Re: PIZZA
Galima galima kitaip ir negalima
super! nuo siol tik taip ir darysiu! :D
You are not logged in. Please login or register.
Galima galima kitaip ir negalima
super! nuo siol tik taip ir darysiu! :D
noriu as siandien picos
pizza mano wirskinimui prastai.. wakar walgiau pizos dabar nepaeinu pilwa skauda
Esu ziaurus ju megejas..Sian net knyga nusipirkau apie jas..:)
O kaip jus, mextat? Kokios ir kur mextamiausios?:)
Pvz Kaune PasPaolo (Bella Italia) picos skaniausios ir taskas..
O pacios blogiausios Chilli..
O as galvojau kad cia kalbama apie pizzos boksta bet pasirodo apie paprasciausia pica koks as kvailys ir tos picos lapai kv... Haladinike jau nuo praetu metu keturios stovi,reikes atsaldut ir nunest i gatve balandiams ... vargsai visai nekas jems... neduoda niekas valgyt
karts nuo karto skanu...bet retai:) nes paskui nuo visokiu picu,chipsu,coca colu i vaikstai kaip balions isiputes:D
nu as galiu pasakyti kad kai dirbu picerijoje jau ilgoka laika tai man net ziuret nesinori i jas ...bet ka darysi,bent pasiziuriu kaip kiti jas skaniai valgo
Pasilepinu kartais Bet siaip tirkai megstu :>
skanu bet kazkodel visad skaniausia buna i namus uzsisakyta pica negu pacioj picerijoj...
zr megstu kjp turiu laiko ir einu pro sali visada nueinu i picerija uzkast biski
Kaune tai tikrai geriausios belloj ar pas pauliuka.. siaip tais belloj kiek pamenu aptarnavimas geresnis.. o labiausiai nemegstu ciliako.. o traukinukyje isvis nesamone - draugas pasieme maza, nes buvo neseniai pavalges, tai atnese tokio dydzio, kad mes zvengem, jog namuose sumustinis didesnis buna..
man irgi ju manija! nzn kaip negalvoti apie jas! blogaj nes pilvukas man nuo ju dideja
negaliu pro jas praeit ramiai...paskui prisiminus seile varvinu
vaa... db radau kur skanu ir pigu - Can Can picerijuke arba namie pasidaryt
skaniausios picos arenoj,vos pagalvojus norisi
namie toks padas neiseina
Na jei taip, tai mano mėgstamiausia Da Antonio keturių sūrių pica
Megstu. Ir pati gaminuos..:) O megstamiausia, tai cili picerijoj "Romeo" Bent pakolkas
man ziawryaj patynka pizza sjum sjuryu ir sjum desrelem
Burnoje neturejau gal metus:)Ir labai gerai,zinau,kad man tokio maisto negalima ir visai nevilioja is piceriju sklindantys kvapai.Kitiems,kai papraso visalaik mielai iskepu.Niekada ju labai labai nemegau,bet,kiek prisimenu man labiausiai patikdavo Vezuvijaus is Ciliako,nes kitu net ir nebandydavau dazniausiai.
man ziawryaj patynka pizza sjum sjuryu ir sjum desrelem
wtf ?
Viktorija, 16 wrote:man ziawryaj patynka pizza sjum sjuryu ir sjum desrelem
wtf ?
jai ziauriai patinka pica su suriu ir su desrelem ;D manyciau taip ;D
Margarita jerguteliau minkstute skanute:| koks skonys :V
Visa uzlieta tuo suriu ->