitu poziuris i tave tai daryk isvadas ir keisk savo stiliu. Jei netrukdo tai nerekauk cia forume kad gyvent emo blogai.
Del gaudymo ir musimo as nepritariu irgi. Bet nemanau, kad ica verkimas. Beto nemanau, kad sita tema realiai lieciai tik emo. manau, kad ji liecia visus kitaip atrodancius zmones.
evalduy:
tay kad shiandienos emo yra per jauna subkultura kad vadint ja kaip nors kitaip negu mada. tad nemanau kad apsimoka badyt pirshtays ir vadint kazhka apsimeteliais
nepatinka man irgi EMO stilius,bet kol jie man netrugo gyvent as nieko negaliu pasakyt blogo apie juos,jie tokie patys kaip visi zmones,tik turi tam tikra aprangos stiliu,o apranga zmogaus charakterio nekeicia. pati tokio stiliaus niekada nebuciau! bet kaip kiti rengiasi man dzin. jei jiems patinka languciai juoda balta,juodos akys,vaikinams ilgi plaukai iskarpyti belenkaip tai man nusispjaut.
Del gaudymo ir musimo as nepritariu irgi. Bet nemanau, kad ica verkimas. Beto nemanau, kad sita tema realiai lieciai tik emo. manau, kad ji liecia visus kitaip atrodancius zmones.
jo sita problema atrodo aktuali tik posovietinem valstybem dar nuo antrojo pasaulinio karo visokius kitokius isvezdavo tai ir paliko sie padariniai musu pasamonei musu kulturoj ...kitokie ne tokie kaip mes ir turim jais atsikratyti :? tipo taip turi buti :? as tai nenoriu buti kaip kiti nes neesu toks kaip kiti
Armida, languciai balta juodai, tai ska. mhm, Tomai... manau, kad as tau pritariu
merci egle
idomiausia kad emo kaip muzikinis stilius atsirado pakankamay seniai, bet jo pradininkas buvo Ian McCay, grojes tokiose punk grupese kaip fugazi ir minor threat. dabar nepamenu kaip ta jo grupe vadinos, embrace, ar kazhkaip panashiai. anyway, tai neturejo nieko bendro su my chemical romance ir ishvaizda aplamai. tai buvo tiesiog melodingesne pankroko atmaina.. ytariu del to pas pankus ir liko nuoskauda del pavogto emo termino
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?