Topic: Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??
Imanoma. Tikrai. Tik ar merginos del nekaltybes ieskai? Ar del zmogaus vidinio pasaulio ir mastymo, cia jau kitas reikalas. Bet, kad imanoma tai tikrai:)
Imanoma aisku, kox klausimas..Tik kam jos reikia? 18 tai dar dar..Bet va manau jeigu iki 21 ji nekalta, tai arba baisi, arba priciuozusio mastymo..:D
gal as cia ne į tema... bet ar ymanoma rast 18-metį dar nekaltą??
gal as cia ne į tema... bet ar ymanoma rast 18-metį dar nekaltą??
O kaip tu fiziskai atskirsi bachuriuka kalta nuo nekalto?:D Cia tik jusu panu bajeriai bachuriukai taip neskirstomi..Jie skirstomi galbut i patyrusius ir nelabai..O del amziaus as pvz tik 19..:D
atskirt tai gal ir neatskirsi... bet tas faktas... kad pirmas kartas...
na va pasirodo buna... bet 19 tai beweik kaip ir 18, taip kad...:D
O tu kalta?:D
Tomai, o tu nori patikrint? ;D
beje labai įžūlus klausimas...
Tomai, o tu nori patikrint? ;D
Ne siaip tikrina tegul ginekologai..:D Cia tik siaip klausimas juk, i kuri gali atsakyt arba ne..O del izulumo, sutinku..mextu toki bendravimo stiliu..:D
Man atrodo kad aplamai merginos per daug sureiksmina ta nekaltybe. Tipo pirmas kartas jau kaskas ypatingo toliau jau nera taip svarbu. Ta teorija kad padovanu save kaskam iskart nublesta kai pasikeicia partneris.O taip daugeliu atveju ir nutinka. Todel Viliau neieskok sau vargo su tom nekaltom...Poto jei kas nesulips busi pats blogiausias zmogus pasaulyje tai merginai
Andriau, kuria prasme "sureikšmina"?
Na, tu niekada nebuvai ir nebūsi mergina, ir tikrai niekada to nesuprasi. Pirmas kartas yra PIRMAS. Jo nepakartosi ir nebeištaisysi. O gailėtis gali. Ir jei mergina protinga, blogiausias žmogus pasaulyje jai nebūsi, aišku, neskaitom tų atvejų visų išprievartavimų ir pan.. Viskas ir nuo merginos priklauso. Turiu draugę, kuri labai norėjo prarast nekaltybę, bet gėdinosi. Nežinau ko, gal pasakyt vaikinui ar dar kažko.. Ir prarado ją per kažkokį ale "tūsą" su nepažįstamu vaikinu, su kuriuo žinojo, kad nieko daugiau tikrai nebus, ir ko gero jie net nebesusitiks. Kad būtųmėt matę kokia laiminga kitą dieną buvo )) Ir nė karto dėl to nesigailėjo, o kai užeina kalba apie pirmus kartus, ji sako, kad buvo nuostabu. Taip kad čia labai priklauso nuo merginos ir jos požiūrio. Gerai, mane "pirmasis" irgi žiauriai įskaudino, bet prieš tai buvo mylimas ir gerbiamas. Ir aš dėkinga jam už supratimą, palaikymą ir "parodymą kaip kas kur"
Nekaltu yra ir 20 metu...viena tokia pazistu....Bet ar tai gerai?
Nekaltu yra ir 20 metu...viena tokia pazistu....Bet ar tai gerai?
O kodėl turėtų būti blogai? Pažinojau ne vieną panelę, kurios nekaltybę prarado 22-23 metų ir nebuvo jos nei kokios baisios ar psichiškai nesveikos, tiesiog savo žmogų sutiko šiek tiek vėliau nei kitos, o su bent kuo nesinorėjo... Jei 40 metų ir vis dar nekalta, tada gal ir sunerimčiau, kad tikrai kažkas negerai
Tiesiog noriu jai but pirmas... Bet kiek matau praktiskai neymanomas dalykas cia... )))
debilai
Na kagi manyciau brangiehji leiskit dedei pasireiksti.;)
Jei rimtai tai manyciau nekaltybes praradimas yra labai svarbus merginai,vien del to,kad tai yra PIRMAS ir nesakyk berniukai ir vaikinai ,kad jau jums taip nebuvo per pirma karta ypac su patyrusia partnere,kad oi oi sakes tai bus JEGA!!!!?
Taigi tas pirmas kartas pasimylejimo tas ptas kaip i akrusele atsisedai,baisus,baisu,o po to kuo toliau tuo fainiau,fainiau,kaifas kaifas ir jega......tai va.mano tokia nuomone.Aciukas,kad isklauset.
Man atrodo kad aplamai merginos per daug sureiksmina ta nekaltybe.
o as manau, kad tai sureiksmina ne merginos, o berniukai...Na... bet cia tik mano nuomone..
Gerda, 18 wrote:Tomai, o tu nori patikrint? ;D
Ne siaip tikrina tegul ginekologai..:D Cia tik siaip klausimas juk, i kuri gali atsakyt arba ne..O del izulumo, sutinku..mextu toki bendravimo stiliu..:D
siaip klausimas... nu nieko nieko... kad visi toki siaip butu... tai as pasirinksiu antra varianta... nereikia, kad visi forumieciai zinotu apie mano apatines dalies reikalus tegul bus paslaptis...
Nu taip taip..tarp musu tegul tai lieka..:D O siaip as kazkaip prisimenu jaunesnis irgi galvojau kad va man reikia tik nekaltos..Bet aisku veliau supratau kad tai nera jau taip svarbu man..Aisku nekalbu apie tokias kurios turejo jau 20 skirtingu..:D
neieskok ir rasi
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar ymanoma rast 18-mete dar nekalta??