Topic: kaip bendraujate su savo vaikinu motinomis?
tj vat..vaikinas skundziasi atseit per mazai bendrauju su jo seima ir t.t. noreciau suzinoti apie ka jus bendraujate ir kaip bendraujate su savo antruju pusiu tevais?
labai dekui uz pasisakymus.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip bendraujate su savo vaikinu motinomis?
tj vat..vaikinas skundziasi atseit per mazai bendrauju su jo seima ir t.t. noreciau suzinoti apie ka jus bendraujate ir kaip bendraujate su savo antruju pusiu tevais?
labai dekui uz pasisakymus.
galiu pasakyti kiek bendrauja mano drauge-s ne per daug ir ne permazai. ko jai lysti i mano seima,ji irgi turi darba,irgi turi seima,susitinkam kai turim laisvo laiko,juk susitinkam ne arbatos gerti,tai to seimyna neturi matyti...
o kiek tu bendrauji su jo seima?????
nu as is savo puses papasakosiu >> mano brolio draugute tai mano best padruske, lakstom visur, visi mano reikalai pereina per brolio ir jos akis, rankas ir t.t. visada pasitariu su ja ir broliu, zdz, zino ji viska )
>> o kaip as elgsiuos su savo naujaja seima tai nzn...
Na aš kiek turėjau vaikinų, tai su visų mamom puikiausiai sutariau.. O su viena jų dar ir dabar šiltai bendraujam O galvot apie ką bendraut tikai nereikia.. Tiesiog nebijok jų, būk savimi, elkis natūraliai, kalbėk tau įdomiomis temomis, jei jos aišku ne apie seksą su jų sūnum, blogus įpročius ar pan.. Jei mėgsti suktis virtuvėj, kalbėk apie maistą, ką labiausiai gamint moki ir mėgsti, pagirk savo vaikiną - jų sūnų, kalbėk apie jo tėvų gražius namus ir Kalėdų tradicijas, diskutuok apie šių dienų aktualijas, kalbėk apie savo pomėgius, domėkis jų veikla ir t.t. Gerbk juos ir elkis mandagiai, tik nepersistenk ir nevaidink. Nebūk susikausčius, būk natūrali. Juk jie paprasti žmonės, kurie tau padovanojo žmogų, kuris tau ko gero dabar pats brangiausias
Parodyk, kad esi jiems dėkinga
o man kazkaip tik su viena "anyta" nelabai buvo pasiseke as jai nelabai patikau, nes nesokinejau apie jos suneli, kaip apie karaliu... ir mane ji lia lia vadino, iki siol nesuprantu kodel, bet galiu pasakyti, kad tai vienintele mano buvusio vaikino mama, kurei as nelabai patikau... su viena iki siol labai siltai bendraujame ir vis pasikalbame...
Na as galeciau pasakyti is savo patirties. pati dirbu ir studijuoju, tai nelabai turiu laiko nei namo gristi nei pas drauga nuvaziuoti i svecius. Bet karta per menesi viena savaitgali skiriame mano tevam, kita savaitgali, jo tevam. Su jo mama sutariu gana neblogai, bet vis tiek nedera per daug atverti sirdies, nes mama yra mama. Todel perdaug i kalbas nesiveliu ir kalbam apie ja tik tai ka jai reikia zinoti
Na aš kiek turėjau vaikinų, tai su visų mamom puikiausiai sutariau.. O su viena jų dar ir dabar šiltai bendraujam
O galvot apie ką bendraut tikai nereikia.. Tiesiog nebijok jų, būk savimi, elkis natūraliai, kalbėk tau įdomiomis temomis, jei jos aišku ne apie seksą su jų sūnum, blogus įpročius ar pan.. Jei mėgsti suktis virtuvėj, kalbėk apie maistą, ką labiausiai gamint moki ir mėgsti, pagirk savo vaikiną - jų sūnų, kalbėk apie jo tėvų gražius namus ir Kalėdų tradicijas, diskutuok apie šių dienų aktualijas, kalbėk apie savo pomėgius, domėkis jų veikla ir t.t. Gerbk juos ir elkis mandagiai, tik nepersistenk ir nevaidink. Nebūk susikausčius, būk natūrali. Juk jie paprasti žmonės, kurie tau padovanojo žmogų, kuris tau ko gero dabar pats brangiausias
Parodyk, kad esi jiems dėkinga
>> vissikai pritariu. nereikia perdetai listi i ju gyvenima ir klausineti (gi ne tardytoju dirbi ) reikia bendrauti siltai paprastai ne ir pries atsakant visada reikia pagalvoti nes per daug atsipalaidavus galima ir si bei ta ne itin malonaus leptelti
(man tai ne visada pavyksta :V )
kai turejau vaikina, tai pakankamai daznai pasimaisydavau jo namuos, kai tevai budavo, tai tekdavo pabendraut. siaip viskas priklauso ir nuo tevu, kiek jie kisas i jusu reikalus. as su jo seima dar ir dabar pabendrauju, nelendam i asmeniskumus, bet randam is "bendru" temu spektro apie ka idomiai pakalbet. gi nebutinai tiesiogiai zmogu reik klausinet, kai nori ji pazint
...geriau su jomis bendrauti minimaliai... tik tiek kiek reikia mandagiam tonui ishlaikyti... na ir reikalui esant.. shventes....
Nebendrauju visiskai. Net sutikus niekada nebuvau. Jis taip pat mano tevu niekada sutikes nebuvo. Nei vienas negyvenam su tevais. Jo tevai gyvena kitam mieste uz 700 kilometru, maniskiai uz 6500, taigi susitikti nelabai iseina. Nors del to per daug nepergyvenu. Abejoju ar jis su mano tevais sutartu, ir is to ka jis pasakoja, as su jo mama irgi nesutarciau. Bendrauti su savo antros puses tevais yra gerai jei yra kazkas bendro, bet jei ne, geriau stengtis laikytis atokiau, nes tuomet bendravimas tik sukels daugiau problemu.
As tai sutariu su jo tevais. Jie per daug kisasi i musu gyvenima bet as kantri )
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip bendraujate su savo vaikinu motinomis?