Re: Ka manote apie Mineda?
Jis nauja daina irase su kazkokia desimtoke is klp berods...:) nu panos balsas man dar puse velnio, bet minedas lieka minedu. Truputelis apie dueta
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
Jis nauja daina irase su kazkokia desimtoke is klp berods...:) nu panos balsas man dar puse velnio, bet minedas lieka minedu. Truputelis apie dueta
Minedas rado minede..:D Rode per tv neseniai..prodiuseriai pastebejo kad klounas jau atsibosta visiem, tai surado kloune ir darys cirka su klounaisX2..:D
ogo kiek Minedo fanų :D:D net 600 postų prirašė
:D
Kai prisisprogsiu tai prisiminsiu mineda dabar tai supratau apie ka jus ;D
oho koks jis pas jumis populerus. daugiau nebera ka aptarinet?
neseniai anekdota skaiciau... o gal pamastyma... Minedas - visiskai normalus bicas, taciau netaisyklingai taria apie kelis tukstancius zodziu. Bet visa beda tame, kad savo dainose naudoja zodzius is tu keliu tukstanciu ;D
bet ir primasto zmones ;D
Aciu uz nuorodas nebuciau suzinojas kad tokiu yra
O man gaila tu zmoniu,kurie iskelia i viesuma kvailelius" ir is ju saiposi...Gal jie nori pasirodyti protingesni?...
O man gaila tu zmoniu,kurie iskelia i viesuma kvailelius" ir is ju saiposi...Gal jie nori pasirodyti protingesni?...
Taip protingesni, nes is to uzdirba pinigus..:D
dar neatsibodo jums jo apsnekinet? as jau net pamirsau kad toks yra o jus kad pletkinat palikit pagaliau vargseli ramybej kad baigtu jam ausys raudonuot ;D
Diana, 29 wrote:O man gaila tu zmoniu,kurie iskelia i viesuma kvailelius" ir is ju saiposi...Gal jie nori pasirodyti protingesni?...
Na..juk mes is to pinigu neuzdirbam,,,bet vistiek juokiames
loxas
Tomas, 27 wrote:Diana, 29 wrote:O man gaila tu zmoniu,kurie iskelia i viesuma kvailelius" ir is ju saiposi...Gal jie nori pasirodyti protingesni?...
Na..juk mes is to pinigu neuzdirbam,,,bet vistiek juokiames
IR ko juoktis reikia ....mes gi negalime visi atrodyti vienodai,nepamirsk,kad ir kaip zmogus atrodo ar elgiasi jis turi sirdele ir nera cia ko ant jo pulti
stobal atsilupes ir pridaustas man jis atrodo
o ka dar galima maniti apie toki likimo auka
Bruno, Borat, Minedas, Radio show ir t.t. yra na skyciau keistoki ir neyprasti shokiruaja publika, nes tai yra tai ko tikrai kad niekada nebuvo anksciau ....
Tarkim auto avarija kraujas zarnos lavonai sudauzytos mashinos .... fui kaip shlykstu ar ne? ...einam paziuresim....
Zmonem ydomu manau daug kas nueitu i Minedo show vien tik tam kad pasijuakti tikedamiesi kad jis pasielgs kiek ymanoma keisciau, pasiziureti "y gamtos izdaiga".
Well tokiems kaip minedas tas neyprastas egesys tai kaip ishgyvenimo strategija pavirtusi i asmenybe. Tokiu "vaisiu " nedaznai pasitaiko visiems idomu pasiziureti.
Kol surenkame publika tol ir vaziuajam kol yra paklausa ir tokiems shposams.
O as manau kiek ji matau kad turi tikrai gera apsirengimo stiliu, visada tirai patraukia aki savo apsirengimu... ( nes daznai sutinku as ji gatveje)
Žilvinai net bloga reklama yra reklama .
kad tas Minedas dinges jau keleta metu is eterio, ka cia ji beapsnekineti ?
Ne visdada tas kas rekia garsiausia yra teisus, bet jis visada girdisi. Manau tai yrodymas kad kiekvienam scena yra prieinama net tam kas nera kazkuam ishskirtinis geresnis nei vidurkis pilkos mases zmoniu.
Gal ir man ant scenos uzsiropshti ir pajuakinti publika su kokia talk show, stand up, pasirodymu. Tam kad ishgarseti reikia buti arba labai geram arba gerai pasishiukslinti vieshai.
Bet koks tikslas? kokia ish to nauda? ka su tua galima daryti?
Isgarseti lengva uztenka tik sukaupti visu demesy ir nusimauti keklnes vieshai priesh visa lietuva , shtai tu jau ir ishgarsejai arba tavo subine per visa Lietuva.
ir kam to reikia?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?